unde pot regla aprinderea,carburatorul...etc, ca eu am incercat dar...
![]() ![]() ![]() |
unde pot regla aprinderea,carburatorul...etc, ca eu am incercat dar...
Dele |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 1 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- CT-06-KME
|
|||
Dele |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 1 November 05 ![]() |
am uitat sa precizez ca sunt in bucuresti si aici caut pe cineva sa-mi faca reglajele
|
--------------------
dacia
break
- CT-06-KME
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
AutoMarcusGrup pe Pantelimon, langa capatul lui 14. Daca preferi, le zici prietenilor ca ai facut reglajele la AMG. Numai bine.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
si pe mine m-ar interesa niste locuri si scoruri pt curatat si reglat carburator si aprindere
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la turbomecanica in militari vis-a-vis de brd la capatul lui 61. majoritatea care vin acolo au oltcituri. cine stie cunoaste problema la masinile alea cu carburatorul. eu sunt satul ca am avut oltcit de fapt il mai am si acum dar nu il mai folosesc.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa e,fac super treaba.dar hmm iti trebuie rabdare.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
silb_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Dele nu vreau sa fac pe desteptul, dar daca spui ca mergea bine, a plouat si nu mai merge eu ma gindesc la 2 lucruri: 1. capacul de delco, sa nu fie fisurat sau sa aiba condens - cel mai bine ar fi sa faci o proba cu altul 2. ceea ce am si patit la o dacie si avea exact simptomele descrise de tine. dupa o ploaie imi intrase apa in benzina. asta poti verifica relativ usor, desfaci carburatorul si te uiti in camera plutitorului. daca are apa, o sa fie depusa pe fundul benzinei din camera. si ma mai gindesc la condensator. ai incercat cu altul ? numai bine! This post has been edited by silb_ro: 22 Feb 2006, 03:56 |
--------------------
Renault
Clio II Bicorp
2002
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
si niste preturi cunoasteti ?acolo la turbomecanica?
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acu 2 ani 45 de ron carbotest pt oltcit ceea ce include curatarea carbului...acuma 1 mil
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:50 |