Zgomot suspect la frana de mana!, Un zgomot cand am tras frana de mana...
![]() ![]() ![]() |
Zgomot suspect la frana de mana!, Un zgomot cand am tras frana de mana...
Smudo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|||
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
QUOTE(Smudo @ 7 Mar 2006, 19:40) Deci pina la urma tot Marty a stiut din start ce este, practic el a rezolvat problema. Io as zice sa astepti sa vezi ce zice si despre zgomotul de la volan, ca se cam pricepe, mi se pare ca ar fi lucrat si pe la Dacia (specializarea Logan) de le stie asa bine. P.S: Bine macar ca ai rezolvat problema cu frina de mina, si nici nu a fost prea scump daca stai sa te gindesti asa. Da...sper sa ma ajute iar.Si intradevar nu a fost chiar asa de scump.Bine ca mai era in garantie. Dar acum nu stiu ce sa fac la prostia aia de la contact, ca astia de la Dacia rezolva una si strica alta. |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ma bucur pentru tine ca ai rezolvat problema
![]() ![]() E bine ca nu mai ai probleme , totusi . Sa speram ca au facut treaba buna ... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Eu, dupa ce am apucat sa citesc aici, desi inca nu am Logan, ( si nu sunt sigur daca o sa-mi iau vreodata ), ma duc maine sa-mi cumpar un mosor, sa-l am in caz ca e nevoie.... ca astia scumpesc piesele de la o vinere la alta...
...si daca o fi sa-mi iau Logan, si m-o apuca "datu' cu frana de mana", sa fiu pregatit cu un mosor de rezerva, luat cand erau preturile accesibile, nu cand profita nemernicii de la Dacia, ca e cerere mare de mosoare, si ne arde buza la toti, ca ramaem cu masinile desirate... si fara frane pe spate... Daca ma gandesc bine...iau mai multe acum, si le vand apoi pa sub' mana la astia cu loganu' desfranat... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
valmont |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 7 Mar 2006, 20:42) Eu, dupa ce am apucat sa citesc aici, desi inca nu am Logan, ( si nu sunt sigur daca o sa-mi iau vreodata ), ma duc maine sa-mi cumpar un mosor, sa-l am in caz ca e nevoie.... ca astia scumpesc piesele de la o vinere la alta... ...si daca o fi sa-mi iau Logan, si m-o apuca "datu' cu frana de mana", sa fiu pregatit cu un mosor de rezerva, luat cand erau preturile accesibile, nu cand profita nemernicii de la Dacia, ca e cerere mare de mosoare, si ne arde buza la toti, ca ramaem cu masinile desirate... si fara frane pe spate... Daca ma gandesc bine...iau mai multe acum, si le vand apoi pa sub' mana la astia cu loganu' desfranat... Da vezi ca nu cred ca este bine sa le iei si sa le tii prea mult, ptr ca se deterioreaza.Mie asa mi-a spus un prieten si de asta nu-mi iau acum de rezerva.cel mai bine faci ca mine, te duci cand ai probleme la ei. Numai sa fii atent sa nu-ti strice alceva, ca la mine... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(valmont @ 7 Mar 2006, 20:46) Da vezi ca nu cred ca este bine sa le iei si sa le tii prea mult, ptr ca se deterioreaza.Mie asa mi-a spus un prieten si de asta nu-mi iau acum de rezerva.cel mai bine faci ca mine, te duci cand ai probleme la ei. Numai sa fii atent sa nu-ti strice alceva, ca la mine... ![]() Daca le tin sigilate, ferite de lumina si umezeala, rezista.... Si oricum nu o sa le tin prea mult...ca le iau ca sa le vand mai departe ...si in ritmul in care cad mosoarele astea... si la cum le scumpesc astia din magazinele de piese....cred ca le voi vinde foarte repede...cu 100% adaus... This post has been edited by GABY IS BACK !: 7 Mar 2006, 20:59 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
E clar, trebuie sa iau set: si mosor frana si mosor contact ( talar )... prea multi bani.... nici nu stiu ce sa fac... daca raman cu ele ?....
This post has been edited by GABY IS BACK !: 7 Mar 2006, 21:41 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
valmont, cred ca ai nimerit o masina cu probleme mari.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ca sa va tai elanul. S-a uita cineva la anul scris pe chitanta ?
