Ce ati cumpara din SUA, daca ati avea ocazia?
![]() ![]() ![]() |
Ce ati cumpara din SUA, daca ati avea ocazia?
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
MUUUUUUUUUULTE electronice.
Au aia niste preturi la aparatura Foto, de chiar daca platesti transport si vama tot iesi mai ieftin ca aici ! baga un ochi pe www.bhphotovideo.com |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ia-ti o casa ca am auzit ca s-au ieftinit
![]() |
--------------------
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
un muscle car
![]() sau am auzit ca au preturi exceptionale la laptopuri ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
daca-ti dau bani imi poti comanda si mie ceva?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
masini si case nu
![]() laptop ar fi o idee, insa am unul destul de bun si de nou... ma gandesc la variante: - laptop - smartphone(mi-ar trebui) dar nu stiu daca e compatibil cu reteaua (idei?) - camera foto micuta, tip tabachera (vreun model ieftin sibun?) - camera dSLR entry (ieftina) (ceva idei?) Raman deschis la propuneri, daca stiti de vreo superoferta pe acolo ![]() Daca nu ma hotarasc nu comand nimic, desi parca m-ar manca palma sa cheltui cativa dolari in scop 'nobil' ![]() @ ady85btz nu te supara, dar o sa fie un pachet pus de acolo si spatiul e destul de limitat, mi-a zis sa fie ceva micut. Dar daca se mai iveste alta ocazie si se poate iti dau de stire ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 21 Nov 2008, 15:42 |
--------------------
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 21 Nov 2008, 15:40) - camera dSLR entry (ieftina) (ceva idei?) as merge pe un canon 400d ($449.00) sau chiar 450d ($649.95) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
era vorba doar de un ceas...si este foarteeee foarteee mic
![]() daca nu se poate inteleg,asta e |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Electronice ( fara telefonie)
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Andy_ACS |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 21 Nov 2008, 15:47) 450d vad ca la noi cosa 20 de milioane, nu e cine stie ce afacere ![]() http://www.f64studio.ro/det.php?id=412&pid=6534 O deranjez cu o comanda numai daca gasesc ceva cu adevarat best buy, asa nu are rost. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
daca-mi cumpar jucaria asta merge aici fara sa mai umblu la el?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Ov |
![]()
|
tu te uiti la ala body (fara obiectiv), dar oricum ai dreptate, diferenta nu (mai) e asa de mare. A ^^^^^ $$$$$$$$$$$$$
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Mi se pare ca nu sunt asa ieftine pe cum se zicea...
Si cu Nokia N82 asta - daca il iei de acolo e 1050 ron + taxe, daca il iei de la noi e 1200 ron. Nu pare o afacere... M-am uitat ceva vreme pe site acolo, nu prea gasesti lucruri mult mai ieftine decat la noi. @Ov - asa e, a crescut dolarul! Una e sa calculezi dolarul cu 2.3 ron, alta e cu peste 3 cat e acum. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 21 Nov 2008, 16:11 |
--------------------
-
-
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu as lua un detector de radar
Dacă ar fi fost posibil……benzină, la 40 cenți.. ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
si la mine la firma se fac deplasari in state f des, iti recomand sa iti trimita pasta de dinti : crest cu aroma de scrtisoara....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu mi-as lua o sticla de Cola.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci pentru sugestii tuturor.
'Afacerea' a cazut ![]() Oricum diferenta de pret intre diversele produse nu e deloc asa de mare cum se spune (cel putin acum dupa cresterea dolarului). Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
un hamburger
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Un furtun. Un furtun destul de lung sa ajunga din New York pana in Romania. Pentru ce e furtunul? Nu, nu pentru Pepsi, Coca Cola sau Starbuck, si pentru benzina. Si daca are debit mic nu e problema, ca tot ajunge. Asta atata timp cat nu vrei sa iti faci vila in 4 zile cu banii obtinuti din vanzarea benzinei.
24 Nov 2008, 17:44: QUOTE(Andy_ACS @ 24 Nov 2008, 17:33) Merci pentru sugestii tuturor. 'Afacerea' a cazut ![]() Oricum diferenta de pret intre diversele produse nu e deloc asa de mare cum se spune (cel putin acum dupa cresterea dolarului). Bafta! Si si daca ar fi o diferenta mai notabila, iar nu merita. Mai schimbi un incarcator ca ei au rahatul ala de 110V, mai ramai fara o garantie. Multa lumea fuge dupa chilipiruri dinastea, se nasc basmele urbane cu tampenii super ieftine cumparate din rahatul ala de tara si uite asa ai iluzia ca ai facut super oferta mai ales daca stii pe cineva din U.S. and A. This post has been edited by driverx: 24 Nov 2008, 17:44 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Legat de 'rahatul ala de 110V'
![]() Eu am luat din Romania cu factura + garantie de la depozitul de calculatoare un laptop lenovo t61 adus direct din state (cred ca piata gri se spune ![]() ![]() Costul laptopului a fost de 3200ron in conditiile in care la magazinele celelalte era 4200-4500 ron. Pretul mai mic a fost pentru ca il adusesera direct, fara a trece printr-o gramada de intermediari. Imi imaginez ca acolo l-au luat cu echivalentul a 2500 ron maxim. Deci unele produse erau inainte de cresterea $ mult mai ieftine acolo. Legat de garantie - multe firme dau garantie oriunde in lume pe baza facturii (ca doar il cumperi de acolo, nu il furi). Oricum dupa 1-2 ore de studiat problema m-am decis ca pentru gama de lucruri pe care le vreau eu nu (mai) merita. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 24 Nov 2008, 17:42) Multa lumea fuge dupa chilipiruri dinastea, se nasc basmele urbane cu tampenii super ieftine cumparate din rahatul ala de tara si uite asa ai iluzia ca ai facut super oferta mai ales daca stii pe cineva din U.S. and A. Nu-i chiar asa, si iti dau exemplu concret. Anul trecut, mi-a adus cineva din state (mersi din nou ![]() Business, nu? e adevarat ca acum a mai crescut dolarul, dar in unele domenii tot e bine (daca ai pe cineva sa-ti aduca) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:28 |