sofer meserias; respect maxim !
![]() ![]() ![]() |
sofer meserias; respect maxim !
ache2 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
|
||
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|||
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Lumanari, ache2..., lumanari ! Foarte multe lumanari...sa aprinzi !
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
Acel repartitor de frinare ar trebui reglat astfel incit la incarcare minima sa nu blocheze rotile din spate inaintea celor din fata.
Undeva a postat cristi_db un tutorial pe tema asta. Din pacate, si masina mea (DSN) se comporta la fel, si n-am avut inca timp sa ma ocup de problema. |
--------------------
DSN Clima
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cu berlina am mers odata sustinut cu 160 km pe ceas(pe unde se putea). La viteza asta fiecare franare era normala, fara tendinte ciudate.
Problema ta cu fugitul de spate am avut-o odata, cand servo cu dublucircuit era stricata si amplifica mai mult forta de franare pe care o trimitea catre rotile din spate , astfel pot sa iti spun ca am fost inspirat sa iau piciorul de pe frana cand mi-a fugit masina de spate la o franare mai brusca, iar dupa ce am redresat masina prin simpla ridicare a piciorului de pe frana am reusit sa trec milimetric printre o masina parcata si o duba de transport marfa ce venea din sens opus. Deci....nu mai iti pune viata si sanatatea in mana unor mecanici care nu pot sa iti rezolve problema... This post has been edited by george_slz: 28 Feb 2006, 13:14 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(george_slz @ 28 Feb 2006, 13:12) Cu berlina am mers odata sustinut cu 160 km pe ceas(pe unde se putea). La viteza asta fiecare franare era normala, fara tendinte ciudate. ...... Deci....nu mai iti pune viata si sanatatea in mana unor mecanici care nu pot sa iti rezolve problema... Nu compara o berlina cu un papuc. Am condus berlina, am condus papuc si gol si incarcat (avem la firma vreo...4). Toate se comporta la fel. Neincarcate si daca e putin umed pe jos sunt dezastru (sunt foarte usoare pe spate iar presiunea recomandata in pneuri e mult mai mare pe spate decat pe fata. 2barr/fata, 4,5barr/spate). Incarcate sunt ok... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
B30YYP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 29 May 03 ![]() |
Ache2, ai gresit. De doua ori. Si pe sosea, si-n topic considerindu-l HANDICAPAT pe soferul watburg-ului. Te citez: "handicapatul ma vede si pune frina".
Alte comentarii sunt de prisos. PS: Si eu am gresit. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Prestige 1,6 16V
- ??-??-???
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
ma rog, n-o fi handicapat dar daca nu frina ci isi continua drumul, chiar daca incetinea un pic, nu se intimpla nimic !
el a oprit ! edit os: mai facem greseli, mai apar neintelegri. rog limitati aprecierile Dv. la evenimentul in sine. Multumesc. |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ache2 @ 27 Feb 2006, 10:38) bai, era sa mor astazi ! am incercat sa depasesc azi dimineata un tip cu un Wartburg, pe centura de est a Ploiestiului pe linga Petrotel ... venea o masina din fata si mi-am dat seama ca e riscant si pun frina usor si ma bag in spatele tipului cu Wartburgul ... Unul din asta, ca tine, a fost cat pe ce sa ma loveasca. Pericole publice, ar trebui inchisi, la nebuni. edit os: mai facem greseli, mai apar neintelegri. rog limitati aprecierile Dv. la evenimentul in sine. Multumesc. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
ache2 |
![]()
|
QUOTE(Lucian123 @ 1 Mar 2006, 16:45) Unul din asta, ca tine, a fost cat pe ce sa ma loveasca. Pericole publice, ar trebui inchisi, la nebuni. mai lasa-ma ! nu cumva eram chiar eu !? unul ca mine ? ce stii tu despre mine ? ce stii tu despre cum conduc ? cum iti poti permite sa sugerezi ca ar trebui sa fiu inchis ? alooooo, revino-ti din cosmar, vericule ! |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Ache, se pare ca parerea generala este ca ai gresit.
