simering..., la dsn
![]() ![]() ![]() |
simering..., la dsn
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Dar la care simering te referi, la cel de la arborele cotit?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 2 Mar 2006, 19:08) mai ce sa zic...sincer la mine e o mare nebuloasa cand e vorba de motoare(de asta stau pe acest forum,poate mai invat cateceva)...in partea dreapta,sub motor...cred ca de ala e vorba...initial pe langa o banda de metal care strange acel simering de la "arborele cotit",am observat o pata,si vad ca se extinde...probabil e vorba de o cantitate foarte mica de ulei,dar datorita prafului se accentueaza mult pata... scuze pentru limbajul neadecvat... ![]() This post has been edited by eudin_umarian: 2 Mar 2006, 19:53 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eudin_umarian |
![]()
|
din pacate nu m-a ajutat search-ul tau...acolo e vorba de simeringul de la distributie. la mine e alta problema...e treaba de simeringul unde se imbina cutia de viteze cu arborele...
sincer am tot cautat dar din pacate nu m-am lamurit... |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tot e bine dacă zici că ai căutat
![]() Nu încerci totuși să faci un drum într-un service? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eudin_umarian |
![]()
|
asta intentionam...dar am vrut o parere de pe aici...nu stiu daca e de service sau e o chestie minora...
si in plus am oroare de service-uri si de tot ce tine de mecanici,ma intelegi?! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ar scapa pe acolo (pe la cutie, de fapt ambreiaj) nu ar trebui sa ajunga olecuta de ulei si la ambreiaj? De unde si patinari de ambreiaj, alea, alea...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 3 Mar 2006, 20:42) Pai daca ar scapa pe acolo (pe la cutie, de fapt ambreiaj) nu ar trebui sa ajunga olecuta de ulei si la ambreiaj? De unde si patinari de ambreiaj, alea, alea... eu stiu ce sa zic?! vad ca ambreiajul nu-mi patineaza... oricum ceva nu-mi place la motorul dsn-lui meu...si nimeni nu-mi poate spune ceva concret! cei de la dacia -service,au dat-o de gard,dar ceva e "putred in Danemarca"... cred ca trebuie sa scap de ea! |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Cum simeringul de la motor (spre cutie) si cel de la cutie (priza de putere) nu sunt accesibile vederii eu banuiesc ca e vorba de simeringul de pe planetara scurta, dar asta e pe partea stinga a masinii, sau e vorba de partea dreapta a motorului cum te uiti la el?
Mai detaliaza si tu un pic. Daca e cel de pe planetara ( de fapt acolo e un rulment care are si rol de etansare) trebuie sa fii foarte atent deoarece poti ramine fara ulai in cutie, si deci trebuie schimbat, cum trebuie schimbat orice simering care nu mai etanseaza. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:57 |