placute frana
![]() ![]() ![]() |
placute frana
bogdan_90 |
![]()
|
||
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|||
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
mi-am tras si eu o pereche de ferodo premier sa vedem daca is mai bune ca prostiile de fabrica cu care mi-am luat teapa.
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
wanderer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 10 October 05 From: Bucuresti ![]() |
set placute Ferodo Premier FDB 845
set discuri Bosch pline 238mm - pe ele scrie un minim de exploatare de 10,5 mm total 245 lei. acum pe masina sunt tot Ferodo Premier (presupun ca 1781, judecand dupa pretul de achizitie). F silentioase (nu au mai aparut scartaituri indiferent de vreme), eficiente ca franare, puse pe discurile din fabrica...discuri care vor fi schimbate cat de curand. Sunt curios 845-ul cum se comporta, in comparatie, sa vad daca data viitoare revin la Premier-urile scumpe, sau raman la 845. - Primul set de placute (din fabrica) schimbate pe la 32.000 km cu cel pus de dealerii Dacia la revizii - Setul 2 schimbat extrem de surprinzator pt mine pe la 47.000. Din ce se scrie prin acest topic inteleg ca nu sunt singurul, desi placutele ar fi bune, se consuma f repede, deci stati cu ochii pe ele ![]() - setul 3 (Ferodo Premier) este cel actual...probabil ca va fi schimbat curand, caci setul 2 mi-a afectat si discurile. Mers mult prin Bucuresti, nu disperat (adica nu acceleratie/frana, acceleratie/frana, acceleratie/dat cu capul de parbriz ![]() concluzia: - multumit de placutele din fabrica, - multumit de Ferodo Premier (cel putin de cele mai scumpe), - suprins neplacut de placutele de la dealer ca rezistenta, dar multumit si de acestea ca eficienta. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4MPI
- -
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 8 Feb 2010, 11:06) 150 lei QUOTE(bogdan_90 @ 8 Feb 2010, 12:03) nu stiu daca sunt fake. poate e asa, la cate fakeuri sunt in tara asta, nu m-ar mira. le-am luat de la un vanzator oficial, cel care face reclama si pe aici la categoria anunturi. daca si ala vinde fakeuri... nu mai am ce comenta. totusi, tind sa cred ca sunt originale. m-am uitat la cateva filmulete si se prezinta la fel ca acolo, numai ca pe partea verde au lipite un stiker negru dintrun material special conceput pt a evita zgomotul in primii 200-300 km dupa montare pana se aseaza perfect. am si eu stikerele alea, dar sunt puse separat in cutie, nu sunt lipite din fabrica. |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
acum fiecare cum stie si cum considera pentru masina lui,eu unul pentru cei care aveti abs puneti-va placute de calitate.
si pe mine m-au tinut aproape 30 000km si a doua tura de origine doar vreo 17 000km ,acelasi stil de mers,oricum ca cele din fabrica cu care vine masina numai vedem. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
mykissfm |
![]()
|
nu are legatura,doar asa comercial si ca sa dea bine, stii ca la daciile vechi stergeai praful si ti se parea ca merge mai bine inclusiv frina.
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
bogdan_1984 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 February 10 From: Braila ![]() |
cred ca la 40.000 km voi schimba si eu placutele. pedala de frana este cam elastica. acum am cu ele 36.000 km. la dealerul dacia din braila se folosesc placute de frana Textar. sunt curios ce marca sunt cele cu care a venit echipata masina din fabrica.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008 ABS+ Golanca blonda - Jaune tournesol
|
|
ioonell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
a mea a avut ferodo pe ea le-am schimbat la 40000 tot cu ferodo,dar mai tineau lejer 20000,mers decent
|
--------------------
dacia
logan
2007 preferance
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Facand revizia a doua la service autorizat din Buc, mi-au pus placute cu codul: 77 11 130 071 .
azi am gasit postul asta: http://www.daciaclub.ro/Date-si-cifre-util...tml#entry634864 , conform caruia placutele astea sunt pt logan fara abs (sau ma rog, cu discurile de 238mm). e vorba de masina din semnatura(prestige 16v benzina), si din cate stiu (posibil sa ma insel totusi) discurile nu sunt de 238mm. e vreo problema ca am placutele astea? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
alviauto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 1 February 10 ![]() |
nu e problema, merg si pe 1.4 si pe 1.6 ,la 1.6 ar trebui sa fie discuri ventilate cu diametrul 259mm.
|
--------------------
dacia
logan
1.4 2007
- b-68-rnv
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Salut,
Am citit toate paginile topicului si vreau sa cumpar Ferodo Premier FDB 845. Unde pot gasi in Bucuresti (un magazin si o adresa daca se poate) ? Am sunat la 2 magazine care le-am gasit pe net si doar pe baza de comanda se poate. Nu vreau sa cumpar de la un magazin online ci vreau sa ma duc sa le vad si sa le cumpare de la un magazin din Bucuresti care le are pe stoc. Multumesc in avans celor ce ma vor ajuta |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
mykissfm |
![]()
|
in rond la izvorul rece ,cum vii dinspre ferdinan,pe partea dreapta este un magazin acolode piese auto,are un baner mare care se vede.eu am luat setul de ferodo premier cu 120ron de la acest magazin.
