Reducere suspendare permis de la 90 la 30 zile !, Reducere suspendare permis !
![]() ![]() ![]() |
Reducere suspendare permis de la 90 la 30 zile !, Reducere suspendare permis !
tinu19_19 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1971
- MS-07-ACD
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...pendare++permis
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...pendare++permis This post has been edited by klaus: 22 Feb 2006, 10:32 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
A patit si tatal meu.
In principiu trebuie sa faci urmatoarele: Faci un curs de legislatie (sau siguranta rutiera), la o scoala de soferi, si apoi dai un test. Ei iti dau hartie ca ai trecut testul. Apoi, faci o cerere catre comandantul politiei sa iti reduca pedeapsa, ca iti pare rau, nu mai faci, ca e prima data, ca a fost un moment de neatentie, ca ai urmat cursurile x pentru ca asa ceva sa nu se mai intample ...... Apoi depui cererea si astepti. Oricum, ea cica se reduce la 30 de zile, dar pana se aproba trec cam 45. Pentru amanunte despre cui sa adresezi cererea, la ce scoala sa mergi, cred ca poti intreba chiar la politia rutiera. Sau intreaba direct la o scoala de soferi. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere linkurile date mai sus, aici se inchide
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:15 |