Pagubiti Dacia!, Vi-ati primit banii ca pagubit Dacia?!
![]() ![]() ![]() |
Pagubiti Dacia!, Vi-ati primit banii ca pagubit Dacia?!
bylexus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vreo 17.200 de lei am primit chiar cand s-au dat.
Pai pot fi mai multi pagubiti care nu si-au primit, ca nu se ruga nimeni de tine sa-i iei si nici nu veneau in plic acasa, era de umblat cu hartogaraie. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
detaliaza
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce conteaza in ce an? Conteaza ca au fost depusi vreo 60.000 lei vechi inainte de revolutie, si prin 1991 restu, cand oricum aveau alta valoare, d-aia nu am primit ca si tine 21.000 de lei.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bylexus |
![]()
|
aham.. asta ma interesa si anume: cand ai dat avansul!
ms. |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
60.000 inainte de revolutie insemnau cca. 600 de dolari (o suta de lei dolaru' la negru, DACA il gaseai). Ti-ai luat 17200, adica vreo 5 mii de euro, adica vreo 8000 de dolari (calculind la cursu' verii). Bravo, Tanto, te-ai cam scos, ca sa zic asa....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai asta inseamna ca un salariu bun era 30$.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bylexus |
![]()
|
Eu i-am primit exact in ziua cand erau alegerile prezidentiale in SUA!
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ti-a dat Obama bani, sa-l votezi.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
E total inutil sa ne gandim ce valoare aveau atunci, nu ne prea putem raporta la dolar, si in niciun caz la ala vandut la negru ideea e ca trebuia sa iei o masina pe ei. S-a mai discutat pe alte thread-uri la momentul respectiv, ba chiar era un user aparut special pentru a specula fraierii, le-a "cumparat" cecul cu 100 de milioane si el dupaia si-a luat dublu pe carca fraierilor, chiar se mandrea cu asta, nu stau sa caut posturile exacte, stiu doar ca se considera un fel de salvator.
Si am mai spus acolo ca taica-meu a pus banii aia, nu i-a scos imediat dupa revolutie ca sa faca ceva cu ei, si cum intr-un an valoarea lor s-a dus de rapa, a depus prin 1991 si restul de bani, in speranta ca intr-o zi o sa se puna la punct tara asta si o sa primeasca o masina asa cum trebuia teoretic. Din nefericire el n-a apucat sa prinda ziua despagubirii... Si stati chill, banii aia sunt in banca in continuare, prefer sa merg cu rabla din semnatura cat s-o mai putea decat sa-i sparg pe vreo masina si dupaia sa n-am bani s-o intretin. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bylexus |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 25 Mar 2009, 23:32) Pai sa stii!In aceeasi zi am schimbat toti banii in dolari... 7800 dolari... deci nu am ramas dator si am ajutat economia statelor unite.Cursul era de 29100. I-am vandut intre timp la pretul de 33.400 si acum iar ii pot lua foarte chill cu 32000.... dar mai astept putin banii de la FMI... |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
Sau...FNI?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Mai conteaza? Eu zic sa ii pui la Caritas...bisnitar mic
![]() @Merced: Ia-ti nene o pisicuta... vrei sa nu fii trendy? Sau ia-ti masina din toti banii si imprumuta-te banii de acte, ca asa esti cool ![]() This post has been edited by sorin1983: 26 Mar 2009, 09:53 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
Da, "pisicuta" imi trebuie, sa bag de 20 de lei benzina in ea si sa fac doua drumuri de 10km pana la munca.