Un singur lucru as vrea sa stiu...dintre toti astia de aici care te-au condamnat (ca nu ar trebui sa circuli pe soselele patriei, ca ar trebui sa fii inchis etc.) cati dintre "domnii" de mai sus au avut curajul si sa spuna uite ce am facut ? Cati dintre ei nu au gresit (macar o data) ? Macar tu ai spus ce aveai de spus (multumiri la adresa unuia din cei doi soferi implicati) cu toate ca parerea mea este ca regreti amarnic deschiderea acestui topic si pe viitor cred ca ti-a trecut de a mai impartasi si cu altii pataniile tale din trafic. L.E. - EU am GRESIT, asa ca Ache2 nu esti singur. This post has been edited by Danielle: 1 Mar 2006, 15:14 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Insist in a va ruga sa renuntati la aprecieri peiorative (sau dubioase) asupra persoanelor. Multumesc.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
ache2 |
![]()
|
te inseli amarnic !
![]() nu regret deschiderea topicului ... am mai spus-o, l-am deschis mai degraba pentru mine insumi ! probabilitatea ca cel care m-a salvat sa citeasca topicul era suficient de mica, asta insa nu m-a facut sa renunt ... am raspuns in continuare mai degraba din orgoliu ! deh, am destule pacate ! iar daca nu-s sincer, n-are nici un sens sa ma bag in seama ! acuma relativ la faptul ca am gresit: am facut destule greseli insa in cazul asta eu spun ca partea cea mai mare de vina pt incident o are wartburgistul care era cu gindul la zamfirica ! daca omul proceda cum trebuie, topicul nu s-ar fi deschis ! cit despre felul in care conduc: am permis de aproape 17 ani si pina acuma n-am provocat nici un accident de circulatie ! am suficient de multi km parcursi (nu-s profesionist, totusi) ca anii de soferie de pina acum sa conteze ... am avut neplacerea sa fiu si martor si implicat (ca pasager) in citeva accidente destul de nasoale dar se pare ca sunt un individ norocos: n-am avut nici o zgirietura ! ca sunt pe forumul asta indivizi de o rara maiestrie in ale volanului si de un mare caracter, indivizi care sunt gata sa-mi explice cum ar trebui sa fiu toturat pentru felul in care conduc masina, asta e alta poveste ! tine de egala distributie a inteligentei si timpeniei pe globul pamintesc ! eu tin la diversitate, chiar daca nu-mi face nici un bine asta ![]() later edit : in loc de "indivizi", vo rog cititi "oameni" os, scuze pt alunecari ![]() later later: e clar ! am fost gasit vinovat (aproape in unanimitate) ! noroc ca nu pot fi condamnat, ca altfel ce-a ferit Terrano se rezolva ulterior ! ![]() This post has been edited by ache2: 1 Mar 2006, 15:50 |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Okay, acum o sa-mi dau si eu cu parerea despre greseala (sau lipsa greselii):
Prin regulamente de circulatie de prin alte parti (poate cineva sa verifice daca si in asta nou, romanesc?) se spune ceva de genul "conducatorul trebuie sa aiba in permanenta vehiculul sub control". Din acest punct de vedere ai gresit - daca s-a rotit masina fara voia ta, inseamna ca n-ai avut-o sub control... sorry. Oricum esentiale sunt doua lucruri: 1. ca n-a patit nimeni nimic; 2. sa fim dispusi sa invatam ceva din patania asta. |
--------------------
.
.
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Totul e bine ca s-a terminat cu bine si mai e un bine, anume ala ca invatarea de minte e cea mai buna in cazuri d-astea extreme .
