Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
![]() ![]() ![]() |
Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
MAS |
![]()
|
||
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
v-ati gandit ca poate ca o fac deoarece iti da o senzatie de siguranta (de falsa siguranta de fapt, pt ca dpdv al comportamentului dinamic un suv e in general mai nesigur ca un automobil). Sau poate pentru ca vad mai bine drumul si traficul? Ca sa nu mai zic ca poate unii nici nu isi doresc zeci de masini in curte ci una si buna care sa le indeplineasca at mai multe nevoi..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine zis aphophis (din nou)
![]() @SorinTSI .. confunzi Porsche Cayenne cu Porsche Cayenne Turbo S , si ma indoiesc ca raduleasca are varianta asta. Cayenne Turbo S poate fi cu adevarat numita masina IDEALA. Prezinta urmatoarele avantaje : - Spatiul unui SUV - Confortul unui SUV - Siguranta unui SUV - Motorul unui 911 Turbo ( 502 cai !!! 0-100 in 5.6 secunde) - Manevrabilitatea unei masini de strada (suspensia se intareste automat in functie de viteza si garda la sol se reduce) Daca as avea bani sa mi-o cumpar , mi-ar pasa de consum? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
La vitezele la care ajunge Cayenne Turbo S nu scapi cu viata in caz de accident nici daca ai pe cap casca d-aia cu arcuri...
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
aphophis |
![]()
|
pai de ce crezi ca s-au inventat limitele de viteza?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MAS |
![]()
|
@apophis: daca vrei sa respecti regulile de viteza iti iei o masina de teren sau un SUV pasnic si decent de 120-150 de cai, nu un bolid de 502 cai, corect???
@ pastrama: ideea era sa subliniez inutilitatea maldarului de fiare din jurul tau in conditiile rularii la viteze limita... mai ales ca in anumite cazuri, inaltimea si greutatea lui cayenne pot fi un maaare minus... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
MAS wrong!
![]() Un SUV "decent" la 120-150 cai prinde suta mai greu ca Loganul meu. Poti sa respecti limitele de viteza si sa te si simti bine intr-o masina care accelereaza ca o racheta cand ai nevoie. Referitor la viteze limite , ce problema prezinta Cayenne-ul Tubro S ? Isi poate cobora garda la sol cat un BMW M5 , iar masina , cand o duci la limita , nu te face sa te simti ca esti intr-un SUV , ci intr-o masina sport. Este o minunatie tehnologica si daca ai banul ... enough said. Dupa cum am mai zis , Cayenne Turbo S prezinta confortul si luxul unui X5 sau Touareg , insa se comporta ca o masina sport , si spre deosebire de un X5 , Touareg sau aproape orice alt SUV de lux din lume , este incredibil de bun si pe teren accidentat. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(MAS @ 4 Mar 2006, 01:04) @ pastrama: ideea era sa subliniez inutilitatea maldarului de fiare din jurul tau in conditiile rularii la viteze limita... mai ales ca in anumite cazuri, inaltimea si greutatea lui cayenne pot fi un maaare minus... Da cine a zis ca daca ai Cayenne tre sa mergi cu viteza maxima? Mie mi se pare o masina extraordinara...si in oras si la drum lung. In oras e buna de orice si in afara(pe autostrada) nu iti mai trebuie o a doua masina...mergi cu asta ca si cum ar fi una sport. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
AND |
![]()
|
Uitati doua poze care arata perfect ce stie sa faca cu garda la sol (are mai mult de 2 setari) ..
In prima e pregatit pentru offroad , si in a doua coborat la max pentru viteza. ![]() This post has been edited by AND: 4 Mar 2006, 01:27 Attached thumbnail(s) cayenneturbolow.jpg ( Size: 155.39k ) Number of downloads: 39 cayenneturbohigh1.jpg ( Size: 92.08k ) Number of downloads: 36 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai io ce zic...poti sa mergi si pe autostrada si la bunica la tara fara nici o problema.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MAS |
![]()
|
Sincer, mie tot nu-mi place...
