DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Soferii profesionisti sint favorizati de Politie?

Lucian123
post 4 May 2006, 20:01
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Asi @ 27 Feb 2006, 05:29)

acuma ontopic. chiar nu stiu cum mi-a scapat dar mi-am amintit cum a ramas fara carnet tatal unui prieten ... n-a fost un pic atent si a pus ala din fata frana brusc.. a intrat in el. Are carnet de profesionit de muuuulti ani.. numa ca nu il foloseste pe bune.. adica a fost sofer pe ims in vremuri apuse.. dar nu mai are treaba cu vreo profesie de sofer.. acuma sta linisti la casa lui cu firma lui si conduce masina normala de familie..etc  in fine a ramas fara carnet pentru 3 luni.. + spagaton de rigoare l-a luat dupa o saptamana.
*

Daca lovesti pe cineva in spate in nici un caz nu ramai fara permis. Garantat.

Ontopic.

Eu am permis de profesionist dar nu lucrez ca sofer.

Cand am gresit mi-a luat permisul fara multa vorba, ba chiar cu repros, ca doar sunt profesionist si ca daca eu fac asa ce sa mai zica de amatori....
Deci nu cred ca ai vreun avantaj daca esti profesionist.

Am vazutr si eu soferi de RATB sau de camion trecand pe rosu sau altele. Dar, acelasi lucru il vad de sute de ori pe zi, in trafic, la tot soiul de alti soferi amatori, chia si in fata Politiei.

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Asi
post 4 May 2006, 22:38
Post #32

Camaro SS

From: Bucuresti

QUOTE(Lucian123 @ 4 May 2006, 21:01)
Daca lovesti pe cineva in spate in nici un caz nu ramai fara permis. Garantat.

Ontopic.

Eu am permis de profesionist dar nu lucrez ca sofer.

Cand am gresit mi-a luat permisul fara multa vorba, ba chiar cu repros, ca doar sunt profesionist si ca daca eu fac asa ce sa mai zica de amatori....
Deci nu cred ca ai vreun avantaj daca esti profesionist.

Am vazutr si eu soferi de RATB sau de camion trecand pe rosu sau altele. Dar, acelasi lucru il vad de sute de ori pe zi, in trafic, la tot soiul de alti soferi amatori, chia si in fata Politiei.
*

in anumite circumstante ti-l ia si daca lovesti pe cineva in spate, respectiv, lovit zdravan, inmpins masina aluia pana pe contrasens unde l-a mai lovit si altu. = masina lu ala facut jumatate dar ca persoana intreg totusi.. iar garcea i-a luat permisu pentru chestia asta care nu e tamponare usoara in spate ci este debitare de masina si in fata si in spate si daca nu era norocos si din sofer.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
spooky51
post 5 May 2006, 07:07
Post #33

Membru incepator

Aseara m-am urcat intr-un taxi. Din pacate si eu eram cu masina, asa ca m-am urcat cu totul. Idiotul a intors in fata mea sa ia un client. I s-a reprosat ca om batran si taximetrist nu s-a asigurat.
Offtopic, stie cineva cum e Carpatica Asig? Acolo are asigurare.

--------------------
Spaceship X20 - ANDROMEDA4614DD
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 00:52
Forum Renault