Trosnituri directie
![]() ![]() ![]() |
Trosnituri directie
lar |
![]()
|
||
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|||
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Am bagat vaselina in bucsa inferioara. Nu mai scartaie. Am uns articulatiile cardanice. Acum merge ceva mai usor. Totusi se cunoaste ca volanul inca mai opune ceva rezistenta la revenire.
Acum se mai aude un zgomot care provine de la arcuri. Mai are rost sa ma mai chinui sau ma consolez cu gandul ca "toate fac asa"? |
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lar @ 17 Jun 2005, 16:17) Al 4-lea ax pe DSN si concluzia e ca orice i-ai face (protectie cruce cu burduf de bieleta umplut cu vaselina) si de cate ori l-ai schimba tot va incepe sa trozneasca in vreo 5000 km maxim. Jafuri bre ! ![]() Eu sunt la al doilea ax. Primul a tinut 20K Km. Al doilea il am de 30K Km. Am avut grija ca sa fie in permanenta vaselina la crucea cardanica de jos(langa caseta). Nu are nici un pic de joc, si nu face zgomot, iar directia merge de parca as avea servo. Ieri m-am apucat sa-i pun un manson de bieleta peste el. E relativ simplu. Se ia un burduf de bieleta, se taie la un cap(ala subtire) ... se baga pe ax(axul dat jos), se prind doua coliere la capete (dupa ce bagi vaselina din belsug). Am vazut ca multi soferi de pe forum au pus burduful peste surubul de starngere. Eu nu am facut asa. L-am montat complet inainte de al pune pe masina. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:13 |