Limba asta romana ..... offf ....
![]() ![]() ![]() |
Limba asta romana ..... offf ....
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.192 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Da' o fi intrat?!
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
io cre'ca da. stiam ca 'practica' e sa se dea suspendare la omor din culpa 'simplu', cand se combina circumstante agravante vezi mititica pe interior.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.192 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Virgula dintre subiect si predicat,
![]() (colegu' centurion, virgula de mai sus e pusa intentionat! ![]() Attached thumbnail(s) virgula.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 344 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu mia-u esit numerele la loto.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Han Solo |
![]()
|
Nu mia-u eșit, numerele la loto
![]() This post has been edited by Han Solo: 7 Apr 2016, 19:52 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
B1tv ramane campioana.
Prima e de acum cateva minute. Cealalta, corectata, e de acum cateva zile. Scrollul e plin de stiri redactate cu picioarele, virgule puse aiurea, cratime in tramvai, dezacorduri evidente. Cam una din patru stiri de pe scroll e vatamata gramatical. This post has been edited by Bicicleta galbena: 30 Aug 2016, 21:33 Attached thumbnail(s) Fotografie_0014_1.jpg ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 302 Fotografie_0003.jpg ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 307 Fotografie_0004_2.jpg ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 313 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu cratima e clar ca e o treaba nasola, dar la ailalta cu dublarea i-ului, as vrea eu sa te vad la tehnic lucrand la scrierea textului "live" si sa-l scrii impecabil din prima, de fiecare data...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cred ca scuza asta este mult prea usoara.......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
La cat sunt platiti jurnalistii si la ritmul in care lucreaza, pe mine unul nu ma mai mira ca apar tot felul de dude... Da' va rog sa-l urmariti, de la 2:07, pe domnul avocat, cum reuseste sa rateze doua acorduri in 30 de secunde... 'tu-l in nas de incult.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 30 Aug 2016, 22:31) Here we go again. Tot proaspata. Attached thumbnail(s) Fotografie_0066.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 260 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
Dincolo de ironii facile,, o virgulă între subiect și predicat e greu de justificat...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
O virgulă între subiect și predicat, e greu, de justificat...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce s-o justifici? O pui si gata!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cu cine?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cu cine poti...
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...povestea apariției constructorilor dacioți...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
adaug-o repede la Cartea Cartilor, da inainte nu uita sa ceri aprobarea PSD
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu m-apuc eu acu' să scriu programul usr-ului...
Să și-l sicrie singuri. BTW, domnu' RZV, a apărut dom'le ce ziceai parcă matale că o să apară prin septembrie? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce, frunzele ruginii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Oct 2016, 09:24) Stimabile, ma confuzi. Da' grav de tot. Arata-mi unde si cand am avansat io termenu' de Septembrie. Singura chestiune asumata de mine era aceea de a nu mai posta pe topicul USR daca Dobrev nu isi da demisia. Mai usor cu petardele. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Am zis "parcă", da?
Și mă refer la programul USR, despre care doamna C zicea la gazetă că o să fie-n septembrie. Și parcă tu ai dat link-ul spre afirmația doamnei. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Alt parca fara legatura cu vreo afirmatie de-a mea. Da' de'...m-am obisnuit deja.
Fie ti-e lene sa cauti in urma, fie ai nevoie de fasole/lecitina, fie o faci cu rea credinta. Una din trei. Daca zic si io parca inainte, pot dupa aia afirma orice in legatura cu tine? Decat 'ntreb. This post has been edited by RZV: 4 Oct 2016, 10:04 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Dacă n-ai fost tu cel care ai dat link-ul, îmi cer iertare. Nu văd însă de ce te bășici așa.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Chestiune de principiu. Nu imi place sa mi se puna in carca vorbe/actiuni pe care nu le fac.
Nimic personal, si iti accept scuzele. ![]() This post has been edited by RZV: 4 Oct 2016, 10:23 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Nț, mai bagă.
Pentru conformitate însă, "te rog să primești scuzele mele". This post has been edited by DragosP: 4 Oct 2016, 10:25 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Vezi ca intre timp, pana sa iti apara tie postarea, am editat si eu, si e un non-sens acum.
![]() This post has been edited by RZV: 4 Oct 2016, 10:29 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
@RZV: așa e, era vorba de altcineva: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=4539556
Dar întrebarea rămâne: a apărut vreun program? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 17:59 |