dacie neagra modificata
![]() ![]() ![]() |
dacie neagra modificata
Smudo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|||
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Mie nu-mi place deloc ! nu cred ca se compara cu Dacia astaDacia.jpg ( Size: 178.44k )
Number of downloads: 117
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2006, 21:03) Dupa cum am spus si mai sus masina e frumoasa,cu unele exceptii(eleronul nu-mi place nici mie).Omul este de apreciat pentru ca a reusit s-o faca diferita fata de restul Daciilor,cazanelor,tigailor care le vedem noi pe strada. Numa' bine! |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu apreciez munca si daca chiar a facut ceva la motor atunci aspectul pe care i l`a dat are o oarecare justificare.
Ar fi interesant un tuning la nivelul liniei superioare, pomenita mai sus.. Ca ea da caracterul specific de c*rva care asteapta sa fie ... al berlinei |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu chiar nu ii inteleg pe cei care spun ca merita apreciate munca si banii
![]() ![]() Masina arata , asa cum am spus mai demult , ca o baba flescaita si urat mirositoare imbracata si machiata de discoteca . Spoilerul ala de M3 arata bine pe bmw si binisor pe unele masini noi . in nici un caz nu arata bine pe un cazan ca dacia . ps : evacuarea seamana cu aia de pe X 5 4.6 , doar ca e putin mai mare ![]() Nu ma luati la intrebari cu ce am facut eu pentru masina masina mea ... dacie din '76 ... de imi permit sa comentez si sa arunc cu noroi [ ce baiat bun sunt , ca puteam sa arunc si cu altceva ] in masina respectiva , pentru ca nu are importanta . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bure @ 2 Mar 2006, 18:31) Lucius,nu ma intelege gresit,nu vreau polemici cu nimeni,masina ta arata la fel de cand ai luat-o si faptul ca arata cum arata(bine zic eu)nu prea e meritul tau ci al fostului propietar.Nu inteleg de ce sare toata lumea la gatul omului,ca-s nasoale spoilerele,plasa,eleronul,ca masina n-are linie..etc,mai ales unii care n-au bagat nici 10% din cat a bagat omul ala in masina lui.La tine sunt toate chiar asa calculate?? Daca vedeam pe vre-un BMW tevile alea erau super faine dar pe Dacia sucks. Eu nu zic ca masina e extraordinara,dar omul a facut ceva pe la ea si e de apreciat. As aprecia foarte mult daca lumea nu ar mai vorbi in necunostinta de cauza sau doar pt a se afla in treaba . Nu ai nici cea mai vaga idee cum arata masina mea acum si cat e de calculata . Pentru cultura ta generala aripile si spoilerul spate ale masinii mele s-au intors la Brasov . Acum are altele . Daca vrei sa le vezi iti sugerez sa faci un drum pana la Bucuresti pe 1-2 aprilie la Prisma 2 . |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucius @ 2 Mar 2006, 20:05) As aprecia foarte mult daca lumea nu ar mai vorbi in necunostinta de cauza sau doar pt a se afla in treaba . Nu ai nici cea mai vaga idee cum arata masina mea acum si cat e de calculata . Pentru cultura ta generala aripile si spoilerul spate ale masinii mele s-au intors la Brasov . Acum are altele . Daca vrei sa le vezi iti sugerez sa faci un drum pana la Bucuresti pe 1-2 aprilie la Prisma 2 . Adevarul ca predecesoarele trebuiau inlocuite, spoilerul din fata ti-a apasat foarte mult pe fata si ti-a comprimat foarte mult arcurile, iar cel din spate ti-a ridicat spatele masinii. Alura masinii tale a luat astfel forma unei pisici in calduri gata de monta. Sa fim sinceri, e doar o amarata de Nova un pic mai infoiata. (de exterior vorbesc) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
dupa parerea mea dacia neagra e destul de frumusica... cu un alt eleron mai micut si cu niste viniluri albe parerea mea ca ar arata mult mai bine.dar arata destul de bine cum e acum si trebuie sa respectam munca omului.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 2 Mar 2006, 21:43) Adevarul ca predecesoarele trebuiau inlocuite, spoilerul din fata ti-a apasat foarte mult pe fata si ti-a comprimat foarte mult arcurile, iar cel din spate ti-a ridicat spatele masinii. Alura masinii tale a luat astfel forma unei pisici in calduri gata de monta. Sa fim sinceri, e doar o amarata de Nova un pic mai infoiata. (de exterior vorbesc) Frate ce vise umede ai ! Lasa drogurile ! M-ai amuzat copios ! Pentru cultura ta generala de "teoreticiant" din cauza evazarii necalculate a aripilor fata nu puteam folosi gume mai mari de 195/45/15 si datorita cuplului la care a ajuns motorul acum acestea nu imi mai ofereau aderenta dorita . Aripile spate la orice greutate suplimentara atingeau in cauciucuri. Pragurile erau inestetice , la fel si eleronul iar spoilerul spate avea pe putin 20 KG . Cum spuneam ... multa lume vorbeste pt a nu tace . De cele mai multe ori astfel de oameni debiteaza prostii .... Auzi ... alura de mata in calduri ! Cati drogati pe lumea asta ! |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
nu se pune problema daca am modificat eu masini... problema se pune ca majoritatea nu au facut-o si critica ... cand ei defapt n-au nici o treaba si nici nu stiu cat e de lucru... sau ce investitie supeune asa un proiect... nu e vorba de mine... ca sunt mai "bun"... e vorba de ei... ca sunt prea "rai"... critici...
