Afisare eronata, ordine mesaje
![]() ![]() ![]() |
Afisare eronata, ordine mesaje
diaconuliviu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.725 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cred ca link-ul trebuia sa fie asa . . .. .
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry17041922 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
linkul dat de tine ma duce pe prima pagina a forumului .
este ordonare cronologica : AC post 20 Sep 2005, 15:38 diaconuliviu post 21 Sep 2005, 11:31 deci e ok . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai raspunsul lui AC e primul
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
am patit si eu azi faza asta in topicul cu zodiacul de la statistici.
am un post care e afisat dupa unul al lui ursamajor, desi era postat mult inainte. nu contine nici un citat. SOD? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Dragi confrati.
O chestie: dupa ce se incarca pagiana de web apare lista cu sectiuni si cele mai noi postari in topicurile respective. Ei, cum ma loghez cum se duce naibii toata sandramaua. Ex: La Probleme tehnice SN inainte de a ma loga era Last post in: "Din nou apaaa!" by tyr. Dupa logare la aceeasi sectiune era Las post in: "Cursa stergatoare" by hadessutu. Am repetat de trei ori faza cu inainte de login si dupa login am zis ca chiar o fi postat hadesutu in secunda aia. Da' de unde!!!!! Alta chestie: când ii cer lui My assistant sa-mi arate ultimele 10 posturi printre altele imi arata ca am postat pe 25 feb la "Totusi care e cel mai bun ulei....." si e adevarat. Când ma duc la topic PAUZA: posturile se opresc cu Mutley pe 24 Feb!!!!!!!!!!!!!!! Eu inteleg ca cineva a zis ca postu' cu uleiu' e inutil dar oricum nu-i closed. Voi puteti sa dati o explicatie? Hai numa' fericire This post has been edited by paulica: 27 Feb 2006, 18:42 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
E o problema cu cookie-urile de la tine de pe calculator. Sterge cookie-urile din browser sau fa click pe http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Login&CODE=06
Ar trebui sa se remedieze. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:54 |