Probleme actuatoare
![]() ![]() ![]() |
Probleme actuatoare
gamezcdr |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
|
||
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|||
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Si eu am avut o problema oarecum asemanatoare in sensul ca la usa soferului acuatorul 'caraia' la deschidere.Solutia:vizionat forumul pt informatii desfacut fata usa, trusa torx , pozitionat si strans acuator...
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ori e o problema de pozitionare, ori de conectica electrica, ori una de actuator defect.
Cum un actuator nou costa (nu mult, dar costa) eu recomand utilizarea carnetului de garantie la o vizita prin service. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si daca face figuri doar uneori?
adica in 99% din cazuri raspunde la comanda....se merita umblat? |
-------------------- fan VAG!
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Eu am avut la Alfa 33 o problema asemanatoare. Ambele usi spate nu se mai inchideau.
Ma pun eu pe treaba hotarat sa desfac usa in bucatele pana oi rezolva problema, dar a fost de ajuns sa slabesc putin suruburile de la incuietoare sau cum ii zice, balamaua aia de pe usa, unde face contact cu 'cuiul' din caroserie, s-a auzit un POC puternic si gata, actuatoarele au mers! Se pare ca de la atatea inchideri-deschideri se slabisera putin suruburile si nu mai aveau geometria buna! Situaita s-a repetat la usa cealalta, cu acelasi POC puternic, dupa care actuatoarele merg si pana in ziua de azi. Mentionez ca problema asta am avut-o dupa 10 ani de folosire intensa a masinii, ea avand si azi actuatoarele de serie. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Cine stie ?
Am un preferance 1.4 si in momentul in care inchid cu cheia , nu din telecomanda, la sofer nu ar trebui sa se inchida si celelate usi ??? Trebuie schimbat ceva pentru acest lucru ? |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
nu ai inchidere centralizata conecatata la un actuator...ea e centralizata doar pe alarma...asa sunt toate
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca are alarma....
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(QUASAR78 @ 2 Mar 2006, 15:59) Am un preferance 1.4 si in momentul in care inchid cu cheia , nu din telecomanda, la sofer nu ar trebui sa se inchida si celelate usi ??? Trebuie schimbat ceva pentru acest lucru ? Actuatorul din usa sofer este diferit( in sensul ca este cu 2 fire si pentru inchidere din cheie trebuie cu 5 fire). |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
QUOTE(andreic @ 2 Mar 2006, 18:14) Actuatorul din usa sofer este diferit( in sensul ca este cu 2 fire si pentru inchidere din cheie trebuie cu 5 fire). OK Stiu ca trebuie sa fie diferit , dar intrebam daca stie cineva despre preferance ???? Pot sa-l schimb pt ca am acasa unul cu 5 fire dar vreau sa ma informez inainte si sa nu desfac degeaba masina Deci poate sa-mi spuna cineva , daca in portiera de preferance am un actuator cu 5 fire sau unul cu 2 si daca se poate face ceva sa se inchida toate usile din cheia soferului ( fara telecomanda ) Multami ! ![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Păi tocmai ți s-a spus că, pentru a închide restul ușilor ai nevoie de un actuator cu 5 fire, pe care Logan-urile cu închidere cu telecomanda din cheie nu-l au! Adică și cazul tău!
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
klaus |
![]()
|
Si montezi actuator cu 5 fire, si duci firele la contactele butonului din bord.
Si ai inchidere si din actuator! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
Cu stima multe multumiri
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut un laureate iesit de la dealer fara alarma sau altele, la care cand bagai cheia si incuiai usa din dreapta se incuiau toate usile.....
dupa montarea unei alarme proprietatea a disparut.... |
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Pana la urma si-o revenit actuatorul probabil ca s-o fi intepenit pe acolo cu frigul asta.
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
te refereai la postul meu?
|
|
|
gamezcdr |
![]()
|
a nu, la al meu
![]() |
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 |