Loganul de Politie
![]() ![]() ![]() |
Loganul de Politie
hebron |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|||
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
probabil radarul are o parte importanta in diferenta de pret, girofarul.. si de ce nu comisioanele celor "de sus"..
![]() |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hebron @ 15 Feb 2006, 01:29) Am vazut azi la TV...un Logan de politie costa 12 000 de euro. Stiti de ce? Pentru ca e inscriptionat si pentru ca are o statie pe el. ![]() Am auzit si de calculatoare cumparate de stat cu 10.000 euro bucata. Dar totusi, stiu ca atunci cand se cumpara un lot de masini se mai negociaza niste lucruri, care sunt cuprinse in pret (de ex., piese pentru un anumit interval de timp, revizii gratuite etc.). Sigur costa atat doar masina cu cat e pe ea, fara nimic inclus? PS: Am gasit eu informatia aici. "In suma de 258 milioane RON intră și garanția extinsă (pe trei ani), și asigurarea Casco, și RCA-ul, și rovigneta, și reviziile gratuite, costul total al unui singur vehicul, la sfârșitul leasingului, ajungând la aproape 12.000 de euro. " This post has been edited by thecagero: 15 Feb 2006, 10:01 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Radduu @ 15 Feb 2006, 10:45) Loganele astea noi pt militie nu au motor de 1,4 16v? ce te face sa crezi ca ar avea asa ceva? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca sunt luate in leasing plus reviziile plus manopera plus raovigneta plus asigurarea RCA plus CASCO plus plus plus plus comisionul cam acolo ajunge .... era parca un topic pe aici in care ne dadeam noi cu parerea cam cat ne "costa" anual trotinetele noastre si pe 3 ani cred ca pe acolo ajunge cu toate "plusurile" precizate mai sus ... Nu mi se pare mult .... plus statie plus girofar plus inscriptionare ...
Nu mi se pare mult deloc avand in vedere si faptul ca probabil statul a cumparat masinile in leasing cu avans zero .... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
citez: "la sfârșitul leasingului, ajungând la aproape 12.000 de euro. "
leasing fratilor...adica platesti si o dobanda acolo...pe langa toate chestiile alea incluse ![]() iar pentru Radduu ...daca masinile alea au 1.4 16v de ce scrie pe ele 1.6 MPi ?...in cel mai bun caz au traseele de injectie modificate cum se laudau baietii pe aici ca poa sa-i faca...fac ei rost de diagramele alea si umbla in comp ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai cat costa un girofar? Am inteles ca unul complet costa in jur de 1500-2000 de euro. Insa is convins ca cineva si-a tras comision, firma de leasing fiind din cate stiu eu ager leasing, despre care s-a mai povestit parca pe forum
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Parerea mea e ca acele loganuri nu au decat motorul de 1.6,nu au aer conditionat,
geamuri electrice,abs,airbaguri,jante aliaj,si pretul e cam mare. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca golanurile de politie au ceva cai in plus o sa se auda, nu cred ca scapa sefii din MAI sa nu se laude cu asta pe la TV.
Apoi se vor lauda politistii de pe ele ca au cai mai multi si mai frumosi mai mari si vanjosi. Daca este un zvon, si ar fi preparate la motor, atunci cam cati cai in plus , mai multi de 30 nu cred. Mai oameni buni o masina preparata sa fuga tare costa mult iar intretinerea ei si mai mult, numai la consum daca ma refer.Intra politia in faliment , ei nu au bani de benzina sa mearga cu pasaturile alea ... |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Masinile sunt Dacia Logan Ambition, cu toate dotarile acesteia, inclusiv AC.
Si sunt luate in leasing de la Ager Leasing. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 March 06 ![]() |
la 12 mii iti aduci bmw din 2003 care o sa bata oricand dacia logan si la confort si la viteza, pentru urmarir, stabilitate si multe altele, sau pasaturi v6 tdi sau...mai stiu eu ce
girofarurile nu-s gratuite? politie salvare pompieri si...smurd |
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In SUA, exista masini de politie (Ford Crown Victoria, Chevy Tahoe etc) care au elemente de suspensie, motoare si transmisii mai deosebite de versiunile cicvile. Eventual alternatoare mai mari (cele de ambulante pentru NY sunt facute la IMEP, dau 300A la ralanti), bull bar, banchete spate din plastic (fara tapiterie) si alte alea.
