Eurovision, Ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
Eurovision, Ce parere aveti ?
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O tipa cu adevarat bine poate sa cinte si din basini, tot ia Eurovisionu'.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 4 Jan 2011, 12:35) Bai, are mai multi fani decat au avut toti artistii romani la un loc? Are, ce mai conteaza ca nu prea le are cu engleza? Sincer, bravo ei si impresarului ei pentru cate concerte are, a avut, si pe unde naiba ne-a avut, ca nici ea nu mai stie pe unde a umblat pe lumea asta. Si nu cred ca da din buci moka. Poti tu sa ai voce de privighetoare, cum avea muma padurii englezoaica aia de 50 de ani urata ca foamea, daca nu canti ce cere publicul si nu arati cum cere publicul, degeaba. Concert e ala in care mai si canti. Inna e dansatoare in cel mai bun caz. Ce fani are parasuta asta? Majoritatea e formata din pustanii aflati la pubertate care isi sparg cosurile si dau in cap maimutei uitandu-se la videoclipurile in care madam isi etaleaza toate crapaturile. Nu sunt ipocrit sa spun ca eu nu ascult melodiile "ei", dar sa spui ca Inna e cantareata e o gluma si nici macar una buna. Asculta cu atentie vreun interviu si apoi asculta piesele ei; eu unul nu prea gasesc legatura intre "voci" ca sa nu mai vorbesc de pronuntia corecta din melodii fata de dezastrul din interviuri. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sincer nu ma intereseaza daca ea are voce sau nu.
Daca lumea cere un kkt, kkt vindem. Fa un sondaj si ai sa vezi ca si acum mai sunt destui care ar vota cu Base sau il simpatizeaza pe Boc. Inna de bine de rau imi gadila placut urechile si nu imi baga mana in buzunar. Oricine ar fi in spatele vocii ei. In schimb nu pot sa nu ma simt mandru cand o aud cantand in afara tarii, realizez ca, cuiva de acolo unde sunt, i-a placut de cum canta. |
--------------------
.
.
.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Un pronostic, ceva?
Pana acum, singurii care mi-au placut au fost grecii. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Inca un filoelen.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Bosnia, Spania, Suedia, Ungaria, Grecia, Romania, in primele 10 locuri.
This post has been edited by BZN: 14 May 2011, 23:13 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
BZN |
![]()
|
Pareri despre finalistii din aceasta seara?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De exceptie.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
din ce am ascultat pana acum pe youtoube imi place asta. Suna curat, e in romaneste, suna modern, se poate interpreta frumos si live..
This post has been edited by aphophis: 10 Mar 2012, 23:30 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Prefer sa ma uit la Betis - Real
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Astia (de exemplu) de ce nu participa la concursu' ala?
Stiu, le e jena, e penibil ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
HSBP abia acu' am vazut reprezentatia laiv.
Bai nene si ce bine suna in varianta cu voce computerizata ![]() Nalta ordine de idei, fie numai si pentru prezenta scenica si le-as da trofeul rusilor ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BZN |
![]()
|
Mai cu talent anu`asta?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu talentul lipsește.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu cred ca o sa castige Suedia ... are mari sanse.
Oricum, daca iese Austria e un semn clar ca se duce lumea de rapa. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
liniste, cinta cirnatul austriac
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
MOzart,ca tot adusei vorba pe alt topic,se rasuceste in mormant..
Acu' il vazui ![]() This post has been edited by iulia_boris: 10 May 2014, 22:10 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Și lui Putin
![]() This post has been edited by ady77: 10 May 2014, 22:31 |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Cu siguranta. Ai vazut cum stateau țâțele pe ea?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu. Baga link
![]() |
--------------------
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
io-s curios ce dreac reprezinta gesturile alea cu mina ale lu' paulina, la 1:05 si dupa
![]() This post has been edited by kaspersky: 10 May 2014, 22:42 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
Ovi și Paula se ling?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
se trag
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Io zic Slovenia. Sunt curios cu Rusia.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Urata, da-o in plm
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:38 |