![]() Mi-as fi luat un Cielo, insa la d-alea romanesti nu ma bag, in sensul ca am vazut calitatea lor, adica lipsa ei, iar alea din Coreea, cum mai am unu' in familie din '95, sunt non-euro si mi-e frica de ce am auzit cu taxe anuale in functie de norma de poluare. Mai stau in banca mea un pic, nu-s atat de ahtiat dupa o masina noua, eu mai degraba mi-as fi luat o "frantuzoaica" frumoasa daca as gasi la pret rezonabil. Insa tare-s curios daca nu cumva initiatorul topicului chiar din banii astia primiti de la CEC a cumparat baraca aia de Dacie pentru care a deschis topic-uri cu nemiluita la Probleme tehnice CLT. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bylexus |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 26 Mar 2009, 10:37) La FMI m-am referit, la imprumutul cu miliarde de euro al statului. Si uite ca ieri vorbeam si deja azi se intampla... citez antena 3 "Leul se apreciază, după anunțarea acordului cu FMI. 1 Euro = 4,22 Lei" http://antena3.ro/economic/news/euro-se-de...-lei_67949.html <span class='edit'>27 Mar 2009, 00:03:</span> QUOTE(Merced @ 26 Mar 2009, 11:01) Da, "pisicuta" imi trebuie, sa bag de 20 de lei benzina in ea si sa fac doua drumuri de 10km pana la munca. ![]() Mi-as fi luat un Cielo, insa la d-alea romanesti nu ma bag, in sensul ca am vazut calitatea lor, adica lipsa ei, iar alea din Coreea, cum mai am unu' in familie din '95, sunt non-euro si mi-e frica de ce am auzit cu taxe anuale in functie de norma de poluare. Mai stau in banca mea un pic, nu-s atat de ahtiat dupa o masina noua, eu mai degraba mi-as fi luat o "frantuzoaica" frumoasa daca as gasi la pret rezonabil. Insa tare-s curios daca nu cumva initiatorul topicului chiar din banii astia primiti de la CEC a cumparat baraca aia de Dacie pentru care a deschis topic-uri cu nemiluita la Probleme tehnice CLT. ![]() Baraca mea e primita gratis de la parinti... eu avand doar 18 ani si cu permis de doar 3 luni.1 an o intretin pe asta... invat ceva mecanica... si apoi trec la un Ford Mondeo. Sunt un craniu de cristal la 18 ani, sa stii. This post has been edited by bylexus: 26 Mar 2009, 23:04 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum, nu-ti iei un SAAB? Doar mondeo?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
21400
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(bylexus @ 22 Feb 2009, 19:56) Daciuta mea trebe sa mai tina inca 3 ierni pana termin cu facultatea si apoi posibil un VW Passat 2002-2003...la peste 100 de caluti. Cat ma tine bateria, atata tin si masina.Cel putin asta mi-am propus. QUOTE(bylexus @ 26 Mar 2009, 23:02) Baraca mea e primita gratis de la parinti... eu avand doar 18 ani si cu permis de doar 3 luni.1 an o intretin pe asta... invat ceva mecanica... si apoi trec la un Ford Mondeo. Sunt un craniu de cristal la 18 ani, sa stii. vw passat ! mondeo ! poti sa adaugi si saab-ul pe lista ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bylexus @ 27 Mar 2009, 00:02) Aha, am inteles! Bai Swarovski, nu stiu de ce am impresia ca creierul ala al tau a vrut sa se dezvolte, n-a avut loc de craniu, asa ca-nloc sa se dezvolte a-nceput sa se involte, ca albinele mici-oarbe-de-beci. Sa-nteleg ca berlina aia a ta e ca Fat-Frumos, face 3 ierni cit fac alte masini intr-un an sau la tine in urbe sunt 3 ierni intr-un an? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Marty |
![]()
|
Am inteles c-are capu' tare si ca e inchis ermetic, deci nu poate intra nicio informatie-n el. Doh!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
io ma gandeam ca spune ca e limpede si gol... dar oare sa recunoasca asa, cinstit?
sper sa nu se supere lexusu, avem nevoie de el, de topicurile lui. cum a fost ala cu firu' de par si canalu'. la mai multe! |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Eu am interpretat altfel metafora craniului de cristal. Dupa cum scrie aici aceste cranii sunt mostenirea unei culturi disparute (ma rog, cica-s falsuri, da e alta discutie). Deci da, omu' e exponentul culturii disparute (ca oricum a disparut din toata tara...)
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sa ne aducem aminte ca inainte de revolutie banii aveau alta valoare.
60 000 lei era o masina Dacia. Dar o vindeai lejer cu 90 000 lei Cam tot 50 000 era un video? Se lua numai pe sub mana. Un cartus de KENT era 1000 lei? O caseta video cam tot 1000 lei? O garsoniera era 50 000 lei ? Un apartment de 2 camere era 90 000 lei? Un apartament de 3 camere era 130 000 lei? Un apartament de 3 camere era 200 000 lei? Tin oare bine minte? Pt banii aia o familie muncea destul de mult. Prin comparatie, era mai usor decat acum sa-ti iei o casa dar mai greu sa-ti iei un TV color, un video, o masina, o masina de spalat. This post has been edited by dizzy: 27 Mar 2009, 13:56 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bylexus |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 27 Mar 2009, 09:58) Aha, am inteles! Bai Swarovski, nu stiu de ce am impresia ca creierul ala al tau a vrut sa se dezvolte, n-a avut loc de craniu, asa ca-nloc sa se dezvolte a-nceput sa se involte, ca albinele mici-oarbe-de-beci. Sa-nteleg ca berlina aia a ta e ca Fat-Frumos, face 3 ierni cit fac alte masini intr-un an sau la tine in urbe sunt 3 ierni intr-un an? ![]() QUOTE(Marty @ 27 Mar 2009, 11:50) Bai baiatule ![]() ![]() E Bun. Daca eu te respect, iti dai seama cat de mult trebuie sa ma respecti tu,Nu? Nu sarii sus ca dai cu capul de plafon... Fa o excursie cu prietenul tau de aci, "undeva in balcani" si cunoaste-ti tara de fabricatie. Berlina mea ... ![]() This post has been edited by bylexus: 29 Mar 2009, 20:04 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
Vai, dar aceste cuvinte ne doare! As putea sa te ating?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bylexus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 05:38 |