Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
![]() ![]() ![]() |
Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
SorinTSI |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 4 Mar 2006, 19:02) nu stiam ca a fost pus in vanzare cayenne-ul turbo s. Esti sigur ca e chestia asta de aici ? ![]() Am vazut anul trecut in Bucuresti , era o gagica la volan. Am cautat pe net despre data lansarii...hmm..tot ce pot sa spun este "dubios". This post has been edited by Radduu: 4 Mar 2006, 18:37 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai pe vremea aia nici macar nu era lansat cayenne-ul turbo s. Probabil tu ai vazut un turbo simplu
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(SorinTSI @ 4 Mar 2006, 17:10) Acum vorbim de Porche sau de Virinel? ![]() ![]() De care masina vorbesti mai, cu 75 pisici? Marca Gabor? |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Cred ca se referea la Bijuteria Auto :Golanul
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(AND @ 4 Mar 2006, 01:12) Dupa cum am mai zis , Cayenne Turbo S prezinta confortul si luxul unui X5 sau Touareg , insa se comporta ca o masina sport , si spre deosebire de un X5 , Touareg sau aproape orice alt SUV de lux din lume , este incredibil de bun si pe teren accidentat. Aaa, sa nu uitam ca Touareg-ul si Cayenne-ul sunt practic aceeasi masina (sunt "verii", precum spune presa auto). Si in teren e mai bun Touareg-ul decat Cayenne. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si de fapt , sunt slabe amandoua
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O secunda sa ma culeg de jos!
SYL , parerea mea este sa nu mai vb daca nu te pricepi. ![]() Hai sa-ti spun eu cum stau lucrurile .. VW si Porsche s-au bagat impreuna sa scoata un SUV. Doar ca imediat ce au scos o infrastructura si o cutie comuna de viteze , ambele marci au luat-o mai departe separat. Doar atat au in comun masinile astea doua! Infrastructura si tiptronic-ul de 6 viteze! Touareg este un "SUV ipocrit" exact la fel ca si BMW X5 sau Mercedes ML tocmai pentru ca NU poate iesii offroad la fel de bine ca un Range Rover. De fapt , nu poate iesii aproape deloc offroad ... pentru ca aceste 3 masini sunt niste sedanuri inalte si confortabile. Cayenne combina doua lumi intr-una singura. Este un SUV veritabil , si o masina sport! Cayenne-ul isi ridica garda la sol si este capabil sa se tine fara problema dupa un Range Rover. Offroad , poate urca sau cobora dealuri inclinate pana la 45 grade! Se poate inclina insusi 35 grade fara sa se rastoarene ..este absolut cel mai complet SUV facut vreodata. Performante offroad demne de un Range Rover , iar cand ajungi pe sosea ..cobori suspensia pneumatica si negociezi viraje cu 150 la ora de parca ai fi intr-un 911 Carrera. Sunt Jeep-uri care se specializeaza pe un singur domeniu. Land Rover Discovery este cel mai bun SUV in productie cu care te poti aventura pe teren FOARTE FOARTE accidentat. Insa sa negociezi un viraj rapid cu el.. zici ca merge pe tequilla si nu benzina. Exact acelasi lucru si pentru Toyota Land Cruiser! Ambele masini de mai sus sunt mai bune offroad decat Cayenne-ul , insa in rest .. sunt ZERO pe langa el. Range Rover Sport este o alta masina la fel de capabila precum Cayenne-ul offroad , insa cu toate ca este foarte bun si la viteze mari , nu are capabilitatile sau performantele unui Porsche. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Cu riscul de a lua avertisment, iti zic ca tu nu te pricepi. Faci la fel ca si cu motorul diesel de audi, despre care sustineai ca e cel mai puternic, desi mai erau altele mai puternice.
