ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA
![]() ![]() ![]() |
ACCIDENTE RUTIERE, DIN ROMÂNIA
tonicelli |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|||
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
bine ca in marele accident nu au fost victime inafara aluia care traversa autostrada. Si acum referitor la viteza...ne luam sau visam la masini puternice cu cai multi 0-100kmph in <5 etc dar nici macar nu am avea unde sa le incercam la adevarataul lor potentia daia ne trebuie un circuit, sincer si unu dala rotund de nascar ar fi perfect sa te duci acolo dai un ban si te dai cat poate masina...te invarti pana nu mai poti, ti-se aprinde becu la benzina si dupaia pleci acasa linistit si impact. Chiar cred ca la noi ar prinde super bine un circuit de viteza deschis unde sa te poti duce sa te dai...
Cele mai multe accidente sunt pe baza viteze excesive si a lipsei de experienta, daca iti iei masina de 300 de cai, trebuie sa stii si cum sa ii strunesti, cand sa ii dai bice si cand sa ii scoti la pascut. Pana atunci trebuie sa facem un lucru inteligent ca sa ne ferim de tragedii si anume sa conducem si pentru ceilalti ca niciodata nu stii ce vrea sa faca celalalt. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Smeagol @ 26 May 2006, 13:34) In urma accidentelor ceva se schimba. Ca altfel n-ar avea de ce ! Asa nu inseamna ca vezi ceva pozitiv ... Clar se schimba ceva...parca se mai potoleste pentru o perioada de timp respectivu...si daca realizeaza cu adevarat se potoleste definitiv, asta ar fi cam principala chestie, ma refer la accidentele din care scapi cu viata. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Unii nici nu realizeaza, dar se potolesc definitiv. Si nici nu mai pun mana pe volan. Ma rog, ar fi cam greu din sicriu.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 28 May 2006, 10:43) Unii nici nu realizeaza, dar se potolesc definitiv. Si nici nu mai pun mana pe volan. Ma rog, ar fi cam greu din sicriu. Regretatul Amza Pelea fie-i tarana usoara in celebrul serial Nea Marin afacut un episod dedicat circulatiei rutiere.Suca traverseaza DN-ul din comuna fara sa se asigure calare pe bicicleta.Nea Marin i-l opreste pe Suca si in frumosul grai oltenesc spune:Ba Suca fiti-ar starea a dracu ce facu-si ma?De ce nu te uita-si ma sa vezi de trece vrun tomobil pa asfalt?Pai daca dadea ma peste tine si te omora?Ca daca stau bine si ma gandesc nu era mare belea de te omora ca-ti faceam cateva pomeni s-un parastas si gata.Da" daca nu mureai ma bezmeticule si ramaneai olog de picioare cine te muta ma de la soare la umbra cand plecam noi ma sa prasim porumbul? Ce se intampla cu cei ce mor nu stim dar stim ce se intampla cu cei ce raman si nu miscam un deget.In Romania cu celebrele carute nesemnalizate noaptea au intrat in confict toate tipurile de soferi cu toate tipurile de masini.Au murit in accident cu carute si carutasi si soferi de la Adjunctul lui Vladica pana la Opinca.Concret in Romania doar cei care erau in functia de sef al statului nu au fost implicati in accidente cu carute si carutele tot circula! |
--------------------
a
b
c
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Ati vazut la stirile de la Protv sau de la Antena1 accidentul de la Simian, Jud Mehedinti, intre un Ford Mondeo si un Tractor.
Ambele autoturisme mergeau in acelasi sens, Mondeo se afla in depasirea tractorului, acesta a virat brusc stanga vruand sa intre intr-o curte(dar nu a mai apucat) pt ca Mondeo l-a luat din plin, rupandu-l in 2 bucati, apoi mondeo a zburat invartinduse in aer mai bine de 10 de metri. Ambii soferi au scapat doar cu mici zgaraieturi. Daca are cineva poze, rog sa posteze aici. PS: Am mai postat si la stiri, dar nu a raspuns nimeni. |
--------------------
.
