Indicatii Cluj, poate ma ajutati careva
![]() ![]() ![]() |
Indicatii Cluj, poate ma ajutati careva
Apostol Bogdan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|||
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Nu mai stiu ce sa inteleg. Pana sa scrie "Apostol Bogdan" intelesesem ca vor incepe lucrarile peste vreo saptamana, doua si ca vor tine 2-3 luni. Acum insa nu stiu ce sa mai cred. Mai ales ca el sta acolo si deci cel putin teoretic e destul de informat.
Asadar, lamuriti-ma va rog: s-au terminat (cum zice Bogdan) sau inca nici n-au inceput? |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am nevoie de o info de la clujeni: unde pot lega o lucrare de diploma (exclus la legatoria de peste drum de cinema victoria)?
Dupa lamurire rog moderatorul sa stearga offtopicul meu. Multumesc |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
deci lucrarile so terminat de o saptamana. o durat cam 2 saptamani pe fiecare parte. unde so sapat o pun numa pamantu la loc si o uitat sa si asfalteze...da se circula pe ambele parti fara probleme. si partea stanga se inchide ca se face pietonala si nu o sa mai pot tine masina in garaj
![]() @ tudor b -> nu stiu numa legatoria aia de vizavi de cinema victoria de pe straduta aia mica care duce spre statuia lui baba novac. da ai putea incerca la unele xeroxuri care fac asa ceva ca sunt destule. io mi-am facut undeva prin hasdeu...da nu mai retin exact unde. This post has been edited by Apostol Bogdan: 11 Jun 2006, 18:55 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@TudorB - poti incerca si la BCU la subsol
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
QUOTE(Tudor B @ 11 Jun 2006, 18:15) Am nevoie de o info de la clujeni: unde pot lega o lucrare de diploma (exclus la legatoria de peste drum de cinema victoria)? Dupa lamurire rog moderatorul sa stearga offtopicul meu. Multumesc Iti poti lista si lega proiectul de diploma in Observator intre caminul 4 si caminul 6. Legatul costa 15 Roni, si te rezolva in max. 2 zile. |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 15:43 |