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
alviauto |
![]()
|
fdb 845 - 80ron
sector 6 , valea oltului 57-61 ,langa restaurantul la garaje. 0766713953tel |
--------------------
dacia
logan
1.4 2007
- b-68-rnv
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Cand ai luat mai exact placutele?
de curand |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
alviauto |
![]()
|
da.....eu am magazinul,pe stoc am doar fsl845,dar daca vrei sa iei fdb ma suni si pana ajungi acolo le am,nu le tin pe stoc ptr ca nu prea se inghesuie lumea la astea premier.
|
--------------------
dacia
logan
1.4 2007
- b-68-rnv
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jelly @ 1 Oct 2009, 21:25) Am cumparat azi placute de frana, am optat pentru cele originale de renault cu codul 7711130071, pret 160 lei, cele pe care le voi schimba sunt brembo cu codul 7701208265 in ambalaj de renault, am fost multumit de ele am vrut sa iau tot d'astea dar erau scumpe 220 lei Am o intrebare dupa parerea voastra care sunt mai bune? Stiu ca e postare mai veche, dar acum am vazut-o.... ![]() Sigur scrie pe ele Brembo? ![]() Stiu ca Brembo nu face decat placute de frana de performanta gen Ferodo DS. M-am uitat si eu printr-un catalog si am gasit codul 07.8301.35 dar are un pret recomandat de 100 de euroi. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
alviauto |
![]()
|
eu -ti recomand TEXTAR 85ron setul.
|
--------------------
dacia
logan
1.4 2007
- b-68-rnv
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
..autokarma, vezi ca au 2 discounturi , si anume 15 % comanda pe site + 10 % daca ridici marfa de la ei din magazin fara sa fie ei nevoiti sa o expedieze..
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
morpheus2kro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 May 08 ![]() |
salutari,
vreau sa va intreb ce parere aveti de placutele ebc in combinatie cu discuri ebc.... (urmeaza sa mi schimb discurile de frana + placutele si ma gandeam la discuri ebc turbogroove + ebc greenstuff placutele.... singura chestie pe care nu o stiu si inca nu am niciun raspuns este dc trebuie sa schimb si etrierii :|) |
--------------------
Dacia logan 1.5 dCI
Dacia Logan 1.5 dCi
2007/preferance www.upgradefaruri.blogspot.com
Drive is the game, Logan 1.5 dCi is my way. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
YRX, Brembo fac si placute OEM, ca nu sunt prosti
7701208265 sunt produse de Federal mogul nu de Brembo. 7711130071 pot fi produse de ITT F. P. sau de TMD FRICTION SA |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci nu sunt Brembo alea de origine, ma gandeam eu.
Stiu ca fac si placute, dar, dupa cum am zis mai sus am gasit la ei pe catalog numai codul pe care l-am postat si care corespunde unui set high performance. OEM fac, din ce se lauda pe site, doar pentru masini gen Viper, Ferrari etc. LE: De curiozitate (ca tot te vad informat ![]() This post has been edited by YRX: 17 Mar 2010, 20:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru referinta 7701208252 e Lingotes... n-am auzit de ei.
http://www.disagroup.com/disa-group-homepa...509/detail.aspx Pentru placute, daca Federal mogul e Ferodo, si exista FDB 1781 speciale de logan (si care nu mi se par diferite in comportament de alea de uzina), m-as risca sa zic ca e aceiasi piesa cu alta cutie. Si pret similar cu ce vinde uzina. This post has been edited by einstein1984: 18 Mar 2010, 13:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Am cumparat aceste placute. Aveam de ales dintre Ferodo premier(106 ron) si FQT845 thermo quiet(70 ron) . Am ales varianta mai ieftina,sper sa fie si buna dar nu vad de ce nu ar fi cel putin la fel de buna ca cele originale care m-au tinut 42k.
Attached thumbnail(s) P1030259mic_2.jpg ( Size: 169.13k ) Number of downloads: 938 |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce frumoase sunt ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Colegu, ce vrei sa spui, nu le-am luat pt. frumusete ca oricum montate nu se mai vad, ci pt. ca au referinte destul de bune de la utilizatori. Sunt facaturi??
This post has been edited by MARCI: 19 Mar 2010, 10:55 |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu pe discurile vechi am avut 2 seturi de placute facaturi si la 100.000 km le-am schimbat acum merg trw la 100 de lei setul macar astea stiu sigur ca nu sunt facaturi.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
placutele din fabrica nu sunt TRW? La mine, cel putin etrierele sunt TRW (cineva mi-a spus ca si placutele sunt la fel dar nu garantez pt afirmatie).
Caut de zor (si nu gasesc un link) cum se schimba placutele de frana pt versiunea cu discuri ventilate. Daca isi face vreun forumist pomana raman dator. Multumesc ![]() PS: ma apropii de revizia de 40k. In principiu nu sunt prea ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Lord Hades, placutele la discuri ventilate se schimba la fel ca si la cele neventilate.
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:15 |