O pata de ulei (probabil), Pe capota si pe la pompa ABS
![]() ![]() ![]() |
O pata de ulei (probabil), Pe capota si pe la pompa ABS
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Au trecut 5 zile si tot nu au "bagat" suruburi la Autocobalcescu! Cred ca le aduc din Franta...
![]() This post has been edited by tumpi: 15 Sep 2008, 21:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Sunt curios sa aflu cam cati dintre cei care au avut genul asta de problema cu scurgerile de ulei sunt de parere ca nu e o problema chiar asa de grava la o masina noua?
Si eu la randul meu am patit-o si am rez dupa multe interventii |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
NU e normal pentru o masina noua. Si nu e normal sa mai existe acest defect avand in vedere numarul mare de cazuri intalnite de la lansarea masinii. Trebuia remediat din fabrica (adica fara pinioane Sinterom).
|
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sunt curios daca la ph2 va mai aparea acesta problema, sa speram ca si-au dat seama pina la urma, desi personal ma indoiesc...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
aceeasi problema o am si eu ..in zona distributiei apare ulei ..dupa 6000 Km parcursi ,viteza max 130 (deci nu este o regula ca doar la Loganurile forjate apare ) urmeaza o programare in service (nivelul pe joja a scazut cu aprox. 7 mm fata de maxim )
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
RSV |
![]()
|
Cand aud de Logan PH2 de parca ar fi Mercedes S-klasse in comparatie cu primul Logan inebunesc.
Au schimbat si ei 2 faruri si putin interiorul si au facut modificarea secolului. Masina e la fel de prosta si tot va avea probleme cu scurgerile de ulei--nu e normal |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fii tare. Sindromul personalitatii multiple ti-a fost de-ajuns.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
RSV |
![]()
|
Din nou te bagi in seama degeaba.
Daca vrei sa ai coerenta in discurs pune macar semnele de punctuatie necesare. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Dragii mei, astazi nu am mai rezistat si m-am dus la servis sa vad in ce stare este masina mea. Cand am ajuns, receptionerul mi-a zis ca tocmai mi-au fost montate suruburile la masina si m-a rugat sa las masina pana maine, sa se intareasca bine siliconul. Mi-a mai zis ca tot maine dimineata o sa o scoata la o plimbare prin oras, dupa care urmeaza o noua verificare, pentru a fi siguri ca nu mai curge.
Oare cand o sa se termine acesta telenovela? ![]() ![]() Vineri noapte am fost sa-mi iau surioara de la aeroport. Avand Loganul in servis, am luat masina ei, o Skoda Fabia din 2006 si ce sa va zic, mi-am adus aminte ce inseamna o masina cu sange german. Cand ma gandesc ca a costat doar cu o mie de euro mai mult, crap de ciuda!!! ![]() Va urma! |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
RSV |
![]()
|
QUOTE(tumpi @ 16 Sep 2008, 22:47) Dragii mei, astazi nu am mai rezistat si m-am dus la servis sa vad in ce stare este masina mea. Cand am ajuns, receptionerul mi-a zis ca tocmai mi-au fost montate suruburile la masina si m-a rugat sa las masina pana maine, sa se intareasca bine siliconul. Mi-a mai zis ca tot maine dimineata o sa o scoata la o plimbare prin oras, dupa care urmeaza o noua verificare, pentru a fi siguri ca nu mai curge. Oare cand o sa se termine acesta telenovela? ![]() ![]() Vineri noapte am fost sa-mi iau surioara de la aeroport. Avand Loganul in servis, am luat masina ei, o Skoda Fabia din 2006 si ce sa va zic, mi-am adus aminte ce inseamna o masina cu sange german. Cand ma gandesc ca a costat doar cu o mie de euro mai mult, crap de ciuda!!! ![]() Va urma! E PENIBIL MODUL CUM II TRATEAZA CEI DE LA SERVICEURI-LE AUTORIZATE DACIA PE CLIENTI |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
tumpi |
![]()
|
Ura!!! Mi-am primit masina inapoi!
Pe carnetul de garantie scrie ca s-a schimbat un surub la distributie. NU mi-a disparut benzina, nu s-au plimbat cu ea prin oras, nu mi-au murdarit-o (cu o seara inainte sa o duc in servis am spalat-o), nu mi-au luat nimic din portbagaj (aveam toate tipurile de beburi, scule, cheie pt filtru de ulei, aspirator, lichid pt geamuri etc) si nu in ultimul rand nu s-au atins de banii din torpedou (erau aproape 30 de lei) Daca nu ar mai curge ulei ar fi perfect. Mi-au recomandat sa o tin in continuare sub observatie. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
RSV |
![]()
|
daca doar surubrile au fost schimbate am o presimtire ca va mai curge
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
roland |
![]()
|
Chestia ca, indiferent de ce zice Dacia despre ordinea de schimbare (semering, suruburi si apoi pinion), ar trebui sa se vada clar de unde curge.
Adica, daca curge la semering e ori semeringul ori pinionul (care strica de fapt semeringul). Se schimba semeringul si, daca mai face, se schimba pinionul. Daca curge pe la suruburi se schimba suruburile. De ce nu-si dau seama clar de unde curge? Eu am vazut clar la mine picatura de ulei la semering! |
--------------------
.
