Soferii profesionisti sint favorizati de Politie?
![]() ![]() ![]() |
Soferii profesionisti sint favorizati de Politie?
Lucian123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lucian123 @ 4 May 2006, 21:01) Daca lovesti pe cineva in spate in nici un caz nu ramai fara permis. Garantat. Ontopic. Eu am permis de profesionist dar nu lucrez ca sofer. Cand am gresit mi-a luat permisul fara multa vorba, ba chiar cu repros, ca doar sunt profesionist si ca daca eu fac asa ce sa mai zica de amatori.... Deci nu cred ca ai vreun avantaj daca esti profesionist. Am vazutr si eu soferi de RATB sau de camion trecand pe rosu sau altele. Dar, acelasi lucru il vad de sute de ori pe zi, in trafic, la tot soiul de alti soferi amatori, chia si in fata Politiei. in anumite circumstante ti-l ia si daca lovesti pe cineva in spate, respectiv, lovit zdravan, inmpins masina aluia pana pe contrasens unde l-a mai lovit si altu. = masina lu ala facut jumatate dar ca persoana intreg totusi.. iar garcea i-a luat permisu pentru chestia asta care nu e tamponare usoara in spate ci este debitare de masina si in fata si in spate si daca nu era norocos si din sofer. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Aseara m-am urcat intr-un taxi. Din pacate si eu eram cu masina, asa ca m-am urcat cu totul. Idiotul a intors in fata mea sa ia un client. I s-a reprosat ca om batran si taximetrist nu s-a asigurat.
Offtopic, stie cineva cum e Carpatica Asig? Acolo are asigurare. |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:52 |