Logan Diesel-uleiul, Ulei aparent uzat
![]() ![]() ![]() |
Logan Diesel-uleiul, Ulei aparent uzat
trans-am |
![]()
|
||
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
- 1.6 Turbo 205 hp Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
|
|||
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
E normal.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
La diesel e normal....arata altfel decit la un motor pe benzina....pune o puicatura pe deget si vei vedea ca este consistent ...lubrifiaza
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Oltcit Special |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 November 05 ![]() |
Nu stiu daca e normal, e negru si la mine, iar mai nasol, parca a scazut nivelul ingrijorator.Am 2200km!
|
--------------------
Dacia Logan
dci Ambiance
2005
- B53 RTY Lasati copii... sa vina la mine.
|
|
trans-am |
![]()
|
![]() Membru Inginer Group: Members Posts: 92 Joined: 31 January 06 From: Cluj-Napoca,Alba Iulia ![]() |
La mine nivelul n-a scazut...dar ms pt ajutor:)
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
nivelul este normal sa scada pana in 10k km. maxim jumatate din capacitate, adica nivelul pe joja sa nu fie mai jos de mijloc.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
La mine uleiul s-a innegrit dupa cateva sute de km parcursi. Eu zic ca e normal, fiind si motorul in rodaj, etc.
Daca asa e la toate dizelarele, inseamna ca e ok. ![]() |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
am 2100 de km cu masina....si uleiul meu este negru dar a trecut "testul peliculei"(cred ca stiti depre ce este vorba)...citeam saptamana trecuta pe forum si cineva spunea ca un ulei care nu isi schimba culoarea nu este bun....
nivelul este in limitele normale... numai de bine.... This post has been edited by LUYgescu: 17 Feb 2006, 11:00 |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
trans-am |
![]()
|
Din cate stiu eu, nivelul de uzura al uleiului se poate masura in functie de diametrul petei pe care o lasa pe o hartie de filtru........Stie cineva detalii?
Le multumesc celor care mi-au raspuns mai sus ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2016
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Da. Se ia un strop de ulei si se pune pe o hartie. Se masoara diametrul petei si transparenta hartiei. Apoi se cauta in manualul de service data ultimului schimb de ulei. Se citeste in dreptul:" urmatoarea revizile la .... km sau cel tarziu la data de ...".
Bafta! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:34 |