Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
![]() ![]() ![]() |
Se merita masini mai scumpe de 60.000 eur?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
/me se freaca-n crestet si se uita nedumerit in jur intrebindu-se: where the f*ck am I?
![]() Ma sonelule, tu erai blind ca mielu', ce dracu' ai patit de musti lantu' in halu' asta ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Multam Sony,acum m-am luminat ,fi-mi-ar capatana de ras...........Eu cheltuiesc tot cu "detectivii" in loc sa pun banutu' deoparte si sa vizitez consoartele amicilor sau pitipoancele de "opspe" anisori.
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pai ma cam plictisesc in camionu' din avatar. Da' las' ca vine Liviu si imi da la gioale.
9 May 2008, 13:22: Bre Funny, important e sa nu cheltuiesti cu "detectivii" lu' Ernest. Ca o sa ajungi sa iti iei masina mai scumpa. This post has been edited by Sony: 9 May 2008, 12:22 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Liviu fiind moderatoru?
Cred ca daca spui de unde esti, gasesti la detectivi printre noi fara numar... This post has been edited by axabrt: 9 May 2008, 12:24 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Sony |
![]()
|
ca doar n-o fi prietenu' lu' matale.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Funny |
![]()
|
Chiar o sa dau Opelu' ca sa scap de complexe si de "dusmani"!Ce zici,"se merita" sa-mi iau un Lincoln cu banu' "cas"?
![]() |
--------------------
Dividae
et
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
bye ! see U monday
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Sony |
![]()
|
Fanele, io zic daca nu ai bani de un eS, poti incerca un Escalade.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 9 May 2008, 13:26) Bre, poate doar pe unii. Pe altii s-ar putea sa ii gasesti in dormitoru' lu' matale. Da' io zic ca nu merita sa faci scandal pentru atata lucru. Te dezbraci si te bagi in pat. 9 May 2008, 13:29: QUOTE(Marty @ 9 May 2008, 13:26) Stai ca si axabrt voia sa se insoare cu alta panarama! Cred ca ai pierdut episodu' asta. This post has been edited by Sony: 9 May 2008, 12:29 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Funny |
![]()
|
Escalade,hmmmm,in nici-un caz,suna prea provocator pentru prietenii mei care si asa sunt niste impatimiti ai "muntelui"!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dividae
et
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(Funny @ 9 May 2008, 13:30) Escalade,hmmmm,in nici-un caz,suna prea provocator pentru prietenii mei care si asa sunt niste impatimiti ai "muntelui"! ![]() ![]() ![]() ![]() Bre, sa nu gasesti vreun prieten d-asta escaladandu-ti nevasta. Sper ca nu stai in Ploiesti! 9 May 2008, 13:32: Ce sa iti fac, bre martinezule, daca tot inchizi tembelizoru'? mai bine iti iei un tv sport pentru masina. This post has been edited by Sony: 9 May 2008, 12:32 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De ce nu in Ploiesti? E zona ta de escaladare
![]() |
--------------------
|
Funny |
![]()
|
Da-ti peste gura,n-am eu norocul asta!
![]() ![]() Nu mi-s din Ploiesti dar daca "se merita" poate,poate fac un schimb de "garsonerie"! ![]() |
--------------------
Dividae
et
|
|
Sony |
![]()
|
Bre aditule, prin Ploiesti prietenii sunt perversi si au tot calarit-o pe nevasta lu' axabrt. Ea n-a vrut, da' era o biata femeie. Si cum femeile sunt slabe, nu a avut cum sa se opuna. Partea proasta e ca sotu' nu a inteles chestia asta. Ea era singura pasarica din viata lui, iar el nu mai era singurul cocosel din viata ei. Si a vost nevoit sa isi ia opel. Pentru stabilitate.
9 May 2008, 13:36: Fanele, io mai bag din cand in cand niste delegatii prin Ploiesti. Daca vrei te iau si pe tine. This post has been edited by Sony: 9 May 2008, 12:36 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Funny |
![]()
|
Ce nu face omu' pentru o "diurna" prelungita cu o "nocturna" in deplasare???!!!
![]() ![]() This post has been edited by Funny: 9 May 2008, 12:43 |
--------------------
Dividae
et
|
|
Sony |
![]()
|
Cand aproba conducerea.
Acum sa revenim la serial. In episodu' doi, proaspatu' posesor de opel a inceput sa iasa prin cluburi cu cate doua parasute. Da' nu in orice club, ci doar in alea pe care le frecventa loganista. Io-te asa, ca sa vada ea ca el e un barbat dorit... de centuriste. Iar in episodu' trei, nea mucho gaseste o panarama cu tarife bune. Si se gandeste sa o ia de nevasta chiar dinainte de prima intalnire. Macar daca se arde cu altii mai aduce un ban in casa. E cam scump casco la opel. Dar aici s-au intrerupt filmarile. Cred ca n-au mai fost bani din cauza de aripa indoita si reparata. <span class='edit'>9 May 2008, 14:04:</span> Bre axabrt, parca plecasesi la distinsa... doamna. Te intorsesi? Ti-a zis la telefon sa mai stai o jumatate de ora la birou ca sa nu ai surprize surprize? This post has been edited by Sony: 9 May 2008, 13:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu, bre sony, acum se apuca de episodul 4
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Am inteles. Face casting.
9 May 2008, 14:21: Episodu' cherdut de Marty! This post has been edited by Sony: 9 May 2008, 13:21 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre nu stiti voi vorba aia,p..a are alt gust intr-un bmw
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
Nu, bre! Noi stim ca spalata si parfumata e ca noua.
![]() 9 May 2008, 14:37: Ce conteaza cine o stampuleaza? Aaaa... stampileaza... Ma refeream la veterinaru' care spune daca e buna carnea de pasarica. ![]() This post has been edited by Sony: 9 May 2008, 13:37 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e doar o vb,da trebuie sa gasim niste canditate sa le iontrebam daca e asa sau nu ,cred ca le excita pielea fina dupa scaune,cum i se lipeste de buze
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
Mergem la Ploiesti la castingu' lu' axabrt! El are lipici la pana... femei.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
oricum nu merita o masina de 60 k euro celui care ii ajunge un logan
![]() 9 May 2008, 14:44: la pana(lma) stanga si drepta ![]() This post has been edited by C@talin: 9 May 2008, 13:44 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
Si daca nu iti ajunge loganu'? La nas...
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
iti iei o prelungire de scula,gen s clase sau seria 7
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 03:22 |