Oare se poate?
![]() ![]() ![]() |
Oare se poate?
bgcnet |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 November 05 From: Bucicuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . ex LOGAN AMBITION 2005 1.6 16V
ex MEGANE 2 DYNAMIQUE 2005 2.0 16 V FUCKIN' FRENCH:) |
|||
bgcnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 November 05 From: Bucicuresti ![]() |
Apropos garrett astea sunt facute in RO...
|
--------------------
.
.
.
- . ex LOGAN AMBITION 2005 1.6 16V
ex MEGANE 2 DYNAMIQUE 2005 2.0 16 V FUCKIN' FRENCH:) |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Salut. Sa faci din motorul de dacia 1310 un motor turbo, hmmmmm, nu prea cred ca rezista, nu rezista motorul daca il turezi la maxim
![]() In primu` rand, motorul este pe benzina, deci iti trebuie un ceva care sa iti comprime amestecul aer+combustibil inainte de a intra in cilindrii, sa cam asa ceva, nu stiu cred ca este aproape imposibil. M-am gandit si eu la asa ceva. Nu stiu ce sa-ti spun, dar nu cred ca se poate adapta o turbosuflanta la dacia. Cei care cunosc cazuri sau au asa ceva pe masina.... sa ma scuze, ca nu stiu de asa ceva. ![]() Am vazut linkul, si acolo scrie clar ca, motoare intre 135 de cai putere si 1500 de cai putere... ![]() Daca se poate imi si eu acum, imi spui magazinul si ma duc sa cumpar ![]() ![]() Trebuie facut modificaripe sistemul de evacuare, cel de admisie, e mult de munca, si dupa ce reusesti, sa ti se sparga motorul... ![]() This post has been edited by EUROPE_: 5 Mar 2006, 09:35 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Un search facea minuni...
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5147&hl=turbo Topicul asta e practic un tutorial despre montare turbo... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 March 06 ![]() |
sgm-ul are turbo montat daca retin eu bine, vb cu el orice te-ar interesa
|
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 08:00 |