Si ce daca a gresit ache2, ni se intampla fiecaruia, de recunoscut recunoastem mai greu asta e adevarul. Se intampla ca si in tot restul actiunilor pe care le intreprinzi in viatza sa mai si sari calul, e omeneste. E bine totusi ca discutam despre asta , totusi nimic nu se compara cu atunci cand chiar se intampla pe sosea oricat am povesti noi. Acum ceva vreme in panta intru in depasire, 3 masini iar cand ajung paralel cu capul de coloana (o frumusete de fata desteapta la volan)avand vreo 90 km/h, frumusetea se gandeste sa apese pedala la fund. Uite asa vad ca nu e chip sa depasesc in siguranta si dau sa ma bag in coloana in spatele ei dar surpriza, in spatele ei parca dracu ii aliniase pe alti vreo zece de stateau lipiti ca siamezii, sa nu cumva sa mai traiesc si eu de atunci incolo. Accelerez si surpriza toata coloana ma tinut asa pana la vreo 130 km cel putin parca intrasera dracii frate in ei. La un moment dat un aro imi apare in fata care iese in decor vreo 2 metri si reintra imediat pe sosea si gata, totul s-a terminat cu bine, nici un motor nu s-a oprit This post has been edited by Pedro: 1 Mar 2006, 15:51 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hehe, ca tot veni vorba de povesti cu depasiri mai dubioase. Am patit-o si eu tot in panta, pe ploaie, noaptea, dau sa depasesc un autocar. Surpriza in fata autocarului mai era o masina pe care n-o vazusem din spatele autocarului. Autocarul accelereaza, in spate coloana s-a lipit de autocar, in fata (pe contrasens) intre timp se apropie periculos o masina, eu paralel cu autocarul frinez cu intentia de a intra in spatele lui. Normal ca dintre cei de dupa autocar n-a frinat nici unul sa ma lase sa intru. Cel din fata si-a aprins si faza lunga orbindu-ma (
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Conform rationamentului majoritatii de pe acest topic esti varza ca sofer! Cam asa critica unii cand stau la calculator si se cred foarte aproape de perfectiune.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
ltimul meu post cam face abstractie de explicatiile voastre de mai sus pt ca nu am avut rabdarea sa citesc tot ce ati scris.....
![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai tampita depasire in care era s-o "comit" fara vina mea a fost pe drumul dintre Timisoara si Orastie... Veneam dinspre Timisoara, mergeam catre Orastie. Drumul oferea o vizibilitatea foarte mare, asa ca am putut sa ma asigur foarte temeinic (cum fac de obicei) inainte sa intru in depasire. Mai mult, pe contrasens nu prea era trafic. Foarte rar cate o masina sau un grup de masini si apoi perioade mari de pauza. Sensul meu de mers era ceva mai aglomerat. Dau eu semnal, ma asigur ca am loc, timp etc., retrogradez intr-o treapta inferioara sa am putere si incep sa fac depasirea. Noroc ca am avut un reflex salvator si imediat am reusit sa ma repliez, deoarece de pe contrasens a aparut ca din senin un Mercedes (cred ca era SLK) care pot spune ca rula cu vreo 200 km/h, deoarece a aparut ca din pamant. Ocupantii locurilor din spate mi-au zis imediat, pe un tot speriat/rastit: "Ca faci ma? Vrei sa ne omori?" Eu initial am ramas fara replica, dar pasagerul din dreapta mi-a luat apararea, zicand "Ba, sunteti nebuni, nu venea nici dracu', omu' s-a asigurat, venea ala cu super viteza!" Nu va descriu ce sentiment idiot am avut atunci. Ala cu SLK-ul era cel putin cretin, mergea ca pe autostrada. Precizez ca eu rulam cu 90 km/h inainte sa ma bag in depasire.
Asa ca, oricat de mult te asiguri, shit happens! In soferie trebuie sa ai si mult noroc. Asa ca @ache2: zi multumesc ca ai avut noroc si treci peste asta. Viata merge inainte. E mai bine sa inveti din greselile altora, dar nu e nici o rusine sa inveti si din propriile greseli. Bine ca ai apucat sa si folosesti mai departe experienta capatata (multumim ca ai impartasit-o aici pe forum), ca daca nu aveai noroc poate apareai pe la Stiri, in timp ce te culegeau cu penseta... Doamne-fereste! |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema este ca Romania este campioana la numarul de accidente grave si la morti in aceste accidente.
