presiune pneuri, despre presiunea in pneuri
![]() ![]() ![]() |
presiune pneuri, despre presiunea in pneuri
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
QUOTE(os @ 27 Feb 2006, 17:17) @Danielle, ref: Azot. Sa ma ierti de intrebare: in afara de faptul ca ai portofelul mai usor cu 20RON (sau 25?), cum iti dai deama practic de diferenta intre aer si azot in anvelope? Sa fie oare "doar" placebo? Se poate sa fie efectul placebo, nu zic nu, dar deocamdata nu am cum sa-mi dau seama, umflarea rotilor cu minunea numita "azot" facandu-se in primavara trecuta (cand a venit masina) si deocamdata adevarul e ca nu am umblat la presiunea rotilor (decat verificarea de rigoare) dar nici nu se vede ca ar fi cazul. Ori unul din avantajele enumerate acolo (la vulcanizarea respectiva) ar fi chiar acea presiune in roti. Al doilea "mare" avantaj (zic ei) ar fi lipsa oxigenului care datorita umiditatii (ciclurile iarna/vara) fac ca structura pneului (scheletul metalic/sarmele acelea) sa imbatraneasca mai repede. In cazul azotului (deoarece nu se creeaza umiditate) imbatranesc mai greu (si mai frumos ![]() Acum daca ei au mintit, nu am de unde sa stiu dar faptul ca m-am lipsit de 200mii din portofel este echivalent cu o finala de toba luata din magazin (sau Vitan) de catre entuziasti in ale tuning-ului si care in 3 luni rugineste. Asa ca n-o consider o pierdere, ci mai degraba o experienta. |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Dar ce te faci cu oxigenul care actioneaza pe exteriorul anvelopei?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andrei_d |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
faci un fel de anvelopa suplimentara cu azot
care sa imbrace anvelopa ta. si mai ales janta. ![]() intr-o lume plina de azot vom imbatrani mai frumos |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- tzzzzz
|
|
sustinromania |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 5 January 15 From: Brasov ![]() |
Are cineva la Logan 1.4 Laureate încă poza cu presiune pneuri - as avea nevoie de o poza cu eticheta ce arata presiunea in pneuri - e pe usa la șofer - la mine lipsește...
|
--------------------
skoda
octavia
2001 Ambiente 1.6SR benzina combi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
2 bari mereu
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:44 |