DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Trosnituri directie

lar
post 17 Jun 2005, 14:17
Post #31

Agent Smith

Group: Members
From: Bucuresti

Al 4-lea ax pe DSN si concluzia e ca orice i-ai face (protectie cruce cu burduf de bieleta umplut cu vaselina) si de cate ori l-ai schimba tot va incepe sa trozneasca in vreo 5000 km maxim. Jafuri bre ! mad.gif

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klausu25
post 17 Jun 2005, 19:55
Post #32

Membru

From: BRAILA

Am bagat vaselina in bucsa inferioara. Nu mai scartaie. Am uns articulatiile cardanice. Acum merge ceva mai usor. Totusi se cunoaste ca volanul inca mai opune ceva rezistenta la revenire.
Acum se mai aude un zgomot care provine de la arcuri.
Mai are rost sa ma mai chinui sau ma consolez cu gandul ca "toate fac asa"?

--------------------
Dacia Supernova - BR-01-ELF
+
tuneam
post 20 Jul 2005, 10:45
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(lar @ 17 Jun 2005, 16:17)
Al 4-lea ax pe DSN si concluzia e ca orice i-ai face (protectie cruce cu burduf de bieleta umplut cu vaselina) si de cate ori l-ai schimba tot va incepe sa trozneasca in vreo 5000 km maxim. Jafuri bre ! mad.gif
*

Eu sunt la al doilea ax. Primul a tinut 20K Km. Al doilea il am de 30K Km. Am avut grija ca sa fie in permanenta vaselina la crucea cardanica de jos(langa caseta). Nu are nici un pic de joc, si nu face zgomot, iar directia merge de parca as avea servo. Ieri m-am apucat sa-i pun un manson de bieleta peste el. E relativ simplu.
Se ia un burduf de bieleta, se taie la un cap(ala subtire) ... se baga pe ax(axul dat jos), se prind doua coliere la capete (dupa ce bagi vaselina din belsug). Am vazut ca multi soferi de pe forum au pus burduful peste surubul de starngere. Eu nu am facut asa. L-am montat complet inainte de al pune pe masina.

--------------------
Renault/Ford Clio IV 2014 - bucuresti
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 15:13
Forum Renault