DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?

IsNa
post 27 Feb 2006, 14:08
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Noi interpretam diferit cuvantul "MERITA". Oricum, e un termen relativ.
In rest, de-acord cu tine: daca imi doresc o masina de lux, si am banii pt. ea, atunci PT. MINE merita.

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LemonDemon
post 27 Feb 2006, 14:30
Post #122

Membru autentic

SorinTSI, nu ma cert cu nimeni , nu am nimic cu tinerii si nu cred ca sunt niste incluti si alte si mai cate se mai "barfesc".In plus nu am facut referire la nimeni dintre cei care scriu pe acest formul deoarece persoanele de fata se exclud ca la orice discutie despre o tema generala.Dc doresti sa discutam despre istoria Romaniei , in special cea moderna si contemporana chiar mi-ar facea placere deoarece Istoria este unul din subiectele mele preferat de discutie , mai ales situatia politica si economica a unei tari in contextul istoric aferent unor perioade mai mult sau mai putin apropiate de tarisoara noastra draga.Nu am nimic impotriva cu oamenii care isi cumpara masini in leasing.
Si nici nu sunt chiar asa batran ca sa imi pot permite sa ma distantez undeva in departare ca sa pot ataca tineretul cu deja celebra sintagma "Pe vremea mea se facea carte nu gluma..."
Oricum eu zic sa nu ne mai certam (poate e mult zis) si sa dam mana cu mana toti iubitorii de automobile din comuna.

--------------------
None None N/A
+
Marius
post 27 Feb 2006, 14:55
Post #123

Membru autentic

From: Bucuresti

Da' pan' la urma cum ramane cu
QUOTE(Smudo @ 24 Feb 2006, 18:07)
... combi-ul de la S-klasse? Mie mi se pare destul de reusit totusi...
*

???

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
DRE
post 27 Feb 2006, 15:29
Post #124

Pimp inside

Eu sincer nu prea inteleg scopul acestui topic. In afara de greseala gramaticala care ma zgarie pe ochi (am inteles ca nu a fost intentionata, dar chiar nu poate sa o editeze nimeni?) pare un topic destinat celor care se gandesc sa achizitioneze o astfel de masina (de peste 60.000 eur). De fapt, trebuia intitulat "AM o masina de peste 60.000 de euro". Adresez o intrebare initiatorului topicului: cand ai facut acest topic, ce ai avut in gand? Sa vezi daca ai luat o decizie inteleapta, sa iti faci reclama, sa te lauzi, sa arati ca se poate sa iti iei o masina super scumpa din munca cinstita? Ce astepti tu de la acest topic? Chiar sunt curios.

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
+
SiloS
post 27 Feb 2006, 15:58
Post #125

Gangester

From: Buzau

Sa ne faca cinste cu o tura cu masina biggrin.gif ; sa ma duca pe mine in fata liceului cu S-u' si sa ranjesc de sus la toti care ma vede smile.gif si pe urma sa dam ture de bulevard sa ma vada tot orasul intr-o masina scumpa .

Luciane , te dai pierdut , mah ? Vino si explica-mi , ca eu nu am inteles smile.gif !

Sorine , esti funny ! Dar in alt fel decat ceilalti . Ai un stil aparte ... hmm

Eu vreau sa vad S-klasse break . Vreau sa vad limuzina cea cu portbagajul mare sa incapa multi pepeni in ea smile.gif

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Lucian BLK
post 27 Feb 2006, 18:10
Post #126

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

QUOTE(SiloS @ 22 Feb 2006)
Degeaba spuneti voi ca nu merita sa dai mai mult de 20k pt o masina de dus de la a la b , insa daca ati avea bani , nu v-ati mai urca in cotete pana in 20k .
*

QUOTE(SiloS @ 22 Feb 2006)
Apropo , exista altceva mai bun decat mb s-klasse si sa nu fie rolls sau maybach ?
*

QUOTE(SiloS @ 23 Feb 2006)
Dar cate stele euro ncap sunt in total ? Ca daca intri in stalp la 200 la ora si mai scapi cu viata iti trebuie pe putin vreo 9 ! Are careva situl oficial de la euro ncap ?
*