Cele 2 masini (Touareg si Cayenne) au totul in comun in afara de motoare si transmisie si bineinteles elementele specifice marcii(grila fata, stopuri etc). Ambele masini beneficiaza de suspensie peneumatica (optional) si in principiu au cam aceleasi caracteristici dinamice, cu mentiune ca Toaureg e ceva mai bun in off-road (spre exemplu garda maxima ajunge la 300mm fata de 270mm la Cayenne; de asemenea vadul maxim e mai mare: 580mm fata de 555mm; evident e vb de versiunile cu supensie pneumatica), iar Cayenne e mai bun pe soasea. Dar chair daca pt un SUV au un comportament f bun in off-road, nu ajung la nivelul unui Range Rover. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
QUOTE Doar ca imediat ce au scos o infrastructura si o cutie comuna de viteze Pai si nu ti se pare ca destul in comun?? Normal ca masinile nu sunt identice si ca difera motorizarea si designul , dar in rest au destule in comun. |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Touareg,Cayenne,X5 si mai nou Q7 sunt facute pe aceiasi platforma.Nu cred ca un Cayenne are performante off-road mai bune decat o masina de teren "pur-sange".De aceea personal nu cred ca are vre-o utilitate in afara de "a te da mare".
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Coane , nu stiu de unde le scoti ..pe bune.
![]() Sper ca nu ai inteles ca Touareg-ul este o masina proasta. Din contra , e mai mult decat superb si pe autostrada , si pe teren accidentat dar " The Touareg began as a joint development with Porsche's Cayenne, and the two cars share some components, but they have gone their separate ways since the early prototype stage and have a very different overall feel; a third related model, the Audi Q7, will make its debut in mid-2006. " Chiar daca am spune ca ambele sunt comparabile offroad , cand prind un deal care necesita mai multa putere care crezi ca trece prima? Cayenne Turbo S 520cp Touareg Sport 450cp Acestea sunt versiunile de top .. si lasand la o parte performanta offroad , Cayenne-ul este la ani lumina de orice alt SUV din materie de manevrabilitate si placere la condus. Toata dezbaterea despre Cayenne Turbo S a plecat de la faptul ca eu am spus ca este masina PERFECTA..si inca raman la aceeasi parere care nu poate fi contestata. Am spus ca sunt SUV-uri mai capabile offroad decat Cayenne , insa ofera aceeasi acceleratie? aceeasi viteza? aceeasi manevrabilitate demna de un BMW M5? NICI UNUL! Nici Touareg , nici Range Rover Sport...absolut nici un alt SUV nu poate schimba faptul ca Porsche Cayenne Turbo S iti ofera TOT ce poti dorii de la un automobil , daca ti-l permiti. ![]() @LemonDemon : Daca taceai... ![]() This post has been edited by AND: 4 Mar 2006, 22:29 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Nu cred ca reprezinta o masina perfecta.Depinde pt cine este perfecta?Poate ca iti plac SUV-urile.Mie personal nu imi plac.Nu sunt practice,iar daca nu ma crezi, intraba cati propietari de Cayenne au fost off-road.Sunt de parerea ca masina perfecta nu exista.
Cayenne nu este o masina slaba.Nici pe departe.Insa nu cred ca voi merge off-road cu un Cayenne pentru ca nu ma lasa inima sa zdruncin o asa masina. Pentru mine firma Porsche este reprezentata de 911 , cea mai accesibila super-masina. This post has been edited by LemonDemon: 4 Mar 2006, 22:31 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cayenne e mai slaba pe sosea decat un X5 (ca tinuta de drum) iar pe teren accidentat Range Rover da lectii. 35 de grade unghi de inclinare laterala la Cayenne? Terrano 2 poate 47.
Oricata electronica ai, nu poti sa ai si Jeep si masina sport. Legile fizicii nu permit asta. Poti avea un Jeep rapid sau o masina sport capabila de unghiuri de atac mari , dar cand vine vorba de incrucisari de punti......... Plus ca gumele de asfalt ale lui Cayenne sunt ca tenisii in teren accidentat! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AND |
![]()
|
Baaai deci eu ma duc sa ma culc ca nu va mai suport! Am deviat de muuult de la pretul de 60.000 euro din topic si am ajuns la "daca ne-am permite orice masina". Masinile foarte foarte scumpe NU SUNT PRACTICE. Arata-mi tu mie un Porsche , Ferrari , Lamborghini , Bugatti ..care sa fie practice. Treaba ta ca nu-ti place Cayenne-ul , asta nu schimba faptul ca ofera TOTUL. Arata si se comporta ca un Range Rover offroad si goneste ca un 911 pe circuit. Este atat de irelevant daca-l iei sau un offroad! Daca mi l-as lua normal ca nu m-as cocota cu el in varful muntelui! Nu pt asta as da banii pe el , ci pt faptul ca stiu ca am ales una din cele mai mari minunatii tehnologice pe 4 roti din lume!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e o masina perfecta iti zic si de ce. Am o prietena care are Cayenne Turbo, si mi-a spus ca nu ii prea place cand merge in oras cu masina pt ca fiind aglomerat e mai greu sa te bagi si sa faci anumite manevre pe care le faci cu o masina mai mica.