.
.
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Nu stiu daca este adevarat sau nu, sper sa nu fiu pedepsit pentru ce va urma dar ... cert este ca m-a impresionat puternic.
"Mama, am iesit cu prietenii. Am fost la o petrecere si mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus: **SA NU BEAU ALCOOL**. Mi-ai cerut sa nu beau, avand in vedere ca trebuie sa conduc masina, si atunci am baut un Sprite. Am fost foarte mandra de mine, ca am ascultat, cand cu drag mi-ai sugerat sa nu beau daca trebuie sa conduc, total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii... Am facut o alegere sanatoasa si sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducand fara a fi in conditia de a face acest lucru. Eu am luat masina mea, cu siguranta ca sunt in forma. Nu puteam sa-mi imaginez, mama, ca ma astepta...ceva...neasteptat ! Acum sunt aici, intinsa pe asfalt si aud un politai care zice: "baiatul care a provocat accidentul era beat". Mama, vocea lui mi se pare atat de indepartata... Sangele meu e intins peste tot, si incerc din toate puterile mele sa nu plang. Aud medicii care spun: **"Aceasta fata nu va supravietui".** Sunt sigura ca baiatul care conducea cealalta masina nici macar nu-si putea imagina...in timp ce mergea cu viteza maxima.. Pana la urma el a decis sa bea si eu acum trebuie sa mor... De ce oamenii fac toate acestea, mama? Stiind foarte bine ca pot distruge alte vieti? Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt infipte toate odata. Spune-i surorii mele sa nu se sperie, spune-i tatalui sa fie tare. Cineva trebuia sa-i spuna acelui baiat ca nu poate conduce masina dupa ce a baut. Poate daca ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-as fi murit... Respiratia mea incepe sa fie din ce in ce mai slaba, si incepe sa-mi fie frica. Acestea sunt ultimele mele momente, si ma simt asa de...disperata.. Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind. Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc. pentru asta... Te iubesc, si... adio. **ACESTE CUVINTE AU FOST SCRISE DE O JURNALISTA PREZENTA LA ACEST ACCIDENT.** **FATA, INAINTE DE MURI, A SOPTIT ACESTE CUVINTE, IAR JURNALISTA LE-A SCRIS...SOCATA.** **ACEASTA JURNALISTA A INCEPUT O CAMPANIE IMPOTRIVA "CONSUMULUI DE ALCOOL LA VOLAN"** **DACA ACEST MESAJ AJUNGE LA TINE SI-L STERGI...POTI PIERDE OCAZIA, CHIAR DACA NU ESTI UN BAUTOR, DE A FACE ALTE PERSOANE SA INTELEAGA CA PROPRIA TA VIATA ESTE IN PERICOL.** **ACEST MIC GEST POATE FACE DIFERENTA.** **TRIMTE-L LA TOTI CEI CARE-I CUNOSTI " |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
afectiv mesajul.. intradevar dar am indoielile mele despre provenienta mesajului.. intradevar ..p-oate a fost acel accident, dar am o urma de indoiala ca jurnalista statea sa scrie cu un muribund langa ea, sau ca fata statea sa recite romane in acele momente.
e un fel de poezie afectiva cu invataturi din asta dar banuiesc ca este intr-o proportie foarte mare scris dupa si gandit mesajul, de catre altcineva si o maniera de spam de yahoo.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Sambata, 01.07.06, a avut loc un accident in care a fost implicat un Logan.