QUOTE(SiloS @ 26 Feb 2006, 13:39)
Mercedes a fost dintotdeauna inaintea masinilor obisnuite cu 20 de ani . Din toate punctele de vedere . Noul S-klasse are elemente de siguranta activa la care alte masini din aceeasi clasa doar viseaza . Mercedes are o traditie pe care alte masini nu o au . Mercedes a fost si va fi in topul marcilor : are atat sedan-uri "ieftine" , cat si limuzine sau masini super-sport . Tocmai de aceea nu se compara cu alte marci biggrin.gif
*

QUOTE(SiloS @ 27 Feb 2006, 16:58)
Sa ne faca cinste cu o tura cu masina biggrin.gif ; sa ma duca pe mine in fata liceului cu S-u' si sa ranjesc de sus la toti care ma vede smile.gif si pe urma sa dam ture de bulevard sa ma vada tot orasul intr-o masina scumpa .

Luciane , te dai pierdut , mah ? Vino si explica-mi , ca eu nu am inteles smile.gif !

Eu vreau sa vad S-klasse break . Vreau sa vad limuzina cea cu portbagajul mare sa incapa multi pepeni in ea smile.gif
*

Ma rog, asta e!
Oricum, iti doresc sa ai parte de S-klasse, il meriti! smile.gif

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
SorinTSI
post 27 Feb 2006, 19:15
Post #127

Membru

@LemonDemon,imi pare rau pentru neintelegere.Pana la urma asta ar trebui sa ne uneasca pe toti,pasiunea pentru automobil.
P.S Multumesc fanilor,care ma apreciaza,desi sunt un baiat de bani gata,cu masini Buraggo luate de parinti in leasing(evident). icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
Smudo
post 27 Feb 2006, 19:20
Post #128

Membru autentic

QUOTE(Marius @ 27 Feb 2006, 14:55)
Da' pan' la urma cum ramane cu
???
*

Cred ca e muuult prea subtila chestia aia. Ramine tema de casa in continuare. E si un hint o pagina sau doua in urma.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
LemonDemon
post 27 Feb 2006, 19:59
Post #129

Membru autentic

In nici un caz sa imi fac reclama.Ar fi cea mai neinspirata (ca sa nu zic de prost gust) metoda de reclama.Ceea ce ma intereseaza este reactia dumneavoastra in conditiile in care la TV auzi mereu ca in Romania vanzarile de masini de lux s-au dublat,triplat , etc.Si mai intereseaza dc am facut un lurcu care "se merita" ca sa va mai enervez putin.
Eu zic ca oameni mai directi ca pe un forum nu poti sa gasesti, fiind sub un nick poti sa zici ce vrei ,cat de direct vrei si cui vrei.Dc ar fi sa stam de vorba fata in fata poate ca am mai avea unele retineri.

PS:astept S-classe Pick-UP sau Drop-Side...smile.gif

--------------------
None None N/A
+
Lucian BLK
post 27 Feb 2006, 20:08
Post #130

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Smudo, vino si tu cu ceva anabolizante, cu hint-urile nu tine! smile.gif

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
einstein1984
post 27 Feb 2006, 20:13
Post #131

fan Dacia

LemonDemon, mai folosesti si alta masina in loc de S?

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
LemonDemon
post 27 Feb 2006, 20:21
Post #132

Membru autentic

Masinia mea personala (si de suflet) este S.Cand am drumuri mai rele de facut prin apropiere folosesc alta masina de la firma.Cele mai des utilizate sunt Logan,Cielo si Espero.Espero este prima masina straina pe care am cumparat-o si de care sunt si acuma atasat.Este o masina buna,care inca isi mai face treaba chiar dc a trecut prin destule suferinte.