.
.
|
|
zsoltf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 January 08 From: Cluj ![]() |
Daca au schimbat doar suruburile SIGUR o sa curga in continuare ! (cazul este deja penibil)
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 ABS+, AC
|
|
tumpi |
![]()
|
Dragilor, aseara m-am intalnit in fata blocului cu un vecin,(are aproximativ 60 de ani) care are un logan de 1.4 Laureat din ianuarie 2007. Printre alte subiecte de discutie in fata blocului, a fost si cel legat de scurgerile de ulei pe la distributie. L-am intrebat daca a avut probleme cu distributia si a dat din umeri. NU stia despre aceasta problema la Logan, asa ca am ridicat capota si surpriza, avea ulei din belsug in zona distributiei. Partea trista este ca masina nu mai este in garantie de 2 luni.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
roland |
![]()
|
Utilizatorul de masina nu ar trebui sa ridice capota decat pentru a completa lichid de spalare parbriz. Dar cei din service aveau obligatia, la revizii, sa-ti spuna ca ai probleme la distributie.
Ca n-o fac... ca sa iasa din garantie si sa ia manopera si adaos pe piese... e alta poveste. Intr-o tara civilizata, erai anuntat la revizie ca ai probleme. Mi-e greu sa cred ca ii curge doar de 2 luni... si nu s-a vazut pana acum. |
--------------------
.
.
.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma, voi va credeti in Jermania sau unde?
![]() La ce sictir au mecanicii din service chiar credeti ca se va uita vreunul la asemenea "detalii"? La revizie, pac-pac ulei, filtre, tras de roti si pa si pusi. This post has been edited by YRX: 23 Sep 2008, 14:22 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
roland |
![]()
|
Tocmai, credem ca NU se uita. Si asta ne enerveaza...
|
--------------------
.
.
.
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
Logan 2008,km 6500...acum am sosit din service cu masina ..pierderi ulei in zona distributiei .. mi s-a schimbat la ea pinion (cel vechi era de Sinterom) , semering ,curea distributie ,surub etansare (habar nu am unde - era un surub de 10 cu ceva teflon sau mastic pe el ),garnitura baie ,etansare cu Loctite,facut geometria rotilor,completat cu ulei si degresate toate componentele demontate ..toate pe garantie ,timp de executie 3(trei) ore .Am stat in tot acest timp langa mecanic ,tot respectul pentru el si service-ul AMAT . NU mi s-a inlocuit rola presoare (parca) de la cureaua de distributie intrucat nu face obiectul garantiei (spun ei) la aceasta interventie . Ceea ce m-a deranjat a fost ca au trebuit sa demonteze o gramada de piese pt a schimba un nenorocit de pinion romanesc , problema semnalata indelung pe acest forum din 2005 parca - astia de la Dacia(cei care isi da acceptul pt asa ceva) sunt prosti si mai si persevereaza in prostie .
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
ALEX_EMPIRE |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 November 07 From: Tirgoviste ![]() |
Salutare tuturor. Am aceeasi problema , ulei pe capota si in zona distributiei pe deasupra mai scartaie si cureaua de la AC (asa mi-am dat seama de problema ) dar numai la cald si pe la 1000-1500 de ture . Banuiesc ca scartaitul curelei este din cauza uleiului??? Masina are 15000 de km si nu are nici macar un an... ce sa mai zic No Comment. Luni pe 6 .10 sunt programat la service tare is curios cat o sa ma tina putorile ale acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat Plus
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
3-4 ore ... Depinde.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tumpi |
![]()
|
Mie, mi-a tinut-o ultima oara 6 zile pt ca nu aveau suruburi pe stoc.
De la ultima interventie am parcurs 200 de km prin Bucuresti. Deocamdata totul este curat ca lacrima. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
ellvviiiss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 August 08 ![]() |
salut..am facut 7500km cu loganul meu si cand credeam ca totul e ok surpriza.am din nou scurgeri de ulei ori pe la carter sau garnitura de la baie.adevarul e ca nu imi da mult deci pot merge cu masina dar e inadmisibil acest lucru pentru o masina noua.fie ea chiar si dacia.prea le ziceam la toti ca merge ceas loganul meu.ma pregatesc de a-7-a vizita la service.nu stiu ce sa mai fac in afara de drum in service si telefon la vocea clientului.toata lumea promite ca o sa se rezolve.la opc nu am incercat .sa ma duc si in alt service?astept un sfat.
|
--------------------
dacia logan
abs plus
2007
|
|
RSV |
![]()
|
vinde-o
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...NU asta e solutia!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
RSV |
![]()
|
la cat de grava e problema asta DOAR ASTA E SOLUTIA
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
roland |
![]()
|
Hai ma, ca masina nu e om... Una e sa-l tai pe unul de 7 ori in acelasi loc (sa zicem sa-i "schimbi" vreun mat) si alta e sa desfaci un surub de 7 ori si sa-l pui la loc. Sa nu exageram...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 03:15 |