Se aude un huruit deranjant, ... dupa 90Km/h
![]() ![]() ![]() |
Se aude un huruit deranjant, ... dupa 90Km/h
marius1307 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Verifica prinderea tevii de esapament... exista un tampon de fixare deasupra axei si unul chiar in dreptul barii din spate, de asemenea mai exista unul la traversa cutiei de viteze... vezi sa nu fie rupt vreunul
Numai bine... |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
marius1307 |
![]()
|
QUOTE(Buyaka @ 21 Mar 2006, 16:58) Verifica prinderea tevii de esapament... exista un tampon de fixare deasupra axei si unul chiar in dreptul barii din spate, de asemenea mai exista unul la traversa cutiei de viteze... vezi sa nu fie rupt vreunul Numai bine... Am verificat si acest lucru. Ma seaca la nebunie, vreau doar sa stiu ce are... ![]() |
-------------------- |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai pot fi rulmentii de la rotile din spate (nu trebuie sa aiba joc ca sa huruie) si mai poate fi si profilul cauciucurilor (profilul de iarna face zgomot).
Pentru a verifica rulmentii, ridici masina pe cric si invarti de roata ... ar trebui sa mearga fara nici un fel de zgomot... This post has been edited by Buyaka: 21 Mar 2006, 15:24 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Si la mine se auzea un zgomot pe la 80 km/h.Cauza: tiava intermediara atingea de caroserie in locul unde are bucla.Vezi ca la tine sa nu fie la fel.Rulmentii huruie la orice viteza insa se aud mai incet la viteze mici.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Mai am patit si eu cam la fel...dar la mine a fost un rulment si nu se auzea mereu ci numai dupa o viteza anume,sa zic dupa 70km/h???
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
marius1307 |
![]()
|
QUOTE(HappyBoy @ 21 Mar 2006, 22:33) Mai am patit si eu cam la fel...dar la mine a fost un rulment si nu se auzea mereu ci numai dupa o viteza anume,sa zic dupa 70km/h??? Din cate imi amintesc, de cand am cumparat masina, o roata din spate stanga se invartea mai greu fata de cea din dreapta, cu toate ca la fiecare revizie se punea vaselina. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:02 |