Te uiti si nu-ti vine sa crezi ce depasiri fac unii, cum se trece pe rosu, etc. Lucruri foarte grave dealtfel. Nu spune nimeni ca cineva ar fi perfect, dat totusi, in depasire nu te joci |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Multe accidente este adevarat, dar mie mi se par cele mai stupide accidentele la trecerea de cale ferata.Aici soferul nu mai are nici o scuza, doar daca era orb si nu vedea.
|
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Aici buba este ca noi avem obsesia depasirii. In nici o tara n-am vazut pana acuma nici pe-aproape atatea depasiri ca la noi.
Asta are si un motiv obiectiv: miile de harburi de camioane si tractoare si carute de pe drumurile noastre, pe care chiar trebuie sa le depasesti, ca sltfel nu mai ajungi niciodata. Dar are si un motiv care tine de felul nostru de a fi: obsesia generalizata de a demonstra ca esti mai tare ca fraierul din fata. Cand vad cate un sofer care-si forteaza motorul de Dacia 1300 de se aude la mine in masina, sa ma depaseasca pt. ca "ma tarasc" pe drum cu 110 km/h, ma trec fiorii. Ce-i in capul lui? Sau pe cate unul cu masina tare, care daca merge sub 160 are impresia ca si-a luat masina tare degeaba, si o sa rada prietenii lui de el. Acum doua saptamani un berbec venit din Spania cu o masina luata de la schrot de-acolo a omorat 4 oameni intr-o dacie la intrarea in Timisoara, pt. ca el TREBUIA NEAPARAT sa depaseasca coloana compacta de masini pe linie continua, si cu trafic din fata. Mai avea 1Km pana in oras, dar a fost important pentru el sa intre in oras chiar cu 1secunda inainte de fraierii din fata lui. Au murit 4 tineri care mergeau la servici la periferia orasului. This post has been edited by IsNa: 3 Mar 2006, 11:06 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi lucru l-am patit si eu. un BMW s-a bagat in depasire, si-a dat sema ca nu avea loc, mi-am dat seama si eu si am franat ca sa-i fac loc, in acelasi moment in care a franat si el, numai ca mi-am dat seama repede si am accelerat la timp si el s-a bagat in spatele meu. Venea un tir din fata, a fost la milimetru, apoi a tecut pe langa mine uitandu-ne amandoi unul la altul fara sa schitam un gest. Sincer eu cred ca soferul pe care vroiai sa-l depasesti, nu a fost rau intentionat, ci pur si simplu a gandit ca mine in cazul asta.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
ache2 |
![]()
|
QUOTE(gaston @ 3 Mar 2006, 15:02) Acelasi lucru l-am patit si eu. un BMW s-a bagat in depasire, si-a dat sema ca nu avea loc, mi-am dat seama si eu si am franat ca sa-i fac loc, in acelasi moment in care a franat si el, numai ca mi-am dat seama repede si am accelerat la timp si el s-a bagat in spatele meu. Venea un tir din fata, a fost la milimetru, apoi a tecut pe langa mine uitandu-ne amandoi unul la altul fara sa schitam un gest. Sincer eu cred ca soferul pe care vroiai sa-l depasesti, nu a fost rau intentionat, ci pur si simplu a gandit ca mine in cazul asta. cu o mare diferenta: el a oprit ![]() diferenta e ca tu ai gindit, pe cind el, hmm, mai bine ma abtin ! |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
os |
![]()
|
@ache2: iti inteleg revolta asupra celui pe care voiai sa-l depasesti (e probabil ca a apreciat gresit situatia; e posibil dar improbabil ca a vrut sa cauzeze un accident.. orice altceva e posibil, dar putin probabil). Astea sunt insa speculatii.
Ceea ce stim sigur este ca ai pierdut controlul asupra masinii si ca ai fost implicat intr-o situatie (foarte) periculoasa, care putea sa se sfirseasca urit. Din asta ar trebui sa tragi concluzii (pentru tine, nu pentru noi ceilalti); restul sunt vorbe-n vint. |
--------------------
.
.
