ninge ca in povesti, ....de groaza
![]() ![]() ![]() |
ninge ca in povesti, ....de groaza
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai daca contractul prevede investitii in scularaie, masini, etc, mi se pare normal sa primeasca totusi ceva, chiar daca nu fac nimic (in conditiile in care NU TREBUIE sa faca nimic, adica pe romaneste, nu au zapada de dat la o parte)....altfel......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daa niste investitii colosale,nu?Care oricum sunt la fel in fiecare iarna nu-mi spune ca astia consuma 250 mil euro pe motorina si solutii!
Oricum la 520 milionae de dolari ar fi trebuit sa avem strazile bec!Si sa nu ne fi chinuit saptamana trecuta atea ore intr-un trafic infernal cand ei erau avertizati de 3 zile ca vine viscolul! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
dupa cateva zile in care parea ca se indreapta in sfarsit vremea, de vreo 2-3 ore la iasi iar ninge...
ce ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Exact la fel si la mine. Fusese cam o saptamina de vreme frumoasa, adica nu mai ningea ci doar ploua de dimineata pina seara... si acum iar ninsa azi toata ziua. Fac spume deja.
Faza misto: ieri a fost totusi mai caldut si nici nu a plouat, si vecinii mei mai gospodari din fire s-au apucat sa-si puna rotile de vara pe masini, sint curios cum or merge maine la servici daca ingheata la noapte. As muri de ris sa plece cu tramvaiul si cind se intorc de la munca sa-si puna iar rotile de iarna la loc. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru ca-i si mare diferenta pt cativa fulgi de zapada care-i mai da acum... Sa fim seriosi, de seara ninge pana dimineata, apoi la 8 da soarele si e topia toata. Ce sa mai... sau simteai neaparat nevoia sa precizezi ca stai in zone cu oameni cu bani si harnici pe deasupra...
![]() This post has been edited by Steffyx: 12 Mar 2006, 20:51 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 12 Mar 2006, 20:50) Adevaru ca-i si mare diferenta pt cativa fulgi de zapada care-i mai da acum... Sa fim seriosi, de seara ninge pana dimineata, apoi la 8 da soarele si e topia toata. He he... De-ar fi asa, ca la ora asta-s cam 20cm de zapada pe masini si nu da semne sa s-opreasca... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Da, la Arad nige viscolit, vizibilitate maxim 100 de metri!!!
Fulgi MARI si viscoliti, pe jos e GHEATA - pe scurt, o fericire pt mine! ![]() Presimt ca iar o sa fie coada la biroul tamponari... ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Acum, la Uzina (Mioveni, Arges), ploua din ce in ce mai tare. S-a "facut" intuneric afara. Sper sa se opreasca pana la 15:00, nu-mi merge viteza a II-a la stergatoare
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
M-am saturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
![]() Numai cand vad ca ninge si incepe sa ma doara spatele.... La Iasi e de groaza.... Ma scol la 4 AM si la 4:15 ies pe sector... 2 ore am dat astazi la zapada apoasa... Ca am 5 m pana la poarta plus 15 m de trotuar (ca deh, mi-a trebuit sa ma civilizez sa ofer pietonilor trotuar). Din pacate sunt singurul care face asta... Dar nu-i nimic, sportul de dimineata nu strica. |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Au anuntat acum la stiri ca vremea se inrautateste
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 12 Mar 2006, 20:50) Adevaru ca-i si mare diferenta pt cativa fulgi de zapada care-i mai da acum... Sa fim seriosi, de seara ninge pana dimineata, apoi la 8 da soarele si e topia toata. Ce sa mai... sau simteai neaparat nevoia sa precizezi ca stai in zone cu oameni cu bani si harnici pe deasupra... ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Ilusion, diferenta de fus orar e de vine
![]() Acum serios, asa ninsoare ca ieri nu am mai vazut de mult. E drept ca nu a tinut mai mult d eo ora, da a nisn viscolit. Dupa-amiaza a ploat si la arad. |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(gonty @ 13 Mar 2006, 11:33) M-am saturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ![]() Numai cand vad ca ninge si incepe sa ma doara spatele.... La Iasi e de groaza.... Ma scol la 4 AM si la 4:15 ies pe sector... 2 ore am dat astazi la zapada apoasa... Ca am 5 m pana la poarta plus 15 m de trotuar (ca deh, mi-a trebuit sa ma civilizez sa ofer pietonilor trotuar). Din pacate sunt singurul care face asta... Dar nu-i nimic, sportul de dimineata nu strica. Revin astazi... De ce romanasii nostri sunt atat de nesimtiti...? Si-au facut case care mai de care mai mari, insa nu-si curata trotuarele... Din cauza asta pietonii merg pe strada si, bineinteles, incurca circulatia... Sa nu-mi spuneti ca este obligatia primariei sau a serviciului de salubritate ca fac urat ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
Radduu |
![]()
|
si a mai cazut un copac la mine in parcare.......bine ca nu era nici o masina
P.S. acum am observat ca sunt doi copaci cazuti ![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 14 Mar 2006, 13:07 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la Brasov a nins ca în povesti, toata ziua
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai gresit topicu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ai dreptate. Azi?
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Normal ca azi. M-am întalnit si cu Shush, dadea la lopata, dezapezea frigideru.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ma tu ai mancat la Ando's ! Hai recunoaste .
![]() This post has been edited by fost membru: 2 Feb 2010, 17:51 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
N-am ajuns la Ando's, desi am auzit ca se mananca bestial
![]() visule, ceva shaorma din Brasov nu vrei? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 11:27 |