Zgarietura bara
![]() ![]() ![]() |
Zgarietura bara
savoss |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- OT 77 GBL
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Si eu am zgariat bara spate pe portiunea nevopsita dar la mine e nasol rau ca e si adanca zgarietura, e un adevarat dezastru. Astept sfaturi....
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
savoss |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
- OT 77 GBL
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(savoss @ 22 Feb 2006, 11:57) Pai tu ai intrebat ce cod are rosu passion si te-am indrumat unde trebuie, ca tu n-ai cautat. Acu' ma intrebi ce te sfatuiesc. Ai doua variante: 1. sa ignori "decoratia" de pe bara si sa fii mai atent alta data. (eu am vopseaua dusa pe bara spate pentru ca nu am vazut un stalp cand am dat inapoi; avand in vedere ca nu e prea mare, adica are 2 cm lungime si 2-3 mm latime, am ales s-o ignor) 2. Te duci frumusel la service si platesti revopsirea. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(savoss @ 22 Feb 2006, 10:57) Sa faci pe viitor cate un search mic-mic, ca poate iti da niste rezultate interesante. Gen http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=21884&hl= |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
savoss |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Feb 2006, 13:01) Zgarietura de tipul celei mentionate se poate repara si nu cu "nu-stiu-ce" spray de prin targ, ci profesional. Daca te duci la un vopsitor bun si il intrebi, ar trebui sa stie s-o faca. In functie de adancimea zgarieturii, fie se repara cu un mastic special pentru asa ceva (se pare totusi ca nu s-ar gasi prin targ, si merge utilizat si la rupturi) si apoi se imita "amprenta" de pe bara cu ajutorul unei baze structurante (o pasta cu niste granule in ea), fie, daca zgarietura nu e adanca, se foloseste doar baza asta structuranta. Rezultatul e de calitate. Dar, repet, lucrurile astea le stiu cei care intr-adevar lucreaza profesional. Am tinut sa fac precizarea in caz ca mai apar intrebari din astea, sa stie lumea ce sa faca. Mai spun o data problema. Am zgariat bara cam 1-2 cm lungime cu 2-3 mm latime, s-a dus vopseaua, dar a intrat un pic si in textura materialului plastic din care e confectionata bara. Intrebare? Cum sa rezolv problema in asa fel incat sa nu se mai vada nimic? Please, da-mi solutia, ca stiu ca o ai! Obs.: nu am casco, deci trebuie sa o fac cu bani de la mine. |
--------------------
Dacia
Logan
- OT 77 GBL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |