Garnituri chiulasa, am schimbat trei pana acum
![]() ![]() ![]() |
Garnituri chiulasa, am schimbat trei pana acum
dany_lock |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1984
- SV06TWK
|
|||
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
da se poate. ai doua variante 1. bagi 2 garnituri de chiuloasa sau 2. care bupa parerea mea e si cea mai eficienta sa pui garnitura da raliu. adica e o garnitura mai groasa care are pe ambele parti foaie metalica ( cupru, aluminiu, etc) si alt avantaj e acela de a o refolosi chiar daca ai dat jos chiuloasa.
|
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si astfel nu scade raportul de compresie? Adica nu devine mai puturos motorul?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da s-a raspuns la topicu' asta, chiar se rezolvase problema, unde au disparut reply-urile?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mihibod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 2 March 06 ![]() |
QUOTE(dany_lock @ 18 Jan 2006, 11:00) Am schimbat pana acum trei garnituri de chiulasa la un motor de 1600 de Nova desi am rectificat chiulasa.La prima cheie e "impuscata"destul de rau si asta se intampla la toti cilindrii.Singura problema care a ramas sunt cilindrii,care se pare ca sunt putin mai jos si nu mai preseaza bine garnitura.Se pot ridica sau exista alte metode sa pot face motorul asta sa mearga? Problema e din cauza ca cilindrii stau mai jos decit blucul motor.Scoate cilindrii si pune sub ei garnituri de hirtie , astfel incit cilindrii sa depaseasca blocul cu circa 0,4mm. |
--------------------
dacia
1400 sport
- sv 02 jbx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:47 |