--------------------
None None N/A
+
Smudo
post 27 Feb 2006, 20:47
Post #133

Membru autentic

QUOTE(Lucian BLK @ 27 Feb 2006, 20:08)
Smudo, vino si tu cu ceva anabolizante, cu hint-urile nu tine!  smile.gif
*

Nu, ca poate se umfla si mai tare muschii pe aici, si in loc sa mai fiu invitat la o plimbare cu masina si motocicleta, poate imi cer baietii nr. de telefon sa ma invite la o bataie. Nu-i buna ideea cu anabolizantele, altceva.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
LemonDemon
post 27 Feb 2006, 21:13
Post #134

Membru autentic

auzi Smudo nu ne zici si noua unde stai in Germania?Sa venim pe la tine in vizita...asa amical la un cico ceva. smile.gif

--------------------
None None N/A
+
SorinTSI
post 27 Feb 2006, 21:26
Post #135

Membru

E zgarcit dom'le nici macar nu ne-ar primi in casa,ar chema Polizei sa ne ia la ciomageala,pe motiv ca suntem niste oropsiti din Romania,veniti cu cerseala prin Germania. De fapt suntem rudele tale sarace,care nu au putut sa emigreze.Nu toti am avut acces la programul UNICEF,de schimb de experienta Dacia 1300-Opel Calibra C20XE. icon_mrgreen.gif Ia-ne nene si pe noi,ca dam bine in casa omului,nu mancam mult,nu bem mult(taci Lemoane ca poate nu se prinde si reusim sa spargem productia de bere a Germaniei pe 2006 icon_mrgreen.gif ), facem curat pe unde dormim,nu ocupam mult loc,invatam repede limba germana. (Lemoane ma bazez pe tine tata la faza asta icon_mrgreen.gif )

This post has been edited by SorinTSI: 27 Feb 2006, 21:27

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
LemonDemon
post 27 Feb 2006, 21:36
Post #136

Membru autentic

Eu zic ca dam bine cu peisajul de acolo.Si daca o sa cheme Polizeii ii invitam si pe ei la o sunca romanesca dar sa aduca ei berea ca doar no sa ne ramana carnatii pe gat.Eu zic sa ii facem o vizita ca nu il facem de ras.Stam cuminti la TV si ne facem nevoile la Wecinul Costica.Plus ca daca ne place ramanem acolo , poate ne infiaza?Acuma mai ramane sa alegem si cu ce container plecam...Chiar ai preferinta de culoare?

--------------------
None None N/A
+
SiloS
post 27 Feb 2006, 21:40
Post #137

Gangester

Pot sa ma alatur si eu voua ? Ca si-asa vreau sa plec din tara si e bine sa imi cunosc vecinii de pe acum biggrin.gif Hai ca la nevoie vin cu 2 carje sa am un plus la salariu biggrin.gif

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
LemonDemon
post 27 Feb 2006, 21:44
Post #138

Membru autentic

Ne impartim locurile strategic.Facem marketing agresiv cu "Da si tu nene un euroi la baiatu ca nu are de un carnat si-o bere".SiloS tu stai la semafor si canti la muzicuta cu picioarele.SorinTSI tu stai in parcare la Karstatd si urmaresti toate carucioarele,am auzit ca sunt o mina de aur.Cica toate au cate 1 eur undeva bagate in ele...mai ramane sa descoperim unde.Eu stau la paine si incerc sa fac rost de covrigi.La raport cersit/foame iesi cel mai bine.Iar seara ne retragem la HQ la Smudo care o sa devina cousin Vinnie ,vorba lui DeVito ala adevaratul .

--------------------
None None N/A
+
SorinTSI
post 27 Feb 2006, 22:06
Post #139

Membru

"Un fleac m-au ciuruit",ca sa citez din clasicul Sergiu Nicolaescu.Banii sunt ascunsi in rotitele alea de se invart la carucioar acolo jos,trebuie demontate si pac ai facut rost de bani. Plecam cu containerul de 17:55 sau cel de 23:15?Sa nu stam prea mult la vama. icon_mrgreen.gif Smudo,pregateste taica tuica,ca facem iures in Nemtia,va scoatem carnatii din cap mah,verzelor. icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
Smudo
post 27 Feb 2006, 22:44
Post #140

Membru autentic

Mai voi ati dat-o direct in prosteala si aveti impresia ca faceti caterinca... ce-a ajuns internetu' huh.gif . Nu mai fumati nene inainte sa intrati pe forum.