Daca nu-ti trebuie viteza si respecti limitele legale, nu ai nevoie de demaraje 0-100 in 5.6 sec., ci ai nevoie de siguranta si predictibilitate si demaraj de Logan... asa ca... cei 502 cai is inutili, dat fiind faptul ca tu vei folosi maxim 200 din ei... asa ca investitia se dovedeste ineficienta... Nici un om intreg la cap nu s-ar apuca de off-road cu un cayenne... costa muuult mai mult decat face placerea... asa ca tot in circa land rover-ului defender pica sarcina asta (asa cum se intampla de 20 de ani incoace, si toot castiga la competitii) si culmea! defender-ul e mai lent si decat berlina!!! are viteza maxima la 130 km/h!!! How about dat?!!??!?! Sincer, dac-as vrea sa-mi arat muschii mi-as lua un range rover S din 2006... prietenii stiu de ce... ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
AND |
![]()
|
Dupa cum au testat si cei din top gear , Cayenne-ul are capabilitatile offroad ale unui Range Rover. Acum ca nu-ti place e alta treaba.. si e dreptul tau ..fiecare cu gusturile lui , insa asta nu schimba faptul ca este o minune a ingineriei auto precum putine masini sunt.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
MAS |
![]()
|
Nu contest faptul ca este o minune a tehnologiei...
Eu afirm numai faptul ca este o masina inutila... oricum cei care isi permit aceasta masina, mai au pe linga ea inca minimum 4-5 masini... asa ca treaba cu autostrada si bunica pica... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(MAS @ 4 Mar 2006, 01:29) Sincer, dac-as vrea sa-mi arat muschii mi-as lua un range rover S din 2006... prietenii stiu de ce... ![]() Si asta-mi place...da tot Cayennu-i sef! QUOTE(MAS @ 4 Mar 2006, 01:37) Nu contest faptul ca este o minune a tehnologiei... Eu afirm numai faptul ca este o masina inutila... oricum cei care isi permit aceasta masina, mai au pe linga ea inca minimum 4-5 masini... asa ca treaba cu autostrada si bunica pica... Bine...atunci Cayennu e pentru bogatasii mai saraci care nu-si permit decat o masina. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MAS |
![]()
|
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MAS |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Sincer nu prea imi plac SUV-urile.Nu sunt nici de teren, nici de oras.Dc vreau o masina de oras,in niciun caz(norme noi de gramatica) nu merg cu Cayenne,chiar si turbo S.In oras parca e mai bine cu o limuzina dc esti mai protocolar, sau de ce nu masini de genul lui BMW serie5, Audi A6,Peugeot 407 cc, sau alte masini fasnete.Dc vreau teren accidentat, nu cred ca o sa bag o masina de 150k eur pe hartoape sau alte obstacole.Va recomand una din cele mai bune masini de teren cu care mi-a fost dat sa merg: LADA NIVA.Da , stiu ca nu e Porsche , nu de 150.000eur, dar in schimb are un MARE atu: este o masina gandita special pt teren accidentat,are tot ce iti trebuie,chiar si o mini macare in spate, la vresiunea full, hidraulica, capabila sa ridice intreaga masina.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
In oferta de la Porche Romania(nu oferta de la TopGear a.k.a Divertis cu masini ).apar 3 variante de Cayenne:
-Cayenne cu motor 3.2 250 cp,pret DDP 59.289 euro -Cayenne S cu motor 4.5 l aspirat 340 cp,pret DDP 73349 euro -Cayenne Turbo motor 4.5 l turbo 450 cp(motorul de pe 911 Turbo 996) pret DDP 118577 euro Toate masinile sunt in configuratia de baza.Asta ofera de vanzare Porche Romania,nici un Cayenne Turbo S,de 500 cp. |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Oricum parerea mea este ca dc vrei o masina de teren buna nu vei cumpara un Chayenne.Plus ca nu prea imi place cum suna Porsche de teren, mult mai bine suna un 911 tubo sau de ce nu un Carrera GT.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Care e placerea daca ai bani sa iti iei o masina care sa incerce sa le imbine pe toate ??? Daca ai bani si iti permiti , iti iei si defender , si M6 si S-klasse .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
AND |
![]()
|
SorinTSI , ce relevanta are ca in RO. nu se comercializeaza? Parca era vorba ca "daca am avea bani" ..si daca as avea bani mi l-as lua direct de la mama lui.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
In ultima perioada s-a umplut Bucurestiul de Porsche Cayenne , Cayenne S , Porsche Cayenne Turbo , si am vazut si un Turbo S....deci au romanii bani.. sau rromanii?
![]() This post has been edited by Radduu: 4 Mar 2006, 16:12 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Romulanii.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AND |
![]()
|
Iar au incalcat astia granita federatiei?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Unele persoane uita ca in Romania apar destule modele care nu se comercializeaza nici macar in Europa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Radduu @ 4 Mar 2006, 17:10) In ultima perioada s-a umplut Bucurestiul de Porsche Cayenne , Cayenne S , Porsche Cayenne Turbo , si am vazut si un Turbo S....deci au romanii bani.. sau rromanii? ![]() nu stiam ca a fost pus in vanzare cayenne-ul turbo s. Esti sigur ca e chestia asta de aici ? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AND |
![]()
|
Potencia máxima 521
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:07 |