Stopuri cu LED-uri, a incercat cineva? Sfaturi si impresii
![]() ![]() ![]() |
Stopuri cu LED-uri, a incercat cineva? Sfaturi si impresii
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am stopuri, nu clare dar albe si sunt de origine, scrie mare ELBA pe ele
![]() Leduri in stop are Bogyciu, punet-l sa va arate |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu vazusem in trafic o dsn cu stopuri pe leduri.se vedeau frumos
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu mai am leduri, dar inca nu am renuntat la idee... Vor veni cat de curand. App, si ale mele sunt transparente (partial), si tot ELBA scrie pe ele
![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
coaja_lutoifam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 February 12 From: bucuresti ![]() |
stopurile mele cu leduri
![]() Attached thumbnail(s) DSC01295.JPG ( Size: 2.24mb ) Number of downloads: 287 DSC01300.JPG ( Size: 2.29mb ) Number of downloads: 347 |
--------------------
dacia
Supernova
2001/confort
- b 54 row
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Acest topic s-a inchis. Folositi topicul mare.
LINK (click me) |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:55 |