Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
![]() ![]() ![]() |
Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
IsNa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|||
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
SorinTSI, nu ma cert cu nimeni , nu am nimic cu tinerii si nu cred ca sunt niste incluti si alte si mai cate se mai "barfesc".In plus nu am facut referire la nimeni dintre cei care scriu pe acest formul deoarece persoanele de fata se exclud ca la orice discutie despre o tema generala.Dc doresti sa discutam despre istoria Romaniei , in special cea moderna si contemporana chiar mi-ar facea placere deoarece Istoria este unul din subiectele mele preferat de discutie , mai ales situatia politica si economica a unei tari in contextul istoric aferent unor perioade mai mult sau mai putin apropiate de tarisoara noastra draga.Nu am nimic impotriva cu oamenii care isi cumpara masini in leasing.
Si nici nu sunt chiar asa batran ca sa imi pot permite sa ma distantez undeva in departare ca sa pot ataca tineretul cu deja celebra sintagma "Pe vremea mea se facea carte nu gluma..." Oricum eu zic sa nu ne mai certam (poate e mult zis) si sa dam mana cu mana toti iubitorii de automobile din comuna. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sincer nu prea inteleg scopul acestui topic. In afara de greseala gramaticala care ma zgarie pe ochi (am inteles ca nu a fost intentionata, dar chiar nu poate sa o editeze nimeni?) pare un topic destinat celor care se gandesc sa achizitioneze o astfel de masina (de peste 60.000 eur). De fapt, trebuia intitulat "AM o masina de peste 60.000 de euro". Adresez o intrebare initiatorului topicului: cand ai facut acest topic, ce ai avut in gand? Sa vezi daca ai luat o decizie inteleapta, sa iti faci reclama, sa te lauzi, sa arati ca se poate sa iti iei o masina super scumpa din munca cinstita? Ce astepti tu de la acest topic? Chiar sunt curios.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sa ne faca cinste cu o tura cu masina
![]() ![]() Luciane , te dai pierdut , mah ? Vino si explica-mi , ca eu nu am inteles ![]() Sorine , esti funny ! Dar in alt fel decat ceilalti . Ai un stil aparte ... hmm Eu vreau sa vad S-klasse break . Vreau sa vad limuzina cea cu portbagajul mare sa incapa multi pepeni in ea ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 22 Feb 2006) Degeaba spuneti voi ca nu merita sa dai mai mult de 20k pt o masina de dus de la a la b , insa daca ati avea bani , nu v-ati mai urca in cotete pana in 20k . QUOTE(SiloS @ 22 Feb 2006) QUOTE(SiloS @ 23 Feb 2006) Dar cate stele euro ncap sunt in total ? Ca daca intri in stalp la 200 la ora si mai scapi cu viata iti trebuie pe putin vreo 9 ! Are careva situl oficial de la euro ncap ? QUOTE(SiloS @ 26 Feb 2006, 13:39) Mercedes a fost dintotdeauna inaintea masinilor obisnuite cu 20 de ani . Din toate punctele de vedere . Noul S-klasse are elemente de siguranta activa la care alte masini din aceeasi clasa doar viseaza . Mercedes are o traditie pe care alte masini nu o au . Mercedes a fost si va fi in topul marcilor : are atat sedan-uri "ieftine" , cat si limuzine sau masini super-sport . Tocmai de aceea nu se compara cu alte marci ![]() QUOTE(SiloS @ 27 Feb 2006, 16:58) Sa ne faca cinste cu o tura cu masina ![]() ![]() Luciane , te dai pierdut , mah ? Vino si explica-mi , ca eu nu am inteles ![]() Eu vreau sa vad S-klasse break . Vreau sa vad limuzina cea cu portbagajul mare sa incapa multi pepeni in ea ![]() Ma rog, asta e! Oricum, iti doresc sa ai parte de S-klasse, il meriti! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@LemonDemon,imi pare rau pentru neintelegere.Pana la urma asta ar trebui sa ne uneasca pe toti,pasiunea pentru automobil.
P.S Multumesc fanilor,care ma apreciaza,desi sunt un baiat de bani gata,cu masini Buraggo luate de parinti in leasing(evident). ![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
LemonDemon |
![]() ![]()
|
In nici un caz sa imi fac reclama.Ar fi cea mai neinspirata (ca sa nu zic de prost gust) metoda de reclama.Ceea ce ma intereseaza este reactia dumneavoastra in conditiile in care la TV auzi mereu ca in Romania vanzarile de masini de lux s-au dublat,triplat , etc.Si mai intereseaza dc am facut un lurcu care "se merita" ca sa va mai enervez putin.
Eu zic ca oameni mai directi ca pe un forum nu poti sa gasesti, fiind sub un nick poti sa zici ce vrei ,cat de direct vrei si cui vrei.Dc ar fi sa stam de vorba fata in fata poate ca am mai avea unele retineri. PS:astept S-classe Pick-UP sau Drop-Side... ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Smudo, vino si tu cu ceva anabolizante, cu hint-urile nu tine!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
LemonDemon, mai folosesti si alta masina in loc de S?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Masinia mea personala (si de suflet) este S.Cand am drumuri mai rele de facut prin apropiere folosesc alta masina de la firma.Cele mai des utilizate sunt Logan,Cielo si Espero.Espero este prima masina straina pe care am cumparat-o si de care sunt si acuma atasat.Este o masina buna,care inca isi mai face treaba chiar dc a trecut prin destule suferinte.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Smudo |
![]()
|
QUOTE(Lucian BLK @ 27 Feb 2006, 20:08) Nu, ca poate se umfla si mai tare muschii pe aici, si in loc sa mai fiu invitat la o plimbare cu masina si motocicleta, poate imi cer baietii nr. de telefon sa ma invite la o bataie. Nu-i buna ideea cu anabolizantele, altceva. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
LemonDemon |
![]()
|
auzi Smudo nu ne zici si noua unde stai in Germania?Sa venim pe la tine in vizita...asa amical la un cico ceva.