|
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucius @ 2 Mar 2006, 20:50) Frate ce vise umede ai ! Lasa drogurile ! M-ai amuzat copios ! Pentru cultura ta generala de "teoreticiant" din cauza evazarii necalculate a aripilor fata nu puteam folosi gume mai mari de 195/45/15 si datorita cuplului la care a ajuns motorul acum acestea nu imi mai ofereau aderenta dorita . Aripile spate la orice greutate suplimentara atingeau in cauciucuri. Pragurile erau inestetice , la fel si eleronul iar spoilerul spate avea pe putin 20 KG . Cum spuneam ... multa lume vorbeste pt a nu tace . De cele mai multe ori astfel de oameni debiteaza prostii .... Auzi ... alura de mata in calduri ! Cati drogati pe lumea asta ! Si eu care speram ca acele calcule sa fie de natura aerodinamica, dar nu... sunt doar niste oale mai mari la roti... Vedeti dragi cititori, din postul de mai sus, cum se face la noi tuning dupa ureche... P.S. Cand tragem o liniuta? (cu paiu') |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Renegatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 February 06 From: in avion, calatoresc mult ![]() |
Dacia neagra e oribila, multi bani bagati, si arata odios, parerea mea. Lucrurile simple, sunt cele mai frumoase!
Cum ar fi aratat dacia aia cu spoilerele clasice, doar garda la sol mica, aripa evazate, si niste jante frumoase pe 14? Mult mai frumos, va zic eu. |
--------------------
Dacia
1300
- B01ERU Nu te pune cu cei cu ceafa lata!
|
|
kristalloz |
![]() ![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
lucius tata...<<text ofensator eliminat de moderator>>
This post has been edited by os: 3 Mar 2006, 11:24 |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
kristalloz |
![]()
|
de acord cu tine, renegatul, dar asta nu inseamna <<text ofensator eliminat de moderator>>...
|
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
lucius |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 2 Mar 2006, 21:56) Si eu care speram ca acele calcule sa fie de natura aerodinamica, dar nu... sunt doar niste oale mai mari la roti... Vedeti dragi cititori, din postul de mai sus, cum se face la noi tuning dupa ureche... P.S. Cand tragem o liniuta? (cu paiu') Si acum ca v-ati convins ca "la noi" se face tuning dupa ureche o sa va arate domnul vis-a-vis o harta si va va da adresa unde sa mergeti la un tunel aerodinamic unde puteti testa machete de spoilere si alte elemente ce pot influenta "down force"-ul . Nu am spus ca fac tuning pt ca masina sa arate frumos . Un spoiler greu e inutil , aripi care nu permit roti care sa asigure aderenta necesara de asemenea . Dar asta e ... dupa ureche . Numani ca la mine va fi util si frumos . Iar ca fapt divers .... pricepatorule vis-a-vis all mighty ... evacuare de inox de 60,3 mm cap coada cu tot cu dow pipe-ul de la turbo e bine ca diametru ? Sau ar trebui sa optez pentru evacuarea tip burlan gen dacia neagra fantastica ? |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
lucius |
![]()
|
QUOTE(kristalloz @ 2 Mar 2006, 22:00) lucius tata... vrei sa vb de kitchuri? ba botule cu dungile alea albastre de taran vii la noi... unde te crezi... in nfs? revino-ti mai baiete... si cu patratele in spate ... ii de tot kktu... si daca zici ca tot ai schimbat lucrurile pe ea... pune-ne si noua niste poze attach sa ne inchizi gura hai te rog... sau n-ai aparat foto digital... aaa... uitasem... ai bagat toti bani in Mega Nova ta... Uite cum facem . Eu postez un dyno chart facut la Mega Nova mea , tu postezi un dyno de la dacia ta si care sta mai bine primeste 1000 euro de la celalalt . Cat despre banii mei ... nu-ti face tu probleme . 650 lire costa doar turbina hybrid KTR . Iar cu dungile ... ai dreptate . Nici mie nu-mi plac. Le-am dat jos . La fel si patratelele. Masina a fost cumparata in configuratia asta iar eu am schimbat cate ceva la ea . In mare am pastrat scaunele . |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Fiecare cioara-si lauda puiul...
