Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie
![]() ![]() ![]() |
Cum am luat-o in bot in Piata Unirii, bataie
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e vorba de recunostinta, uita-te de exemplu ce a patit JohnDoe1, iar cazul lui nu este unul izolat.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
eudin_umarian, dupa ce-ti va sparge cineva fata tot asa vei gandi?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(Sony @ 1 Mar 2006, 20:07) sony,frate,mi-ai servit-o la fileu... cand eram prin liceu,de, mare smecheras,loveam in stanga si-n dreapta,pentru ca pe timpurile alea asa era,trebuia sa te impui ca daca nu plecai acasa, batjocorit fara bani si fara haine...se intampla la un liceu (nr 4,constantenii stiu) unde piata chiliei era la 2 pasi(piata chiliei era sau mai e,un cartier unde majoritatea erau de etnie rroma).liceul cu pricina era ticsit de acea etnie...unde faceau ce vroiau. pentru ca aveam oarecare faima ,niciodata nu au indraznit sa se lege de mine,pana intr-o zi cand, m-am luat de "gagica" unuia dintre ei! mama,ce mi-am luat-o,erau vreo 6...m-au incarcat bine,sange,dinti care se miscau...tot tacamul...asta pe holul liceului,toti priveau ca la un film cu ninja,atat. dupa faza asta,m-am cumintit! nu am mai avut nici un incident de genul asta...pe timpul liceului. si ca sa vezi!pe la 20 de ani, ca o ironie a sortii, aflandu-ma intr-o discoteca,tot pe langa piata chiliei, ![]() ![]() de atunci,am invatat ceva! cu violenta nu rezolvi nimic...asa ca nu mai provoc pe nimeni la bataie! dar nici nu-i doresc cuiva sa ma provoace... intr-adevar instinctul animalic primeaza,ori tu ori el...asa gandesti pe moment...dupa ce trece iti pare cumva rau ca ai procedat sub impulsul momentului...asa ca trebuie sa trecem peste faza animalica si sa fim lucizi in toate situatiile. ![]() am obosit..."amintirile ma chinuiesc",asa ca ma opresc aici...o sa public un roman pe tema asta... ![]() This post has been edited by eudin_umarian: 1 Mar 2006, 21:01 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
eudin, in ceea ce ai scris tu nu reiese deloc ca ai mancat bataie incercand sa faci bine cuiva.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 1 Mar 2006, 22:27) sunt oameni care invata din greselii si oameni care traiesc degeaba... asta am dorit sa se inteleaga din ce am postat mai sus... actualmente daca mi-se intampla sa vad o faza asemanatoare cu ce-a povestita de initiatorul topicului,ma voi baga indiferent de consecinte si neconditionat...de ce? din principiu! asa sunt eu...mai idealist...si sper intr-o lume mai buna...de rau m-am saturat! si pentru a trai intr-o lume mai buna trebuiesc schimbate principiile,conceptiile,etc... This post has been edited by eudin_umarian: 1 Mar 2006, 22:38 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
Sony |
![]()
|
Si JohnDoe2 a invatat din greseli si alta data nu se mai baga.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 1 Mar 2006, 22:42) de acord! eu nu incurajez,delasarea,viciile,lenea...ca urmare nu voi ajuta o persoana in acea situatie! daca vad un betiv zacand,nu am ce-i face...poate-i place sa se mocirleasca in santuri,asta nu e treaba mea... in cazul in care vad un violator,talhar,scandalagiu,etc,actionand asupra victimei,niciodata nu voi sta cu "mainile in san"...daca fac asta(ma uit) ei gandesc in mintea lor bolnava ca nimeni nu v-a indrazni sa-i deranjeze niciodata...si faptele lor se vor agrava! This post has been edited by eudin_umarian: 1 Mar 2006, 23:00 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Lumea sare la bataie atunci cand nu dau locul din autobuz unei babe care se duce la piata vara la ora 14 cand sunt 40 de grade afara. Atunci se simt toti in putere. Dar daca le fura careva din buzunare se fac toti ca nu vad si se uita in alte parti. Mi-e scarba!
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Radduu @ 1 Mar 2006, 23:11) Lumea sare la bataie atunci cand nu dau locul din autobuz unei babe care se duce la piata vara la ora 14 cand sunt 40 de grade afara. Atunci se simt toti in putere. Dar daca le fura careva din buzunare se fac toti ca nu vad si se uita in alte parti. Mi-e scarba! Aoleu!!!!!! Asta era durerea mea pe vremuri...acum am masina si nu mai pun piciorul in tramvai ![]() Sa nu intelegeti ca am ceva cu batranii. Am doar cu aia nesimtiti. Inainte, daca vedeam vreo babuta simtita care isi vedea de treaba ei, saream din proprie initiativa sa-i dau locul. Si mai am boala pe mosii care traverseaza pe unde au ei chef. Daca claxonezi se uita la tine ca la dracu...toata strada e a lor. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare ingrozitor ce a patit JohnDoe1.
