se cauta politisti ... rromi, dupa educatie urmeaza ... job-ul
![]() ![]() ![]() |
se cauta politisti ... rromi, dupa educatie urmeaza ... job-ul
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca fiecare rrom are cam 10-15 frati, 20-30 de veri, care la randul lor mai au 10-15 frati, si avand in vedere activitatile "curate" intreprinse de acestia.. e clar unde o sa ajunga politia rromana.
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e afirmative action (discriminare pozitiva cred ca ar fi in romana)? Sau au nevoie doar de vorbitori de "rromanes mancatias' " ?
Ca etnia inlocuitoare e in stare sa se planga ca nu acces in structurile MI sau MAPN. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Ce tare...sa vezi atunci val de infractiuni comise cu introducerea: "H'agent Tzandarica...Prezentati portofelul!". Cred ca usor-usor ne transformam intr-o mica tara bananiera...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Radduu @ 15 Feb 2006, 18:26) avand in vedere activitatile "curate" intreprinse de acestia.. e clar unde o sa ajunga politia rromana. ![]() Mai ... mie mi-e ca problemele in politie sunt si vor ramane apanajul celor "cu stil". Eu sunt convins ca daca vor angaja rromi in politie, acestia vor fi mult mai cinstiti dacat ceilalti QUOTE(mircea-daniel @ 15 Feb 2006, 19:57) Cred ca usor-usor ne transformam intr-o mica tara bananiera... Nu stiu, ce intelegi tu prin bananiera, dar urmand filonul fracturat al incercarii tale de rationament atunci cea mai bananiera tara din lume e SUA. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
both..ba nu... primul
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Or sa aiba grade dupa cum urmeaza: Puradel, puradel-sef, sub-puradel-sef, bastan, sub-bastan, bastan-sef, sub-bastan-sef, sub-bulibasa, bulibasa, bulibasa-sef.
Si sa fezi atunci ce fine pulitaiu Elvis si te ia la intrebari de permis si alte alea. Si-o sa zica asa: " Bastan-sef Elvis, actele la control manca-v-as ochisorii vostri de soferi, si guritele voastre de soferite " ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Ake, frantura mea de rationament vroia sa spuna ca vom ajunge ca tarile bananiere, vezi America de Sud, unde clasicul exemplu este Mexicul care ocupa locul intai in lume la rapiri. De celelalte tari nici nu mai spun.
Mai pe inteles? Smecheri la fiecare colt fiecare cu bucatica lui iar justitia doar un cuvant. P.s.:minoritatile prezente in structurile americane nu sunt un popor ex-migrator, vestit in toata europa ca simpla lor prezenta aduce numai neplaceri omului de rand. This post has been edited by mircea-daniel: 16 Feb 2006, 01:28 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAS @ 16 Feb 2006, 01:21) " Bastan-sef Elvis, actele la control manca-v-as ochisorii vostri de soferi, si guritele voastre de soferite " ![]() ![]() ![]() E oarecum de laudat initiativa ca poate printre rromi exista si persoane cinstite dornice sa castige niste bani care sa le ajunga ptr paine si atat,prin munca cinstita. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Sunt destule situatii in care un rrom este uns sef , se comporta foarte exigent si este foarte patruns de responsabilitatea functiei
![]() Cred ca se vor adapta foarte usor , mai ales ca ei cunosc mult mai bine etnia din care provin. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
nu am citit exact cum suna anunțul, dar asta nu e discriminare? să angajezi pe criterii etnice? mie așa mi se pare...eventual poți introduci ca cerință cunoașterea limbii țigănești...
