Noile masini ale Politiei romane - BMW seria 5, 530xi
![]() ![]() ![]() |
Noile masini ale Politiei romane - BMW seria 5, 530xi
Zippy |
![]()
|
||
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Are girofar doar albastru ... sigur e politie ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta scrie pe ele.In masina n-am vazut pe nimeni, cred ca politstii erau la saorma
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
vezi pe ce arunca statu bani?...mama lor de prapaditi...
|
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
BMW-uri d'astea am vazut insotind numai coloanele oficiale cand mai treceau dinspre Guvern.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
in loc sa cumpere logan 1,6 16v si aro...ce cumpara si astia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
astea sunt clar pentru oficiale... ca deja passaturile sunt praf
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Da vorba lu' Daniel,da Loganu ce are domne.......poza aia e ceva de genu:aici sunt banii dumneavoastra
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Lasa, ca e doar pentru coloane oficiale ... ca doar nu o sa fuga dupa hoti cu asa BMW-uri.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
lasa buey de ce sa cumpere alesii nostri masini de la uzina dacia, de la craiova sau de la aro! ei au fata de masini d'astea? nu frate ei o ard numai la bmw,passat sau mai stiu eu ce. ultimul exemplu din cate imi amintesc a fost al fostului ministru al invatamantului cand si-a luat nush ce limuzina de 60.000 de euro in timp ce pe la sate copii mergeau 5-10 km pe jos ca sa ajunga la scoala!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
au desfintat uzina rocar, sa cumpere statu de la firma lu moliceanu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
andreiutzu |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 4 Mar 2008, 21:58) au desfiintat rocaru sa-si traga fiecare comisioane prin firmele lor. spre ex la craiova pt transportul in comun s-au cmparat autobuze SH marca MAn din germania la pretul de 60,000 euro bucata, autobuze care au o vechime de 10 ani si un rulaj minim de 500.000 km!!! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu vazusem mai demult intr-o coloana masini d-astea, nu ma surprinde nimic. Cat despre desfiintatul Rocar-ului, moartea Aro-ului, nici contractele de genul asta de la stat nu le-ar fi schimbat soarta. Trebuiau privatizate dupa Revolutie cand exista interes, ma rog, asta e deja alta discutie.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt masini de politie alea, sunt masini de spp sau sri ceva, masini pentru oficialii inalti, aia care stau la etajele superioare, mereu au avut bmw ca masini de insotire ale coloanelor oficiale, la politie o sa le ia numa corvette, da dupa ce se termina cu asfaltarile.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.492 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca nu dadea Rocar faliment insoteau coloana oficiala cu TV-ul V8?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu buceagu...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
spp-ul si-a schimbat, in parte, flota de auto deci inclusiv antemergatoarele lor. Toate institutiile militare au asa ceva, nu neaparat beemer.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta imi aduce aminte de un seria 7 pe care l-am vazut in Montana, vopsit in toata regula cu insemnele politiei statale, pe spatele caruia scria "Donated by a convict"
![]() |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Zippy |
![]()
|
Nu cred ca e confiscat, sunt 28 de bucati
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 4 Mar 2008, 20:52) lasa buey de ce sa cumpere alesii nostri masini de la uzina dacia, de la craiova sau de la aro! ei au fata de masini d'astea? nu frate ei o ard numai la bmw,passat sau mai stiu eu ce. ultimul exemplu din cate imi amintesc a fost al fostului ministru al invatamantului cand si-a luat nush ce limuzina de 60.000 de euro in timp ce pe la sate copii mergeau 5-10 km pe jos ca sa ajunga la scoala! da ce zici de 100 de touaregi dati la prefecti? sau de nu stiu cate audi-uri a6 + zeci de pasaturi la parlament? Ieftin de intretinut dragii nostrii guvernanti, cred ca fac hemoroizi daca stau intr-o masina mai ieftine (si nu neaparat logan) |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
andreiutzu |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 5 Mar 2008, 00:54) da ce zici de 100 de touaregi dati la prefecti? sau de nu stiu cate audi-uri a6 + zeci de pasaturi la parlament? Ieftin de intretinut dragii nostrii guvernanti, cred ca fac hemoroizi daca stau intr-o masina mai ieftine (si nu neaparat logan) pai am zis ca in loc sa ia de la dacia,daewoo sau de la aro si-au tras numai masini de masini! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
pai deh daca "saracii" aia de jandarmi au subaru forester.
eu nu inteleg de ce dreac le-au luat la jandarmi forester.. puteau sa le cumpere hyundai tucson "dizal". De parca stie ghertoiu cum e cu simetrical four wheel drive.. romanica... |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 4 Mar 2008, 20:48) In tinerete cand eram rebel pe bicicleta ma fugareau cu Aro pe scarile din parc si cu Chamadu' pe stradutele laturalnice. Cu icsdraivurile astea n-as mai avea sanse. ![]() Sa vedeti d-acu' liniute ce fac astia pe la semafoare ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 4 Mar 2008, 21:20) au desfiintat rocaru sa-si traga fiecare comisioane prin firmele lor. spre ex la craiova pt transportul in comun s-au cmparat autobuze SH marca MAn din germania la pretul de 60,000 euro bucata, autobuze care au o vechime de 10 ani si un rulaj minim de 500.000 km!!! La 500 000 un autobuz e ca si nou, si nu cred ca are mai mult de cativa ani, la 10 ani exploatat normal eu zic ca are spre 2 milioane de km. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
oricum mai bine un autobuz Rocar Autodromo nou decat vreunu facut prin belarus/china/india/rusia sau vreun strainez sh.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(SebyAvrig @ 4 Mar 2008, 17:58) QUOTE(andreiutzu @ 5 Mar 2008, 00:45) In Germania statul a dotat politia si alte institutii de stat cu fonduri iar politia si alte institutii de stat au decis ce sa isi cumpere.Asa ca pe masinile de politie nemtesti veti vedea foarte multe marci de masini nu doar mercedesuri. Cel mai important lucru este ca cei care exploateaxa masinile sa aprecieze ca lucreaza pe masini de masini. |
--------------------
a
b
c
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' cat are?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Zippy |
![]()
|
Date referitoare la performantele masinii sunt luate de pe bmw.ro
bmw.JPG ( Size: 152.02k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:05 |