![]() Cit despre dat locul din tramvai, mie cind eram student mi s-a intimplat urmatoarea chestie: Eram in sesiune, invatasem noaptea foarte mult, etc.. ma intorceam cu metroul de la ultimul examen, super-chiaun de somn si de oboseala. Stau eu in metrou, si la un moment dat, o baba imi cedeaza locul "stai jos maica ca ti-e rau". !!!!! Pe moment, am acceptat. Dupa aia m-am gindit.. WTF.. chiar asa, am ajuns sa-mi cedeze locul babele in metrou? A fost o experienta ciudata. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Sony |
![]()
|
Vlad, asta este de retinut.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Abia acum am citit patania lui JohnDoe1 ..si mi-au trebuit vreo 5 min sa ma calmez! Absolut incredibil! Cum pot unii oameni sa fie atat de ...inumani??
John , ai toata admiratia mea pt ce ai facut , si pt felul in care ai gandit lucrurile .. insa cred ca ti-a fost extrem de greu , dupa ce te-ai recuperat, sa te abtii sa nu-i "inveti" putina justitie pe locatarii blocului respectiv . Ma refer la ceva neoficial bineinteles. Oamenii aceia inchisi la minte si cu atata ura si taranism in ei meritau batuti pana nu mai miscau frate! Sa intri peste ei in casa sa-i bati cu tot cu familia lor de nenorociti! Sa le arati cum arata o injustitie , cum e sa nu mai poti sa vb de durere cand de fapt tu n-ai nici o vina! Singura diferenta este ca ei ar fi avut o vina , si nu te-ar fi condamnat nimeni pe plan "social" daca ai fi ales sa te razbuni in any way possible ..care sa nu aduca totusi daune materiale , ci doar morale si fizice. This post has been edited by AND: 2 Mar 2006, 16:46 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
oricat ati zice voi tot te duci la un copil care vezi ca se ineaca la plaja in fata ta sau tot iei un caine dintr-o canalizare cand apa ii ajunge pana la gat avand super putin pana sa se inece.oricat am spune tot mai sarim in ajutor dar daca victima este tigan,s-a terminat treaba.puteti sa ma considerati rasist sau cum vreti voi dar de tigani nici sa nu aud.ce bine aduc ei societatii sau lumii intregi?ce realizari au ei pana acum ?
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
... cica au luptat voiniceste in primul razboi mondial . Si asta pentru ca sefu al mare al romanilor si-a dat seama ca tot ce stiu ei sa fac pe vreme de razboi e sa fure de la romance . Si atunci sefu' i-a trimis pe front ...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
ROMANIA ESTE DE KKO.cine ma intreaba,zic ca nu sunt roman.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
tara e frumoasa,pacat ca e locuita
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
Radduu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit o faza cu un tigan la Universitate... prietena mea ma astepta sa ne intalnim, si s-o luat un tigan de ea... M-a sunat, eu eram pe la sala palatului... i-am zis"in 2 minute sunt la tine" am trecut pe rosu, pe tot ce se putea si am ajuns... mi-a zis ca s-a luat unu de ea, si am inceput sa-l cautam pe tigan... nu l-am gasit pe moment... am zis "hai s-o lasam balta, ca cine stie pe unde-o fi acum.." si am luat-o tilip-tilip spre cismigiu... pe drum mi-a povestit cam ce a facut ala, si m-am enervat rau si m-am intors sa-l gasim... norocul (nesansa lui) a facut sa dea nas in nas cu noi si eu nici una nici doua l-am pus la pamant si l-am luat la picioare... tiganii de p-acolo au inceput sa se agite cum ca "ce ai dom'le cu omu" etc etc... in timp ce-l bateam le-am zis scurt "s-a luat de prietena mea" si am continuat sa-l caftesc bine... reactia lor? "Foarte bine dom'le, asa-i trebuie, daca se ia de cine nu trebuie!"
Ideea care e... daca te vad ca esti hotarat si te duci si-l iei la cafteala pe respectivu' in mijlocul lor, se gandesc si ei ca nu te duci de nebun, si fie ai baza tare pe pumnu tau, fie ai inca vreo 10 care asteapta dupa colt... asa ca totul sta in cum ii intimidezi... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(MAS @ 4 Mar 2006, 00:00) Ideea care e... daca te vad ca esti hotarat si te duci si-l iei la cafteala pe respectivu' in mijlocul lor, se gandesc si ei ca nu te duci de nebun, si fie ai baza tare pe pumnu tau, fie ai inca vreo 10 care asteapta dupa colt... asa ca totul sta in cum ii intimidezi... Pai io ce va ziceam mai sus? Putin tupeu nu strica niciodata ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(madcos @ 3 Mar 2006, 22:39) Iaaaaaaaaaauz' veresoare. Si ce zici ca esti... american? Sa nu cumva sa te dea accentul de gol. Mie sa mor de mi-a fost vreodata rusine sa spun ca sint roman, da' nici vreun motiv de mindrie nu vad in nationalitatea pe care o am. Adica mi-e indiferent, ca sa spun mai simplu. Dar nu am ascuns si nu ascund faptul ca sint roman niciodata. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Macar nu suntem Bulgari..Afgani..Cubanezi..Eschimosi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Radduu |
![]()
|
Bulgarii o duc mai bine ca romanii
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
... si cica fetelor le plac baietii timizi
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
SiloS |
![]()
|
Du-te la Socola sau la Sapoca ...
Acolo e un hotel misto unde te cazeaza pe gratis daca le spui receptionerilor ce ai spus aici . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 March 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:34 |