bani in banca
![]() ![]() ![]() |
bani in banca
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 14 Feb 2006, 20:29) Vreau sa bag niste bani intr-o banca, pentru o luna, doua...Ca sa nu stau cu ei in buzunar....stiti vreo banca in care sa ii depun si sa n-am probleme cand ii scot...gen "Stiti nu avem atatia euro, veniti maine-poimaine" sau sa mai platesc cine stie ce comisioane. Precizez ca n-am nevoie de nici un euro dobanda. la orice banca iti cam impune sa anunti cu x H inainte de a scoate o suma mai mare de ... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
tarzy |
![]()
|
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
andu911 |
![]()
|
Pai si ce comisioane vor ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Poti sa faci depozit cu retragere la termen, adica pe 2-3 luni. Cu 2 zile inainte dai telefon si anunti. Daca ridici inainte de termen, pierzi dobanda, dar tot asa, trebuie sa anunti. Oricum dobanda e fix .... de exemplu 10 000 $ pe 3 luni la BCR, dupa ce am platit comisioanele si desch cont, etc, am ramas cu 100 $ in plus(banii erau in lei, la dobanzile mici de la valuta s-ar putea sa le si dai ca sa-ti tina banii).
Daca nu te intereseaza un castig, eu zic sa-i depui la CEC. |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 14 Feb 2006, 20:52) hmmm, mestere vad ca acces la net ai, ce-ar fi sa surfezi un pic pe la banca care te intereseaza ![]() anyway daca ai lei sfatul meu ar fi sa incerci ING-ul au o super oferta la card-uri dar ... esti limitat la retargeri de maxim 6000 / zi. This post has been edited by tarzy: 14 Feb 2006, 20:57 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 14 Feb 2006, 20:56) anyway daca ai lei sfatul meu ar fi sa incerci ING-ul au o super oferta la card-uri dar ... esti limitat la retargeri de maxim 6000 / zi. Pai de-asta am si intrebat aici pe forum...poate stie cineva...sa nu ma tina astia cu banii blocati in banca...La cate banci sunt...ma apuca 2007 pana ma interesez la toate... |
--------------------
-
-
-
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 14 Feb 2006, 21:01) Pai de-asta am si intrebat aici pe forum...poate stie cineva...sa nu ma tina astia cu banii blocati in banca...La cate banci sunt...ma apuca 2007 pana ma interesez la toate... pai fiecare are avantaje sdi dezavantaje, tu ar trebui sa stii mai bine ce-ti doresti eu de exemoplu cand aleg o banca (ptr credit ca de depozitat nu am de unde) factorul principal este sa aiba program prelungit si sa*-mi fie in drum |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
Depinde in ce oras esti. In orasele mari la BRD, la sediul central (de pe Anastasie Panu) poti scoate si 50.000 euro fara sa anunti in prealabil (preferabil e sa fie ai tai, in contul tau). Atentie: banca percepe .5% comision de retragere. Ideea ar fi sa vezi daca dobinda pentru un depozit la termen pe perioada pe care o vrei tu acopera comisionul de retragere. Good luck! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
andu911 |
![]()
|
Deci nu e nici o treba cu bancile...ma gandeam eu...Merci
|
--------------------
-
-
-
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite un citat de la http://www.ghiseulbancar.ro/modules.php?op...rticle&sid=2421
QUOTE La Piraeus Bank iesi in avantaj Nu credeati ca mai exista speranta? Eu am gasit-o la Piraeus Bank. Aici am descoperit cele mai cald culcus pentru euroii mei. Nu trebuie sa platesc nici un fel de comision! Ati auzit bine: nici de deschidere a contului, nici de administrare si nici macar de retragere a banilor. Ba chiar banca are si o dobanda bunicica, de 2,75%, la fel ca la BCR. Asa ca aici voi iesi chiar cu un castig: 6,9% din dobanda, din care se scade impozitul de 16%, castigul final fiind de 5,78 euro. Si aici am primit acelasi sfat, de a constitui un depozit pe o luna, care se va prelungi apoi luna de luna, mai ales ca œne asteptam sa creasca dobanzileœ. Asa ca, daca vor creste luna viitoare, voi beneficia de noile dobanzi urmatoarele doua luni. Daca fac depozit pe trei luni raman cu aceeasi dobanda de acum. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(ovidiusoft @ 15 Feb 2006, 13:11) Merci mult. |
--------------------
-
-
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
exista banci in romania care sa ofere spre inchiriat seifuri in sediul lor? ma refer sa seifuri mici, ca in filmele americane
![]() |
-------------------- |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci poti sa faci orice depozit vrei si pe cat vrei. Dar tot ti se va lua un comision de retragere de numerar cand scoti banii - asta inseamna de obicei cam 0.4% la Volksbank, 0.5% la celelalte banci pe care le stiu. Candva comisionul asta era 0.35% la Bancpost si 0.3% la BCR dar s-au bulangit intre timp si astia.