Mie nu-mi place nici asta neagra nici alti hibrizi cu elemente adaptate de la alte masini. Dar daca e sa gasesc nod in papura, il gasesc mai inainte in ograda NovaLucius, care e dupa mine cam la acelasi nivel de prost gust estetic. O poza cu masina ta actuala ne-ar edifica... sau va aparea fulminant de sub prelata de matase, intr-un cadru festiv cu artificii? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kristalloz |
![]()
|
Ba ne pui o poza cu "reincarnarea" ei sau ne duci cu vrajeala?
|
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
Renegatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 February 06 From: in avion, calatoresc mult ![]() |
QUOTE(kristalloz @ 2 Mar 2006, 22:03) de acord cu tine, renegatul, dar asta nu inseamna ca unii isi permit sa critice cand ei nu stiu nici sa tina surubelnita in mana si stau si o sug pe www.modifiedcars.com si cred ca stiu ce inseamna sa modifici masini... te rog frumos... eu nu sunt adept al spoilerelor pe dacia cu look "clasic", dar totodata apreciez munca depusa... Imi permit sa comentez, am o masina modificata total la partea mecanica,am investit mult mai multi bani decat proprietarul Dacie de "Albania" Arata foarte clasic, si e foarte ingrijita la exterior. In afara de WRC (Dacia albastra, pt cunoscatori) nu am vazut nici o dacie berlina facuta cu bun gust. Nu Lucius a pus dungile si patratelele pe masina, asa a cumparato. Masina sufera acum o operatie estetica, dungile si patratele au disparut de mult, crede-ma pe cuvant. This post has been edited by Renegatul: 2 Mar 2006, 21:18 |
--------------------
Dacia
1300
- B01ERU Nu te pune cu cei cu ceafa lata!
|
|
lucius |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 2 Mar 2006, 22:13) Fiecare cioara-si lauda puiul... Mie nu-mi place nici asta neagra nici alti hibrizi cu elemente adaptate de la alte masini. Dar daca e sa gasesc nod in papura, il gasesc mai inainte in ograda NovaLucius, care e dupa mine cam la acelasi nivel de prost gust estetic. O poza cu masina ta actuala ne-ar edifica... sau va aparea fulminant de sub prelata de matase, intr-un cadru festiv cu artificii? <<text ofensator eliminat de moderator>> |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
lucius |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
lucius |
![]()
|
QUOTE(kristalloz @ 2 Mar 2006, 22:25) Ba dute cu beshinile alea de praf ce esti... daca te tine p..a, pune o poza si inchide-ne gura... chestia e ca nu ai cu ce sa ne-o inchizi ca esti un bot distrus cu un kitch de nova... asa ca nu ne mai obosi si fugi tare cu circu... drogat auzi...! ce ziceti ma de el...! PRAFULE ! Hai pe strada stricatule ! Sau vorbesti din troleu ? |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Terminati-o ma ca e pacat...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Hai bagat mare ca mai este popcorn din belsug
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sperand ca se va opri flameul.. imi zic si eu parerea..
de aratat arata binisor la fel ca si cea albastra. de apreciat si de laudat nu este ceva ieftin si prost si care se face in 10min care schimba aspectul si ii da unicitate si un aer de kitch (cum am vazut tot felu de zorzoane si modele facute pe masca de la radiator cu banda dinaia argintie.. cu costuri de investitie 2lei/m si munca depusa 10min.. ca asta pot face si eu numa ca nu voi face asa ceva din considerente ale bunului gust. in general bunul gust costa si cere cunostinte si munca de calitate depusa pentru a modifica ceva. la fel cum nu are importanta ce modifici.. daca modifici un bmw si ai 5%performanta in plus e sa zicem ceva relativ usor de obtinut.. dar daca dintr-o dacie de 50 de cai obti sa zicem 70-80 deja este o realizare foarte de invidiat. iar modificatul aspectului sa dea bine.. nu o vad foarte utila.. mai bine modificat aspectul in functie de cerintele motorului.. daca are supercharger atunci ii fac caura in capota sa ia aer calumea.. da sunt destui care fac gaura aia doar ca sa dea bine si nici macar asa de forma nu e bagat furtunu de admisie cu aer pe acolo sa dea aer mai mult.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
lucius |
![]()
|
QUOTE(kristalloz @ 2 Mar 2006, 22:46) stiu ca ti-o dat tactu bani de masina ma botule, relaxeaza-te cu ce ai tu si ce ai facut tu... cat despre coxuri stai flexat ca nu sunt genul... eu imi respect masina si dacia 1310 nu e de coxuri si figuri... noapte buna... si... n-are rost... no hard feelings... treaba voastra pana la urma ce credeti ideea e sa nu faceti un fiasco total din investitia altuia... Cat de distrus esti ? Te plimbi cu firobuzul ? ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Degustibus non discutandum ..... Parca asa se spune ... din bruma de latina pe care mi-o aduc aminte ...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() Cred ca se lasa si cu un mic BAN pentru domnul @kristalloz Suntem aproape si urmarim evolutia discutiei ![]() This post has been edited by horiajam: 2 Mar 2006, 22:09 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Am sters mesajele ofensatoare ale userului kristalloz. Eventuale repercusiuni urmeaza.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
In primul rand , nu cred ca fiecare care stie ceva mecanica isi modifica masina ... in orice caz , vreau 2 poze recente de la lucius [
![]() ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:51 |