Service CASCO
![]() ![]() ![]() |
Service CASCO
ADN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Pantelimon (lucrează cu Asiromul DOAR prin virament). Am făcut eu acolo, în primăvară, reparația pe casco la berlină și nu am primit în mînă nici un ban. Totul s-a făcut prin virament între Asirom și ateliere. Sigur că la asigurări m-au pus să semnez cum că am primit echivalentul în lei al despăgubirii, dar a fost numai o formalitate. Un dezavantaj: nu-ți dau mașina pînă nu virează Asiromul banii, deși lucrarea poate să fie gata mai repede. Eu am așteptat, cu totul, trei săptămîni (două lucrarea propriu-zisă, tinichigerie, mecanică, electrică, vopsitorie, echipare) și o săptămînă viramentul. În atelier am dat șpăgile de rigoare (deși mă jurasem să n-o fac), dar asta-i altă poveste și este off-topic.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Cum itzi skimba catalizatorul pe casco?E lovit?
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Cum itzi skimba catalizatorul pe casco?E lovit?
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
ADN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Este lovit.
Se vede clar scutul cum este indoit in catalizator si dupa ce il dai jos se vede si catalizatorul putin infundat. |
-------------------- |
|
B-27-YFV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
Am de vopsit o aripa pe CASCO - Asirom . Recomandari de service-uri care lucreaza cu Asirom si sa faca treaba buna are cineva?
Experiente proprii aveti? Chiar daca nu lucreaza cu Asirom o sa platesc si recuperez dup-aia dar vreau sa faca treaba bine si repede. |
-------------------- |
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
SC.DACOSERV .S.A
PE Bd: PRECIZIEI NR:4-6 SECTOR 6 AU SI AGENTI CONSTATATORI SI LUCRESZA SI PRIN VIRAMENT |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
uniculpau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 June 03 From: Urziceni ![]() |
care avetzi probleme cu vopsitoria incercati Cobalcescu Service. Vopsesc foarte bine! Tocmai mi-am vopsit si eu bara spate si nici nu iti dai seama ca e vopsita acum.......
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- IL 84 PAU hmmm!!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:45 |