Cand o institutie (sheriff sau politie) vrea sa achizitioneze, le testeaza pe toate, compara oferte de preturi si alege. La noi nu are de unde sa aleaga, desi italienii au Matiz de politie. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
logan la 12000 e mult?daca va amintiti acum vreo 3-4 ani au cumparat nu stiu cate aro-uri pentru politie la miraculosul pret de doar 44.000 (44 de mii)euro bucata.doar girofarul era evaluat la 200 de milioane.si nu am vazut nici unul sa faca ceva deosebit sau sa mearga prea des.traim intr-o tara de cenzurat.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LadaNiva-WRC @ 5 Mar 2006, 05:04) la 12 mii iti aduci bmw din 2003 care o sa bata oricand dacia logan si la confort si la viteza, pentru urmarir, stabilitate si multe altele, sau pasaturi v6 tdi sau...mai stiu eu ce girofarurile nu-s gratuite? politie salvare pompieri si...smurd E taaareee iar incepeti. Eu zic ca mai degraba un elicopter decat un Logan.. Sa vezi la ala viteza si stabilitate. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
mi-am zis parera si-am intrebat
|
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(LadaNiva-WRC @ 5 Mar 2006, 04:04) la 12 mii iti aduci bmw din 2003 care o sa bata oricand dacia logan si la confort si la viteza, pentru urmarir, stabilitate si multe altele, sau pasaturi v6 tdi sau...mai stiu eu ce girofarurile nu-s gratuite? politie salvare pompieri si...smurd da crezi ca politia e gica de la coltul strazii? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
LadaNiva-WRC |
![]()
|
poa sa aiba ca tot nu merge ca o masina straina, sau ca dacia lui sgm-u, si aia are motor de 1.4
|
--------------------
Dacie/Daewoo/Lada
1300/Nexia/Niva
- CJ-17-LFN
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sony, tu iar postezi ca-ti place sa te auzi. A zis omul SAU ca alui SGM... ce nu e clar?
Repede mai sariti la gatul omului. Of Doamne.. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Scuze, domnu' avocat al boborului!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
aphophis |
![]()
|
oricum tipul vorbeste balarii. Cum crede el ca o institutie va lua masini sh? Si cum crede el ca va gasi 1.000 de automobile identice ?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Loganurile de politie sunt fix laureat 1.6 culoarea alba!
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 5 Mar 2006, 13:15) E taaareee iar incepeti. Eu zic ca mai degraba un elicopter decat un Logan.. Sa vezi la ala viteza si stabilitate. Elicopterul sta cam prost cu stabilitatea. Daca iei mainile si picioarele de pe comenzi se prabuseste in vreo 3 secunde. Plus ca un Robinson 22 e vreo 200 000 euro. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
StefanT |
![]()
|
Da, dar in cat timp ia suta?
![]() Dar ceva mai ieftinche nu exista? Ceva produs de...Renault spre exemplu? ![]() P.S.: De la 100m daca pui un Logan lana un elicopter si te uiti din spate bag mana in foc ca zici ca amandoua-s elicoptere ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LadaNiva-WRC @ 5 Mar 2006, 04:04) la 12 mii iti aduci bmw din 2003 care o sa bata oricand dacia logan si la confort si la viteza, pentru urmarir, stabilitate si multe altele, sau pasaturi v6 tdi sau...mai stiu eu ce girofarurile nu-s gratuite? politie salvare pompieri si...smurd girofarurile de pe masinile de politie sunt HELLA. si costa ceva bani. nu mi se pare pretul exagerat. stiti ca francezii de ex cand au de ales intre doua lucruri unu frantuzesc si altul strain il aleg pe cel frantuzesc chiar daca e nitel mai prost si mai scump? si asta pt ca economia interna sa mearga cum trebuie. educatie civica. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Treaba asta se intampla de mult la francezi. Ar fi bine sa se faca si la noi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:12 |