Cat costa RCA din fabrica?
![]() ![]() ![]() |
Cat costa RCA din fabrica?
Boggy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cere o oferta de la un dealer Dacia.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am cerut si mi s-a spus ca nu este posibil sa imi dea pretul din fabrica (din ce am inteles nu vor deoarece prea multi au facut ca mine si nu au cumparat RCA-ul din fabrica) ... dealer RentCar Constanta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cand mi-am facut eu CASCO, asiguratorul (BCR) avea ca "pret" de despagubire la RCS Logan suma de 150 eur. Eu am aflat pentru ca am insistat sa mi-l scada din valoarea asigurata si apoi sa adauge valoarea MP3 playerului pe care l-am montat eu in loc si asa am aflat cat e...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Domnu boggy!Nenea de la asigurari te duce cu vorba ca sa te lasi pagubas.Dacia Pitesti nu are la poarta:Biroul desfacere,Biroul export,Biroul vanzari piese schimb sau alte birouri.Dacia Pitesti nu vinde nimic la nimeni niciodata la poarta lor.De vanzare se ocupa doar distibuitorii agreati de dacia.Pretul din fabrica este doar un pret de achizitie si nu are o valoare comerciala.Valoare comerciala capata abia cand ajunge la distribuitorul agreat de dacia.Tu ai luat masina cu casetofon cu tot de la distribuitor nu de la fabrica.Cel pasioneaza pe nenea asiguratorul ca dacia pitesti a gasit un lot de 100000000000 casetofoane la 2euro bucata.Deci asiguratorul trebuie sa accepte pretul distribuitorului ca doar el poate vinde ce ti s-a furat.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Fa o adresa catre un dealer, zici ca vrei sa cumperi un RCA si vrei factura proforma asa mai in termeni smecheri !
Aia o poti spune ca este o baza legala ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Ia factura proforma in mana asa cum zice Ci_co du-te la nea asiguratorul si daca face gat spune-i ca dacia pitesti nu vinde nimic decat prin intermediarii agreati.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E 210 euro ca este pus ca optional la LGN Ambiance si asta daca nu a crescut pretul . Cauta pe www.dacia,ro !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
eu zic ca ar trebuii sa te duci din nou peste ala la asigurari, nu e treaba mea sa-i dovedesc cat costa ... poate am o pila la Dacia si vin cu o hartie oficiala de 1 milion de parai ... ce face ala la asigurari ? plateste.
E datoria lui sa afle pretul si sa te despagubeasca. Asa ca fapt divers, cand mi-am asigurat MP3-player-ul, tipul de la asigurari a sunat la Dacia sa afle cat costa un RCA in fabrica ca sa vada cum sa-mi faca asigurarea la MP3. This post has been edited by thunder: 18 May 2006, 20:03 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:16 |