--------------------
x x - X
+
J o h n n y
post 27 Feb 2006, 23:09
Post #141

Membru autentic

From: Cluj

Prizati... 04.gif

--------------------
Ford Focus 2 TDCI 2005 Ghia 109 CP
Simplicity is the ultimate sophistication!
+
Marius
post 28 Feb 2006, 12:27
Post #142

Membru autentic

Mda... "muuult prea subtila chestia aia"

... atat de subtila incat n-o vezi dacat tu. radmasa.gif

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
andu911
post 2 Mar 2006, 19:24
Post #143

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Cine zice ca in loc de S-Klasse poti sa iti iei nu stiu ce Lexus... nu are dreptate. Daca era vorba de masini de 10.000 euro, se intelegea. Dar la masini de peste 50.000 nu mai conteaza asa de mult pretul.

In loc de BMW 5, poti sa iei Opel Omega. Sunt amandoua aceeasi clasa. "Ce conduci ? - BMW " "Ce conduci ? - Opel " Numai cum suna deja masina si-a pierdut jumatate din valoare.

Asa si cu Mercedesu .... "Ce masina ai ? S 500 " "Ce masina ai ? LS 430". Fas !

--------------------
- - -
+
SiloS
post 2 Mar 2006, 22:15
Post #144

Gangester

andule , parca si tu invarti volan de mercedes radmasa.gif

Eu sunt pe linia de asteptare ... si mai am muuuuult de asteptat .

ps : va place r-klasse ?

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
aphophis
post 3 Mar 2006, 06:36
Post #145

Membru autentic

lemondemon. Tu ai chestia asta la mercedes-ul tau (un fel de i-drive)? Ce e chestia aia deasupra butonului rotativ? O telecomanda? Nu te incurca atunci cand vrei sa folosesti controlerul ala? Ai salas pentru hardisk-uri slim de notebook?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
LemonDemon
post 3 Mar 2006, 07:17
Post #146

Membru autentic

chestia aia este telefonul masinii.De fapt uite cum functioneaza: ceeea ce vezi tu deasupra la i-drive este telefonul propriu-zis,trebuie doar sa ii bagi un sim-card ca sa mearga.Daca ai un telefon cu bluetooth atunci cand te sui in masina il gaseste singur,si se conecteaza automat la hand-free din masina.Nu te deranjeaza deloc, ca sa fiu mai exact ,te simti ca si cum ai avea un mouse.E foarte confortabil, chiar dc pare ca incurca.

--------------------
None None N/A
+
Jack Daniel's
post 3 Mar 2006, 22:07
Post #147

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Merita orice , daca ai bani destui .
Eu daca as avea bani suficienti as lua un S Klasse pentru autostrada si un X5 pentru strazile atat de primitoare din Romania .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
AND
post 3 Mar 2006, 22:20
Post #148

Membru autentic

Eu as lua pentru autostrada si pentru craterele urbane o singura masina : Porsche Cayenne Turbo.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
Jack Daniel's
post 3 Mar 2006, 22:54
Post #149

MEMBRU DE LA INCEPUT!

E si asta o idee . Problema ramane de finantare a viselor noastre .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
SorinTSI
post 3 Mar 2006, 23:21
Post #150

Membru

AND,vrei sa te confunde lumea cu Anna Leskova,aceasta Anycka Maya a show bizului romanesc,sau cu Mihaela Radulescu,un fel de Andreea Marin ,versiunea fara umbrelutze? icon_mrgreen.gif Nu stiu daca ai observat dar masina asta are priza fantastica la femei,fie ca sunt cumparate in leasing de banii parintiilor,sau de Nava Mama Virinel Columbeanu,asta daca esti Anycka Leskova de vorbeam mai sus. icon_mrgreen.gif Nu inteleg atractia pentru o masina care combina utilitatea unui Aro cu motorul de Porche 911 Turbo,si totul la un pret de 150.000 de euro( firar Virinel al dracu de miliardar de plexiglas icon_mrgreen.gif ) Nu inteleg atractia pentru aceasta masina hidoasa,care consuma 50 l in oras,dar da bine parcata in fata la Mall sau la salonul de coafura.Numai romanii pot avea atractii ciudate pentru un jeep care fuge,sechele de pe vremea lui Nea Nicu,cand daca aveai Aro erai cool. ohmy.gif Ori cumperi Porche 911 Turbo,ori iei un jeep util cum ar fi Toyota Land Cruiser,si iti mai ramane bani si pentru un concert a lui Leskova(cu tot cu Leskova icon_mrgreen.gif )

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
13 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 06:28
Forum Renault