P.S. o vreau eu ![]() This post has been edited by Radduu: 4 Mar 2006, 22:35 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
LOOOOL pai ce ai vrea mai nene.. sa fie si o masina cu prestanta, sa impresioneze, sa arate ca e scumpa, etc. dar sa fie in acelasi timp si mica?
![]() M-ai dat gata.. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Somn usor si nu te mai enerva ca nu face bine la sanatate.Topicul se refera la masini de peste 60.000 eur.Exista pe lumea asta persoane care detin aceste sume si care au o problema la achizitionarea automobilelor.Iar Cayenne este o masina buna , dar nu o poti declara cea mai tare din parcare pentru simplul motiv ca nu este.Poate pentru mine masina perfecta e o limuzina care are frigider in spate ca sa raceasca sampania, sau care imi ofera un lux si un confort sporit fata de Cayenne.Daca vreau sa ma "dau" Off-Road apelez cu incredere la un model Japonez care are un renume pe piata automobilelor OFF-ROAD.
This post has been edited by LemonDemon: 4 Mar 2006, 22:40 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
AND |
![]()
|
Einstein .. fratilor , eu m-as oprii aici dar mai citeste cine stie cine si ar putea face marea gresala sa va creada pe voi. Cum poti sa spui ca X5 are o tinuta de drum mai buna? Cred ca nu sti despre ce e vorba ..oriunde ai fi citit asta. X5-ul esta mai comod la drum lung decat Cayenne-ul tocmai pentru ca nu este nimic mai mult decat o limuzina 4x4. Pune ambele masini pe un circuit si vezi atunci care are o tinuta de drum mai buna. Pune orice SUV langa Cayenne pe un circuit de curse si sa vezi cum si-o fura .
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Nu-l mai tot bagati in seama pe AND, are interesantul talent de a se da cu bata-n balta in mod spectaculos, toate astea in timp ce replica lui de rezistenta e "nu te baga daca nu stii". Nea AND, ce-ar fi sa-ti urmezi chiar tu sfatul?
Einsteinu' nu e nici el departe... |
--------------------
M
M
1
|
|
Radduu |
![]()
|
Nu stiu daca s-a mai zis aici dar stiti ce a zis Columbeanu la TV cand a cumparat acel Rolls de la SIAB anul trecut? A spus ca acea masina nu ofera confort maxim pt ca daca stai rezemat cu mana de nu stiu ce atingi niste butoane si se activeaza ceva pe acolo.....