Locatia: Iesirea din Urziceni, spre Bucuresti. Ora: ~09:00 Cum s-a intamplat: Eu eram pe banda 2, iar din sens opus, pe banda 2 venea o Octavia ce mergea normal. Pe banda 1, langa Octavia, rula un Logan ce mergea serpuit, soferul pierduse controlul. A ratat milimetric Octavia, a intrat cu botul in sant, dupa care s-a rasturnat. Am oprit imediat, si am sunat la 112. In Logan, soferul si o pasagera. Nu au suferit rani grave, doar mici zgarieturi la maini. Viteza era de ~80 km/h. Aveau centura, airbagurile nu au sarit. Masina fara Casco, eu cred ca e dauna totala. 10038637pf.th.jpg 10038640yi.th.jpg 10038653pl.th.jpg 10038661sb.th.jpg Precizez ca soferul Loganului a prins noroi si din aceasta cauza a derapat. This post has been edited by horiajam: 3 Jul 2006, 01:55 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Foarte rau ca nu a avut Casco , dar foarte bine ca nu au fost raniti grav sau morti .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca a scapat cu rotile din dreapta pe acostament, din neatentie probabil, asta nu stiu. Altfel, doar ca a prins noroi, nu avea cum sa piarda controlul volanului decat daca ar fi facut o manevra brusca, dar presimt ca e primul caz. Cumva anume i-au scapat rotile din dreapta, sau doar una, in afara asfaltului, acolo in poze se vede clar ca e mocirla, se vede si diferenta de nivel si se intelege destul de clar de ce, ce si cum. Bine ca au scapat usor.
This post has been edited by Tudor: 4 Jul 2006, 18:18 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa vezi acu ce se da cu capul de pereti ca nu avea casco...reparatia va costa probabil 80 % dintr-un Logan nou...in cel mai bun caz.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ce reparatie argon, eu zic ca e dauna totala! Cupeul parca e o foaie shifonata. (scuzati mirc-ul, dar nu vreau sa se inteleaga altceva)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cred ca aveti dreptate, reparatie in service nu va face nimeni.
Eu cred ca un tinichigiu bun(sau mai multi) o vor face cat de cat, dar nustiu ce siguranta va mai prezenta dupa, si nustiu daca legal e voie sa indrepti o masina indoita in halul ala. Puneti-va in locul omului...a pierdut destul de multi bani...pe epava nu va lua mai mult de 1500 euro..parerea mea. This post has been edited by argon: 3 Jul 2006, 10:11 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
E naspa daca a pierdut bani, dar daca ti-ai luat masina de cateva mii de euro (noua sau sh - nu conteaza) si preturile pieselor si a manoperei sunt cum sunt, ar cam trebui sa faci si un CASCO. Musai, daca nu vrei sa dai 6.500 de euro plus bani de benzina si dup-aia sa mai iei inapoi 1500.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Trecând peste necazul omului, să mai spun odată că "prostia și domnia se plătesc"?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
E o gandire foarte des intalnita in Romania, "nu e nevoie de Casco"
Am si prieteni in situatia asta, au luat masina noua cu banii jos, si NU au facut Casco, probabil obisnuiti cu vechile berline, reparabile cu spray-ul si sarma in fata blocului. Nu pot sa-i inteleg, nu e vorba ca nu au bani neaparat si de Casco, pur si simplu explicatia lor a fost "Nu e nevoie". ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Lasa, ca eu am prieteni care pe langa faptul ca nu isi fac casco(si culmea fac accidente la greu), ii mai iau si la misto pe cei care isi fac casco....
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Voi va dati seama ce vorbiti? Cum sa merite casco?