Deci la 10.000 euro iti iau cam 50 euro. Daca retragi sume mai mari de 5000 euro de la banca trebuie sa anunti banca cu cel putin o zi inainte ca sa faca programare de numerar. La alte banci suma asta poate fi diferita. Insa sigur exista limitarea asta la orice banca, chiar si centrala / sucursala cea mare. Daca nu ii anunti in prealabil totusi iti pot da banii astia multi insa ti se ia de obicei un comision de urgenta de 1%. In cazul tau cel mai bine e daca ai un prieten care sa te ajute si care lucreaza intr-o banca - ii pui pe numele lui - el poate nu are comision la retragere. Insa trebuie sa ai incredere ca nu ti-i fura !!! Mai bine dai comision decat sa stai cu stres. Nu? This post has been edited by i96nds: 15 Feb 2006, 18:04 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
BCR-ul are un obicei - eu ii zic prost - de a lua un comision suplimentar daca scoti banii de la alta sucursala. Plus ca trebuie sa astepti sa vina swift-ul de la banca unde a fost constituit depozitul... vreo 2-3 ore de patrulat pe holuri. Brrr!
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am renuntat demult sa mai consider BCR ca fiind o banca.... Imi pare rau de ei, sincer. Poate vin austriecii astia sa ii mai scoata din...
Deci atentie si la ce zice "thecagero" |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 14 Feb 2006, 21:29) Vreau sa bag niste bani intr-o banca, pentru o luna, doua...Ca sa nu stau cu ei in buzunar....stiti vreo banca in care sa ii depun si sa n-am probleme cand ii scot...gen "Stiti nu avem atatia euro, veniti maine-poimaine" sau sa mai platesc cine stie ce comisioane. Precizez ca n-am nevoie de nici un euro dobanda. Daca anunti cu o zi inainte poti ridica cati euro ai in cont, peste 2000 considerata a fi de obicei max. daca nu anunti pana in ora 13. Asta se intampla la BRD. Comision retragere numerar 0.5%. This post has been edited by BGV: 18 Feb 2006, 13:57 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
Ia-ți certificate de depozit
Ieși mai bine, și nu plătești impozit pe dobândă |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Cine zice asta ? E curios ! Daca e asa am si dat fuga la banca sa schimb destinatia banilor.
Eu stiu ca toate veniturile din Ro sunt impozitate cu 16% . |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Sa fim seriosi ... ce scriu ziaristii e fix pix. Egal cu zero.
O sursa legislativa e mai credibila zic eu. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
Asta e perfect adevărat
Chiar am devenit curios și mă voi interesa la o bancă ![]() |
--------------------
-
-
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
QUOTE(i96nds @ 15 Feb 2006, 17:03) Insa sigur exista limitarea asta la orice banca, chiar si centrala / sucursala cea mare. Daca nu ii anunti in prealabil totusi iti pot da banii astia multi insa ti se ia de obicei un comision de urgenta de 1%. Daca sigur exista limitarea asta la orice banca, inseamna ca la unele filiale limita este destul de mare. De la BRD Iasi de pe Anastasie Panu am retras 35,000E cash fara sa-i anunt in prealabil. Comisionul de retragere a fost standard: .5%. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
Așa cum am promis, vin cu link-ul
Sper să nu se considere că fac reclamă la ceva anume http://www.business.ro/detaliere.php?id=274041 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 17:42 |