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
QUOTE Baaai deci eu ma duc sa ma culc ca nu va mai suport! Trebuia sa faci chestia asta mai demult. Nu poti sa postulezi niste chestii despre niste masini pe care nu le-ai condus niciodata doar pentru ca ai citit tu in nu stiu ce revista sau pe nu stiu ce site,de parca acelea ar fi singurele autoritati in domeniu. |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
AND |
![]()
|
Nici unul din noi nu le-a condus ..asta una. A doua chestie , este ca imi place sa fac tot ce este posibil pt a stii totul despre orice model de masina (este o pasiune de a mea). Site-uri de specializare , road test-uri , review-uri , teste filmate , top gear (am vazut toate episoadele si toate concluziile dupa teste adevarate) . Mai mult de atat este imposibil sa stii
![]() brunner e suparat pe mine de cand l-am contrazis..nu mai stiu unde. Nu ma deranjeaza absolut deloc daca ati sti mai multe ca mine in domeniul asta ..dar de la cineva care stie mai mult m-as astepta la argumente solide , tehnice si comparatii logice. Nu pui punct dupa ce faci o afirmatie de genul X5 e mai bun pe sosea decat Cayenne. Doru vb despre autoritatile in domeniul auto ..pai care sunt astea? Argumenteaza ..arata-mi ce nu stiu! Arata-mi ce n-am vazut si ce n-am citit! Probabil ca sa nu va mai luati de mine ar trebuii sa cumpar un Cayenne , un Touareg si un X5 , sa le dezmembrez si sa le asamblez la loc ca sa stiu TOTUL despre ele , apoi sa inchiriez circuitul Monza ca sa le testez si in final sa le urc pe Mont Blanc. Dar parca vad ca si atunci se trezeste brunner ca "ia ca spui prostii ca nu stii tu ca stiu eu mai bine" . Hai .. stop hating on me. ![]() This post has been edited by AND: 4 Mar 2006, 23:11 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Ma refeream la posturile de dinaintea lui ala cu X5 vs Cayenne. Ala ti-a mai reabilitat o idee imaginea
![]() Cat despre Cayeg/Tuayenne, motorizarile, suspensia si transmisia sunt lucrate separat de fiecare, in rest sunt virtual identice. This post has been edited by brunner: 5 Mar 2006, 00:14 |
--------------------
M
M
1
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista niste timpi pe NordSchleife cu X5 4.8 si Cayenne s. Asta nu e locul pentru asemena comparatii, insa numai kilogramele in plus ale lui Cayenne fata de X5 (adica vreo 300) spun ceva despre sportivitatea camionului.
Daca vrei, deschide topic "Cayenne, regele junglei" la diverse si mai vorbim. ok? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cayenne , regele fitelor !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 4 Mar 2006, 22:29) Cayenne nu este o masina slaba.Nici pe departe.Insa nu cred ca voi merge off-road cu un Cayenne pentru ca nu ma lasa inima sa zdruncin o asa masina. Pai cum coane, matale care ai bunicii si mama din Germania ("asa ca si fapt divers", ca sa citez mai exact), vrei sa spui ca nu i-ai vizitat niciodata pe-aicisa ca sa vezi ce inseamna drumuri? Ca mie sincer sa fiu, drumurile din Romania mi se par off-road 100% in comparatie cu astea de aici. Scuze ca te-am intrerupt, da' io nu imi amintesc sa se fi construit vreo 10.000 de km de autobahn in Romania sau sa cauti o groapa cu militia pina o gasesti pe-acolo. (sper sa nu ma fi exprimat prea complicat si de data asta, si sa-si stoarca lumea iar creierii incercind sa-si dea seama ce vreau sa spun). |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
SYL |
![]()
|
AND, o fi Cayenne masina perfecta, dar ca tot veni vb de off-road, ca un cunoscator in domeniu ce pretinzi ca ai fi cred ca sti si tu ca cel mai bun sistem de tractiune integrala la ora actual il are Touaregul.
A si in materie de siguranta tot Toauregul e cel mai sigur SUV. PS. Unde iti dau dreptate: intr-adevar Cayenne e mai bun decat X5 pe sosea (bineinteles si in off-road). |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
AND |
![]()
|
Ca sa calmam spiritele , zi-mi si mie unde ai citit ca Touareg-ul are cel mai bun sistem de tractiune? Nu-mi imaginez cum ar putea fi mai bun decat ce gasesti intr-un Land Rover Discovery , Toyota Land Cruiser sau Range Rover.
Cat despre siguranta , Touareg este intradevar una din cele mai sigure automobile din lume , insa la fel este si Volvo XC90. Ambele au acelasi scor la impact frontal si lateral si acelasi total de puncte , insa XC90 protejeaza cu 9% mai bine un pieton in caz de accident. Din cate stiu eu , Cayenne nu a fost inca testat la NCAP , dar banuiesc ca ar puncta exact la fel ca si Touareg. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
SYL |
![]()
|
Daca tin minte bine, in AMS am citit ca Touaregul are cel mai buns sistem de tractiune integrala. Si nu inseamna ca da Land Rover fabrica masini cu renume in off-road, trebuei sa posede si cel mai bun sistem de tractiune integrala. Sa luam un mic exemplu: Defenderul, e o masina excelenta in off-road, dar asta nu insemna ca sistemul sau de tractiune (la care practic electronica nu participa) ca e cel mai bun....
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 17:13 |