Sa zicem ca e o probabilitate de a face accident. Tu platesti casco fie ca faci sau nu accident. Ei calculeaza aceasta probabilitate, calculeaza cheltuielile legate de despagubiri, legate de cheltuielile administrative si de profit si iti calculeaza valoarea casco. Pozele din acest post se refera la un caz in care ar fi meritat casco. Dar cate cazuri sunt in care asigurarea casco a fost platita si nu s-a apelat la ea? Pe astea nu le prezinta nimeni. A spune ca merita casco este ca si cum ai spune ca merita sa joci la loterie...Merita? |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
Exact genul de gandire de care vorbeam mai sus
![]() Merita, din toate punctele de vedere, nu-mi pare rau dupa bani, chiar daca nu se intampla nimic, dorm eu mai linistit noaptea ! Plus ca, Casco nu e doar pentru accidente..si daca ar fi..daca idiotul care intra in tine nu are RCA? Casco e si pentru vandalism, furt, spitalizare si deces pasageri in caz de Doamne fereste ! This post has been edited by argon: 3 Jul 2006, 11:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@gdm, matematic ai perfecta dreptate, evident ca banii pe care ii incaseaza societatea de asigurari sunt mai multi decat despagubirile. Eu insa sunt foarte curios daca dupa un accident de ganul asta (nu-ti doresc asa ceva, Doamne fereste!) o sa duci masina la fier vechi si o sa-ti iei alta, calm si linistit, n-o sa regreti ca n-ai avut casco...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, că, tot statistic vorbind, nenorocirile lovesc întotdeauna pe alții, nu pe noi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
cand numai un far te costa ~800-1000E te dai cu capu de tavan numai cu gandul sa fi avut casco ... eu la toate masinile pe care le am/avut am avut casco .... casco RULZ ... asta e - deja si daciile au devenit "competitive" la preturile pieselor de schimb cu masinile straine ....
Cand am avut nevoie de casco direct la casco .... si cu oglinzile, si cu zgarieturi, parbriz, etc.... acum e cam aiurea ca-ti cresc prima... dar sper sa fi gasit o cale de ocolire... implica niste hartoage dar se face ![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Tu iti dai seama ca o dacie logan ambition costa de fapt vreo 4000 eur si tu o cumperi cu 9500? Ca restu' de bani se duc pe salariile contabililor, ale directorilor,
energie electrica, caldura, chirii, si God forbid, mai fac si ei un profit acolo? QUOTE(gdm @ 3 Jul 2006, 14:15) |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 3 Jul 2006, 22:45) Tu iti dai seama ca o dacie logan ambition costa de fapt vreo 4000 eur si tu o cumperi cu 9500? Ca restu' de bani se duc pe salariile contabililor, ale directorilor, energie electrica, caldura, chirii, si God forbid, mai fac si ei un profit acolo? Merita cu varf si indesat ! Eu ma bucur ca am casco pe toata durata creditului si nu ma doare capul asta e platesc la 3 luni si dorm linisit plec la drum sigur pe mine ! Pei la unul care abia si-a luat masina si a strans la greu pt ea sa o bubui in halul ala nu stiu ce ai mai face ![]() Sanatate si mult noroc , Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(gdm @ 3 Jul 2006, 12:15) Voi va dati seama ce vorbiti? Cum sa merite casco? Sa zicem ca e o probabilitate de a face accident. Tu platesti casco fie ca faci sau nu accident. Ei calculeaza aceasta probabilitate, calculeaza cheltuielile legate de despagubiri, legate de cheltuielile administrative si de profit si iti calculeaza valoarea casco. Pozele din acest post se refera la un caz in care ar fi meritat casco. Dar cate cazuri sunt in care asigurarea casco a fost platita si nu s-a apelat la ea? Pe astea nu le prezinta nimeni. A spune ca merita casco este ca si cum ai spune ca merita sa joci la loterie...Merita? Ai dreptate, daca faci accident merita sa ai casco, daca nu faci accident nu merita. ![]() Trebuie numai sa te decizi ![]() |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(Rigor @ 4 Jul 2006, 00:29) Ai dreptate, daca faci accident merita sa ai casco, daca nu faci accident nu merita. ![]() Trebuie numai sa te decizi ![]() Eu nu vreau sa fac accident anul acesta asa ac nu imi voi face casco ![]() ![]() Sanatate si numa ghine ! Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Uăi cico uăi, da ci to' copii pi ăstia dintr-un post mai sus? Da' tu crez' cî noi nu videm ci scrii ăla?
Hai sănătati! Disclaimer: Acest text este un pamflet. This post has been edited by Rigor: 3 Jul 2006, 13:46 |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:43 |