Sunt unii care se incadreaza perfect :)
![]() ![]() ![]() |
Sunt unii care se incadreaza perfect :)
alex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
lol de unde ai asta?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
alex |
![]()
|
Ultimul album BUG Mafia.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
e de bine sau de rau, ca n-am boxe !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex |
![]()
|
De bine :U
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
De muuuuuuuuult bine!
Acuma, cu riscul de a face misto de mine...eu tot ma gandesc ca la vara sa-mi iau o bitoacla! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
alex |
![]()
|
Iesim impreuna in tineretului. Mai dam burta jos
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai de aia vreau si io!
Mi.am luat d'aia medicinala, dar...dupa 1 luna s-a mutat in balcon si dupa 4 luni s-a mutat la ai mei! Ma...daca nu mergi efectiv sa mai vezi si tu o....asta...ahem...un pom, o banca, o...sau mai multe...banci, ca deh...simt catarea in ceafa si nu e bine....nu poti sa slabesti! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ce treaba are bitoacla cu burta nu inteleg... puneti mana si alergati, inotati, dansati si mai ziceam io ceva dar ma abtin...
|
-------------------- |
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce mai sa te abtii ? ...
Da-ti la vasle ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
apropo cum e corect "la rame" sau "in barci" sau e acelasi lucru dar pozitii diferite?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
pai depinde de cum sta '' CARMA'' orientata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
hai gata cu carmele ca eram la lanturi si roti...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
ba eram la biciclete
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE Mi.am luat d'aia medicinala, dar...dupa 1 luna s-a mutat in balcon si dupa 4 luni s-a mutat la ai mei Aceeasi soarta va avea si bicla, crede-ma. Am si eu de vreo 2 ani si am scos-o de vreo cateva ori in primul an si o singura data anul asta. Daca ai cu cine iesi e ok dar de unul singur te plictisesti imediat. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
costi |
![]()
|
pune-o pe cric si pedalezi in sufragerie
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
si mai schimbi si vitezele, hehe
![]() ![]() |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:12 |