Pentru cei ce cred ca vorbesc in vint...
![]() ![]() ![]() |
Pentru cei ce cred ca vorbesc in vint...
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
bflorian, imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva! Stim ca exista persoane de la Dacia care se dau cu pluta (surfeaza) pe forum, doar ca faceam si eu o gluma. Faptul ca angajatii partii mioritice a grupului Renault, surfeaza pe forum, mi-a fost confirmata (din greseala, ce-i drept) de un anumit domn care se face vinovat de aprovizionare cu piese pe Bucuresti. Mi-a zis mie "citesti pe unele forumuri ca masinile sunt nu -stiu-cum da' ei de fapt nu stiu sa le exploateze si nici la service nu se duc". Martor imi e Wolfmark, care era in aceeasi masina.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty - nici vorba de ofensa! Cei de la Libertatea m-au enervat cu adevarat prin "profesionismul" lor. De fapt cred ca pe toti ne enerveaza tentativele de manipulare de acest gen...
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca si Libertatea e ziar, eu sunt Procter & Gamble......
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ce mai face domnu' JHONSSON?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
nu tot libertatea publicase stirea aia cu sexul oral este benefic pentru tratarea cancerului la san?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marty |
![]()
|
Ba da! Si ii facuse Teo de comanda pe vaidevoi. A aparut dupa 3 zile un articolas prin care explicau ca era vorba de o farsa, de care ei n-aveau cum sa stie..... Tot ei sunt cei care au publicat stirea conform careia un caine mincase degetele unui copil. Cum asa? Simplu: copilul mincase cirnati cu mina si il luase somnul. Dar poate va intrebati cum de nu a simti copilul ca ii maninca potaia degetele !? Si mai simplu: mina copilului era paralizata....
No comment! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
carevasazica, intra apa in dacii pentru ca nu stim noi sa le exploatam? ai?
![]() daca eram si eu in masina aia de care vorbeai, marty, ii aratam eu cum se exploateaza corect o Dacia - cu un test drive pentru sosele denivelate, cu individul drept denivelare... mama lor de polimaci! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nasol este ca romanii astia idioti stiu sa exploateze masinile straine pentru ca sa nu intre apa in ele si sa nu zdrangane portbagajul.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca si Libertatea e ziar, eu sunt Procter & Gamble...... cum sa nu fie Libertatea ziar, este un ziar "fast food"....pentru cosumatorul grabit care crede ca "junk food" este hranitoare si sanatoasa!! |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
EEN |
![]()
|
Stati fratilor: asta nu-i un topic anti-Libertatea (trebuie sa recunosc ca au cel mai "open" supliment TV
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
La cestiune stimabililor la cestiuneeee!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Si aporopo am prins aseara in zbor la tv ca ' in nici un caz x90 NU v-a fi comercializata pe pietele occidentale' Daca este adevarat sau doar am visat eu,asta spune mult despre calitatile pe care le v-a avea acest imens mega-proiect.Trebuia sa realizam ca la ora actuala nici un automobil mai acatarii nu se fabrica in Romania ( nici Dawoo nu se fabrica ci in opinia mea se asambleaza).Eu am crezut ca daca v-or fi fabricate sub obladuirea Renaul v-or fi mai atent lucrate dar dupa experinta Slz si Dsn se pare ca mai avem de asteptat.Din pacate Renault nu poate sa aduca si muncitori din Franta in Romania.
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
EEN |
![]()
|
QUOTE La cestiune stimabililor la cestiuneeee! ...Deci topicul se refera la faptul ca unii mai cred ca Dacia- Marketing nu citeste (si noteaza ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
mda ... citeste
si se pregatesc sa ne abureasca cand ne ducem in service stiind deja cam ce probleme avem :oops: |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
acelasi lucru voiam sa spun si eu ca valentine. libertatea inseamna pagina a cincea coltul dreapta sus si ultima pagina meteo. si asta ca acum sunt bune alea ca inainte era o vaca grasa si urata.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:49 |