Mi S-a Blocat Usa Dreapta Fata!
![]() ![]() ![]() |
Mi S-a Blocat Usa Dreapta Fata!
raf |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SLZ SCALA
- B xx xxx
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Du-te la service, se rezolva pe garantie!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
La fel am patit si eu cu singura diferenta ca incercarea de deschidere s-a facut simultan din afara si din interiorul masinii...pe dreapta spate. Am fost la dealer i-am spus ca nu se mai deschide(fara ai spune cum s-a intimplat)... si mi-a remediat defectiunea pe garantie
![]() This post has been edited by oliviub: 14 Oct 2004, 14:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
Cristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu merge deschisa pe dinauntru, inseamna ca s-a blocat actuatorul pe inchis (am patit si eu la fel, la aceeasi usa). Blocheaza si deblocheaza usile (din butonul de inchidere centralizata) si asculta daca se aude... "ceva" si din usa respectiva. Daca nu => service; dureaza cam o ora deschiderea + inlocuirea (eu am facut la IPSO, pe garantie).
|
--------------------
Dacia
Solenza / Logan
- B
|
|
raf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 October 04 ![]() |
La fel s-a intamplat si la mine!
![]() |
--------------------
DACIA
SLZ SCALA
- B xx xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Problema rezolvata, topic inchis!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:06 |