Eurovision, Ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
Eurovision, Ce parere aveti ?
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Deci Grecia nu se dezminte de istoria proprie .... i-au dat 12 puncte Austriei .... grrrr.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Piesa Austriei mi se pare cea mai tare din concurs. Mi-am downloadat piesele si le-am ascultat inainte, fara sa stiu cine le canta. Austria si Rusia erau favoritele mele la auditia pe neve.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Moaaaa ce huiduieli isi ia Rusia!
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca inchid ochii si ascult melodiile tot nu pot sa pun pe locul 1 wurstul ... pur si simplu sunt cel putin 3 melodii peste.
|
--------------------
.
.
|
|
Diac |
![]()
|
Anumiti oameni o sa-ti spuna ca asta-i Europa. O adunatura de ...
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Conduce o bărboasă (favorita lui DragosP
![]() Ovi și Paula se ling. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mare greseala ca n-am trimis-o pe naomi
11 May 2014, 00:15: astia au inlocuit huiduielile cu urale la punctele atribuite rusiei ![]() This post has been edited by kaspersky: 11 May 2014, 00:15 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Diac |
![]()
|
plm femeiacubarba!!!
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Liviu |
![]()
|
Trebuie sa ma barbieresc, in semn de protest
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Diac |
![]()
|
o mai cheama si carnat
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-a făcut dreptate, după megascandalul ăsta!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ok, acum lasind gluma la o parte, e treaba ei (lui) ca are barba sau nu, pina la urma e meritul ei ca a cistigat concursul. io as vedea-o cintind la ceremonia de inaugurare a catedralei mintuirii neamului, daca nu instrumental, da' macar o colinda.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Scarbos. O poponaută cu barbă.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
Corect, merită o poză aici.
conchita-wurst.jpg QUOTE(paul_p @ 11 May 2014, 01:40) Oricum, ceva cenzură a fost, titlul original al melodiei era "Rise like a Penis". This post has been edited by Markos: 11 May 2014, 01:00 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Diac @ 11 May 2014, 01:09) Mai, paradoxal, chair si olandezi-s cat se poate de normali! Adica ok, nu frecventez freak-people de genul astuia, si un homosexual flamboiant ar cam iesi in evidenta intr-o sedinta de proiect, pe un santier naval sau la vreun congres, dar nici pe strada, ma rog, in zonele "normale", n-am vazut specimene din astea. Eu cred ca tine doar de politica, vor sa se bage in seama iar ceilalti ii lasa, de teama de a nu fi acuzati de intoleranta! Oricum Eurovisionul e de multa vreme doar o balarie politica, fara vreo importanta sau miza in muzica reala. Iar in ultimii ani s-a transformat pe fata in Homovision, doar steagurile mai lipsesc ca sa fie gayfest in toata regula! Degeaba se agitau amaratii nostri, sunt pur si simplu "prea normali" ca sa iasa in evidenta. Sincer, toata participarea mi se pare inutila, bani aruncati pe geam de catre o institutie care alminteri este falimentara! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Intoleranță era doar dacă spuneai tu
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era o descriere. Intolerant ar fi fost daca zicea ca e toxica. Si nici atunci. Poponarul nu e aliment.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 11 May 2014, 08:18) Iar in ultimii ani s-a transformat pe fata in Homovision, doar steagurile mai lipsesc ca sa fie gayfest in toata regula! Am vazut la transmisia in direct cateva steaguri cu curcubeul ... Apoi m-a luat somnul si am adormit. This post has been edited by iliuta: 11 May 2014, 10:23 |
--------------------
Logan Ambition 2005,
Renault Megane II Sedan
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am vazut ceva fragmente din semifinale. Ca melodii, voci mi-au placut A si S. In rest acelasi gay fest politizat. De la finala am urmarit ceva din notare si a fost haios cum raspandacii pusi sa huiduie rusia s-au taiat ca maioneza si la urma erau ceva urale.
![]() ![]() Romanica a luat puncte de la capsunari sau deja aia s-au plictisit? PS Laczi io cred ca e mai aproape sa cante "Himnusz" la ungerea lui Viktor. ![]() This post has been edited by bion: 11 May 2014, 12:25 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ucraina doar pe 6?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
"atâta vreme" e cheia.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:24 |