uzura motor
![]() ![]() ![]() |
uzura motor
masonetgv |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1304
1304
- db-04-nwi
|
|||
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Salut, sau si mai simplu, vezi cat fum (albastru) scoate pe teava de esapament. Si mai uitate la consum ( parerea mea).
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
masonetgv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 February 06 ![]() |
ulei consuma cam 2l la 1000Km, fum albastru parca nu scoate, putere are, benzina consuma cam multa cca 12% urban+exterior
|
--------------------
dacia 1304
1304
- db-04-nwi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(masonetgv @ 3 Mar 2006, 07:05) ulei consuma cam 2l la 1000Km, fum albastru parca nu scoate, putere are, benzina consuma cam multa cca 12% urban+exterior 2 litri la 1000 km e enorm, e timpul de RK, si de unde sti ca nu scoate fum albastru? nu ai cum sa vezi fumul..de obicei apare in sarcina, si atunci se presupune ca esti la volan ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
fumul de ulei e alb...cu o usoara tenta albastra...verificare: pui un prieten sa ambaleze motorul, si vezi ce scoate pe teava
|
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Mar 2006, 10:56) 2 litri la 1000 km e enorm, e timpul de RK, si de unde sti ca nu scoate fum albastru? nu ai cum sa vezi fumul..de obicei apare in sarcina, si atunci se presupune ca esti la volan ![]() Urci un deal cu a-III-a si acc. al podea si-o sa vezi fumul in retrovizoare! (stiu din experienta ![]() |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Sau si mai simplu masonetgv, accelereaz-o pe loc cand e calda, si uitate la toba.
Vezi cand o accelerezi ca o sa scoata fum albastru, in caz ca nu scoate, vezi etanseiitatile la baia de ulei, capacul distributiei, s-ar putea sa piarda ulei si pe acolo. Dar cel mai probabil segmentii. Cum iti spusai accelereazo, si uitate la teava de esapament, stai cu un picior pe acceleratie, si te uiti in spate (ma rog, la fumul care iese de la toba), si daca nu iese fum albastru, imseamna ca ai alte pierderi de ulei, si verificale toate posibilitatile de pierdere. ![]() Accelereaz-o si la rece, ca la rece scoate mai mult ulei daca consuma, si accelereaz-o rau de tot, doar asa vei vedea daca consuma ( cu pedala de acceleratie la podea=brusc ![]() Sper ca ti-am fost de ajutor. ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:57 |