Piele intoarsa, Cum se curata/infrumuseteaza?
![]() ![]() ![]() |
Piele intoarsa, Cum se curata/infrumuseteaza?
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si aici aceasi problema cu incaltarile, deci suntem 2 pe problema.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Pai banuiesc ca la adidasi e la fel ca la pielea de pe laterale si polita...Doar nu o sa o curat cu o substanta care sa faca pielea casanta si apoi in timp sa ma trezesc cu ea in mana...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cu peria de sarma (vezi si tu una mai finuta...) si/sau de plastic.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nu fiti copii ! cum sa dai cu peria de sirma
Pielea intoarsa se curata cu substabnte speciale si perie de plastic; exista spray-uri speciale pe al caror capac se gaseste periuta. Megeti la Leonardo (de eg) din Carfour si cereti asa ceva; sau in orice alt magazin mai mare de incaltaminte |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nevasta-mea si-a procurat - o data cu ghetele de piele intoarsa - si una bucata perie speciala de la leonardo. Perii sunt din plastic, dar sunt cirliontati si mai lungi. Merge la perfectie pentru scos noroi uscat si praf. N-am incercat cu pete de ulei, vaselina, benzina etc. Peria a fost folosita doar pe pielea uscata, adica n-am aplicat nici un fel de substante speciale.
Cateva articole pentru piele intoarsa: http://www.bata.ro/ing_bata.php (perie, spray detergent, guma). This post has been edited by thecagero: 16 Feb 2006, 12:45 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Incearca sa intrebi la curatatorie.
Stiu ca se folosesc substante speciale, iar de curatat se curata mai mult pe uscat. Daca uzi pielea intoarsa are tendinta sa se intareasca. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Ce bine ca pana acum am udat-o de cel putin 5-6 ori...
![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Prea tarziu. Raman petele alea orice ai face.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica apa cu otet si se freaca usor cu o carpa.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am luat un spray de la carrefour de la kiwi pt piele intoarsa orice culoare. eu am niste puma de piele intoarsa si sunt foarte pretentioase . daca nu e curat afara nu ai cum sa le incalti ca le murdaresti imediat de la apa de pe jos. si sunt multumit de sprayul asta, chiar curata. e vreo 9 ron.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
silb_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut mircea-daniel
pielea naturala (si mai ales cea intoarsa) nu este indicat sa o imbibi cu apa intrucit in urma udarii si uscarii repetate putrezeste. iti recomand sa folosesti "vanish", dar fara a folosi apa exagerat, practic incearca sa freci cu spuma. |
--------------------
Renault
Clio II Bicorp
2002
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
pentru piele intoarsa exista substante chimice speciale pt curatat.Este adevarat ca pielea intoarsa confera un aspect deosebit interiorului masinii,dar este de preferat o piele mai elastica si special tratata pentru a putea fi spalata.De asemenea pentru scaune recomand piele prevazuta cu orificii speciale pentru ventilatie optima caci altfel vrei transpira foarte rau
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
MUltumesc frumos pentru sfaturi...Acum la munca si sa speram ca nu am distrus pielea prin baile fortate.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
Apa deloc. Faina alba si perie moale.
In acest stadiu poti sa incerci cu spray de vopsit piele de la leonardo, ceva mai inchis ca sa acopere petele. |
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 04:04 |