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
ache2 , eu cred ca au fost dusmanii ...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ache2 |
![]()
|
haaaaoooleeeeooooooo, sa moara dujmaaaniiii meeeeiii !
auauauauauaaaauuuuuu ! nu cred ca a vrut sa provoace un accident ... sunt, de fapt, mai mult decit sigur ca n-a avut intentii rele ! pur si simplu a apreciat prost situatia si a actionat gresit ! cind a vazut ce era sa se intimple (erau sanse s-o pateasca si el) era destul de speriat ... nu am spus niciodata ca ar fi vrut sa-mi faca rau ! si e si vina mea ! puteam sa fi apasat mai incet pe frina ... adica, intr-un cuvint, a fost un complex de factori ... am pus nenumarate frine mai bruste decit aia si masina nu s-a rotit ! acuma, a propos de invataminte: ce invataminte sa trag ? repede nu mergeam (totusi suficient cit sa ma rotesc pe sosea), de retras din tentativa am incercat sa ma retrag (deci n-am fortat), etc ! a fost una din zilele acelea ! ce e curios e ca, pina acuma cind mi s-a intimplat sa fiu intr-o situatie naspa, mi se facea frica ! acum, imi aduc aminte perfect cit de linistit il priveam pe tipul cu Terrano cum venea spre mine ! cred ca am inceput sa ma obisnuiesc ![]() This post has been edited by ache2: 3 Mar 2006, 15:00 |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si ia spune , in momentul in care ai vazut jeepul cate amintiri ti-au trecut prin minte ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ache2 |
![]()
|
![]() de fapt ma gindeam linitit ca daca scap, ce masina imi iau cu banii de pe asigurare ca din papuc sigur nu mai faceam nimic ! insa treaba cu viata care ti se deruleaza prin fata ochilor e reala ! am probat-o cu alta ocazie ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(catin_maus @ 28 Feb 2006, 04:18) Nu am avut rabare sa citesc totul pe aici, poate sar de la subiect si imi cer scuze dar am patit si eu acum ceva timp ceva de genul si as vrea si eu o parere de la voi. Eram pe autostrada buc-pitesti, aveam destula viteza(160-170), in fata mea un microbuz, am dat din faruri mai din timp, m-a vazut omu', nu a vrut sa se dea, am incetinit in spatele lui la 110-120, tot nu a vrut sa se dea, a dat semnal stanga ca nu vrea sa se dea si m-a tinut ceva timp dapa el, eu tot dadeam din faruri si pana la urma m-am hatara sa depasesc pe dreapta(manevra neregulamentara, recunosc) el a vazut ce vreau sa fac si din "bun simt" a trecut pe banda I cand eram paralel cu el fortandu-ma sa ies de pe sosea, va spun ca a facut-o intentionat pt ca se uita la mine si tot tragea dreapta in intentia de a ma lovi. Nu stiu daca ati inteles exact ce am vrut sa zic si imi cer scuze pt eventualele neintelegeri! Dupa parerea voastra credeti ca astia sunt soferi? Ganditi-va ca el nu s-a "jucat" doar cu mine, mai avea si calatori. suna a sofer de sprinter de la C&I!asa e ? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 1 Mar 2006, 21:06) Hehe, ca tot veni vorba de povesti cu depasiri mai dubioase. Am patit-o si eu tot in panta, pe ploaie, noaptea, dau sa depasesc un autocar. Surpriza in fata autocarului mai era o masina pe care n-o vazusem din spatele autocarului. Autocarul accelereaza, in spate coloana s-a lipit de autocar, in fata (pe contrasens) intre timp se apropie periculos o masina, eu paralel cu autocarul frinez cu intentia de a intra in spatele lui. Normal ca dintre cei de dupa autocar n-a frinat nici unul sa ma lase sa intru. Cel din fata si-a aprins si faza lunga orbindu-ma ( ![]() pai nu a pus nimeni frana pentru ca toti s-au simtit lezati cum de ti-ai permis sa depasesti cand toti stau la coada....esti mai smecher? descurca-te... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2007/1.8 VVT-I
- none
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 04:43 |