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Am fost la un examen de pt postul de ofiter si erau scoase la concurs si 5 posturi pt cetateni de etnie rroma , trebuia sa stie engleza , tiganeasca, romana si proba pe calculator , iar tiganu' care a venit la examen era chiar elevat pt un tigan.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(afh @ 16 Feb 2006, 11:36) nu am citit exact cum suna anunțul, dar asta nu e discriminare? să angajezi pe criterii etnice? mie așa mi se pare... [...] Problema se poate pune asa: ca sa ating scopul X am nevoie de personal de tipul Y - in acest caz, nu mai vorbim de discriminare ci de fisa postului. Hai sa fim seriosi: cine poate cunoaste mai bine cum functioneaza o grupare (etnica, religioasa sau de orice alta natura) decit insisi membrii ei? Informatie: Politia bavareza are (ca sa poata penetra informativ mediile turcesti) angajati turci, care nu-s cetateni germani. Mi se pare cam aceeasi treaba. Asadar la ideea cu romii nu pot sa spun decit: Bravo! This post has been edited by os: 16 Feb 2006, 12:38 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
QUOTE(os @ 16 Feb 2006, 12:35) Problema se poate pune asa: ca sa ating scopul X am nevoie de personal de tipul Y - in acest caz, nu mai vorbim de discriminare ci de fisa postului. Hai sa fim seriosi: cine poate cunoaste mai bine cum functioneaza o grupare (etnica, religioasa sau de orice alta natura) decit insisi membrii ei? Informatie: Politia bavareza are (ca sa poata penetra informativ mediile turcesti) angajati turci, care nu-s cetateni germani. Mi se pare cam aceeasi treaba. Asadar la ideea cu romii nu pot sa spun decit: Bravo! nu m-ai convins...adică dacă eu sunt de etnie română, dar știu foarte bine limba, obiceiurile, am trăit printre ei, să nu pot participa la un eventual concurs?! asta am vrut eu să zic...aaaa...că nu sunt colorat e altă treabă, dar ăsta nu poate fi un criteriu... |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 16 Feb 2006, 12:35) Problema se poate pune asa: ca sa ating scopul X am nevoie de personal de tipul Y - in acest caz, nu mai vorbim de discriminare ci de fisa postului. Hai sa fim seriosi: cine poate cunoaste mai bine cum functioneaza o grupare (etnica, religioasa sau de orice alta natura) decit insisi membrii ei? Informatie: Politia bavareza are (ca sa poata penetra informativ mediile turcesti) angajati turci, care nu-s cetateni germani. Mi se pare cam aceeasi treaba. Asadar la ideea cu romii nu pot sa spun decit: Bravo! pai ... nu prea este accelasio lucru angajatii de la politia bavareza provbbabil ca-s informatorii, in nici un caz ofiteri activi ideea este ca astfel se "rezerva' anumite posturi ptr o anumita categorie etnica. daca mai tinem cont si de faptul ca acei salariati sunt platiti din bani publici atunci ... chiar ca nu sunt de acord - asta daca prin absurd s-ar tine cont de parerea mea |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Punctele de vedere sunt impartite. E vorba si de acceptanta din partea gruparii care trebuieste penetrata informational. Aici, convingerea mea este in continuare ca o persoana care apartine gruparii are sanse mai bune decit un outsider, oricit de bine integrat ar fi acesta.
Pentru tarzy: nu, angajatii turci sunt angajati pe fata, cu acte in regula (chiar a trebuit sa faca niste exceptii ca sa-i poata angaja ca non-EU). Cu siguranta exista si informatori, dar aia e altceva. Despre faptul ca-s platiti din banii publici: nu toata politia e platita din bani publici? Eu vad treaba asa: societatea plateste (si accepta niste reguli) ca sa aiba infractionalitate mai mica. Orice masura care poate duce la scaderea infractionalitatii e binevenita (vorbim aici atit de represiune cit si de preventie). Daca e vorba sa penetreze etnia relativ inchisa si din pacate cu densitate infractionala statistic mai mare a romilor, cele mai mari sanse le au niste romi - tocmai fiindca etnia e relativ inchisa in sine. This post has been edited by os: 16 Feb 2006, 13:16 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
tarzy |
![]()
|
pai ... ptr "penetrare" nu-i nevoie de ofiter activ, cu carte de munca si drept la pensie anticipata
sunt de acord cu infiintarea unui fons special ptr "informatori" dar ... nu inteleg de ce trebuie angajat oficial unul doar ptr ca-i mai tuciuriu |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marafetu_80 @ 16 Feb 2006, 13:45) Am fost la un examen de pt postul de ofiter si erau scoase la concurs si 5 posturi pt cetateni de etnie rroma , trebuia sa stie engleza , tiganeasca, romana si proba pe calculator , iar tiganu' care a venit la examen era chiar elevat pt un tigan. Si rromi tot pt ofiteri dau concurs? Daca da se va alege praful de militia rromana. Eu stiam ca posturile pt rromi scoase la concurs sunt doar pt ordine publica. Oricum cred ca 99.9% din populatia acestei tari stie cum functioneaza aceste grupari de tip mafiot (in special cele ale rromilor) , doar ca nimeni nu face nimic. Se impusca se taie rapesc fete le violeaza le scot la produs, iar militia se face ca nu vede. Daca romanii din militie sunt cei mai mari spagari, si NU AU CE CAUTA ACOLO, sa nu imi spuna mie cineva ca un rrom o sa APLICE LEGEA si o sa fie diferit fata de ceilalti. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
De ce neaparat sa fi rromanes? Te infiltrezi mai repede in gasca lor?
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Cred ca mai bine in topic description se scria "Dupa REeducare...urmeaza "
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:41 |