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E zgarcit dom'le nici macar nu ne-ar primi in casa,ar chema Polizei sa ne ia la ciomageala,pe motiv ca suntem niste oropsiti din Romania,veniti cu cerseala prin Germania. De fapt suntem rudele tale sarace,care nu au putut sa emigreze.Nu toti am avut acces la programul UNICEF,de schimb de experienta Dacia 1300-Opel Calibra C20XE.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by SorinTSI: 27 Feb 2006, 21:27 |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Eu zic ca dam bine cu peisajul de acolo.Si daca o sa cheme Polizeii ii invitam si pe ei la o sunca romanesca dar sa aduca ei berea ca doar no sa ne ramana carnatii pe gat.Eu zic sa ii facem o vizita ca nu il facem de ras.Stam cuminti la TV si ne facem nevoile la Wecinul Costica.Plus ca daca ne place ramanem acolo , poate ne infiaza?Acuma mai ramane sa alegem si cu ce container plecam...Chiar ai preferinta de culoare?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pot sa ma alatur si eu voua ? Ca si-asa vreau sa plec din tara si e bine sa imi cunosc vecinii de pe acum
![]() ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
LemonDemon |
![]()
|
Ne impartim locurile strategic.Facem marketing agresiv cu "Da si tu nene un euroi la baiatu ca nu are de un carnat si-o bere".SiloS tu stai la semafor si canti la muzicuta cu picioarele.SorinTSI tu stai in parcare la Karstatd si urmaresti toate carucioarele,am auzit ca sunt o mina de aur.Cica toate au cate 1 eur undeva bagate in ele...mai ramane sa descoperim unde.Eu stau la paine si incerc sa fac rost de covrigi.La raport cersit/foame iesi cel mai bine.Iar seara ne retragem la HQ la Smudo care o sa devina cousin Vinnie ,vorba lui DeVito ala adevaratul .
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
SorinTSI |
![]()
|
"Un fleac m-au ciuruit",ca sa citez din clasicul Sergiu Nicolaescu.Banii sunt ascunsi in rotitele alea de se invart la carucioar acolo jos,trebuie demontate si pac ai facut rost de bani. Plecam cu containerul de 17:55 sau cel de 23:15?Sa nu stam prea mult la vama.
![]() ![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Smudo |
![]()
|
Mai voi ati dat-o direct in prosteala si aveti impresia ca faceti caterinca... ce-a ajuns internetu'
![]() |
--------------------
x
x
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Prizati... ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda... "muuult prea subtila chestia aia"
... atat de subtila incat n-o vezi dacat tu. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cine zice ca in loc de S-Klasse poti sa iti iei nu stiu ce Lexus... nu are dreptate. Daca era vorba de masini de 10.000 euro, se intelegea. Dar la masini de peste 50.000 nu mai conteaza asa de mult pretul.
In loc de BMW 5, poti sa iei Opel Omega. Sunt amandoua aceeasi clasa. "Ce conduci ? - BMW " "Ce conduci ? - Opel " Numai cum suna deja masina si-a pierdut jumatate din valoare. Asa si cu Mercedesu .... "Ce masina ai ? S 500 " "Ce masina ai ? LS 430". Fas ! |
--------------------
-
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
andule , parca si tu invarti volan de mercedes
![]() Eu sunt pe linia de asteptare ... si mai am muuuuult de asteptat . ps : va place r-klasse ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
lemondemon. Tu ai chestia asta la mercedes-ul tau (un fel de i-drive)? Ce e chestia aia deasupra butonului rotativ? O telecomanda? Nu te incurca atunci cand vrei sa folosesti controlerul ala? Ai salas pentru hardisk-uri slim de notebook?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
LemonDemon |
![]()
|
chestia aia este telefonul masinii.De fapt uite cum functioneaza: ceeea ce vezi tu deasupra la i-drive este telefonul propriu-zis,trebuie doar sa ii bagi un sim-card ca sa mearga.Daca ai un telefon cu bluetooth atunci cand te sui in masina il gaseste singur,si se conecteaza automat la hand-free din masina.Nu te deranjeaza deloc, ca sa fiu mai exact ,te simti ca si cum ai avea un mouse.E foarte confortabil, chiar dc pare ca incurca.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Merita orice , daca ai bani destui .
Eu daca as avea bani suficienti as lua un S Klasse pentru autostrada si un X5 pentru strazile atat de primitoare din Romania . |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as lua pentru autostrada si pentru craterele urbane o singura masina : Porsche Cayenne Turbo.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E si asta o idee . Problema ramane de finantare a viselor noastre .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
SorinTSI |
![]()
|
AND,vrei sa te confunde lumea cu Anna Leskova,aceasta Anycka Maya a show bizului romanesc,sau cu Mihaela Radulescu,un fel de Andreea Marin ,versiunea fara umbrelutze?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 06:28 |