Se pare ca este 1-0 pentru @valmont. Si asta de ieri. chitanta118fg.jpg This post has been edited by IRONICK: 7 Mar 2006, 22:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mda, recunosc ca mi-am luat-o!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
valmont?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
valmont |
![]()
|
Da?
Nu stiu de ce a scris pe chitanta asa, dar a scris ala.Eu am luat-o asa cum mi-a dat-o el. This post has been edited by valmont: 7 Mar 2006, 23:13 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba, asta a facut tot timpul misto de noi si noi am pus botu la vrajeala lui. (cu toate ca eu am o teorie)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
valmont |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Mar 2006, 23:49) Ba, asta a facut tot timpul misto de noi si noi am pus botu la vrajeala lui. (cu toate ca eu am o teorie) Acum ca s-a terminat, trebuie sa fac o precizare: eu chiar am intrebat serios, dar cand am vazut raspunsul...Cred ca ma intelegeti ![]() Oricum a fost cel mai recent record, nu? 57 erau interesati de mosoru' meu ![]() ![]() This post has been edited by valmont: 8 Mar 2006, 00:09 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Recunoaste ca la inceput ai fost in dilema, nu te ascunde dupa deget.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
valmont |
![]()
|
Chiar poti sa crezi asta? La inceput am spus ca am vb serios, dar la ce rasp am primit...
"Marty:Mosorul de la cablul frinei de mina e desirat! Du-te la service sa-ti intinda mosorul." "IRONICK:Vezi ca bobinarea mosorului se face pe stanga (adica invers acelor de ceasornic cum privesti din spate). EL. Poti sa folosesti si regula mainii stangi." Ce dilema sa mai fie...? This post has been edited by valmont: 8 Mar 2006, 00:15 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
nu, dar nu ma pot abtine... mai valmont, ai si fani... uite ce mesaj mi-a dat vizavi, cand am intervenit in discutie:
la cenzurat [ Forward PM | Reply ] Personal Message vis-a-vis la cenzurat, 6 Mar 2006, 21:58 Delete Post Quote Post Teoretician practicant Group: Members Posts: 438 Member No.: 8.115 Joined: 20 June 05 tu ce cenzurat mea te bagi ma sa ne strici jucaria, da-te-n cenzurat de obosit. daca nu-ti convine, nu citi. oricum, esti baiat de comitet... nu numai ca "te-ai dus" in service, da' ai venit si cu "documente". ai mai oferit o zi de bucurie catorva vajnici reprezentanti ai poporului roman, ospitalieri, saritori si mai ales inteligenti. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Danielle |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Bravo, ai fost tare.
Sincer, eu banuiam adminii (Alecsii) ca vor sa mai detensioneze atmosfera creata in ultimul timp. Dar se pare ca n-a fost mana lor, oricum... FELICITARI domnule, a meritat ![]() L.E. - @adso nu e frumos sa faci publice mesajele private, indiferent cat de mult te-au afectat. This post has been edited by Danielle: 8 Mar 2006, 08:40 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
adso |
![]()
|
danielle, no offence... da' ce te bagi?
|
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adso |
![]()
|
oare vizavi e clona lu' danielle??
din ce povestesti, stilul e asemanator... hence supararea. |
|
|
valmont |
![]()
|
Pana la urma, vorba lu' adso: "Adso 6 mar 2006, 22:03
valmont.... exagerezi... oamenii chiar cred ca fac misto de tine. am si primit hate mail. fii milostiv si spune ca vei lua un mosor melcat la mana doua. toti vor fi incantati si vor povesti maine cum un husen s-a dus in service si a intrebat de micro-acceleratorul de particule din relanti-ul de logan. ai facut cativa romani fericiti. iti multumim." Any time mates....any time ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
FRUMOS....
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Trec sub tacere mp trimis mie de catre valmont, ca nu ar da bine la aceaste concluzii la care s-a ajuns...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mare minunatie loganul asta
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
QUOTE(Marty @ 8 Mar 2006, 10:00) Asa e ea, ca supozitoru'. Face si ea ce-i place! ![]() P.S.: Urmeaza un nou mesaj privat in care iar se va lua de mama. ![]() La multi ani si mamei tale cu ocazia zilei de 8Martie ! P.S. - @adso ti-a raspuns Valmont un picut mai sus. This post has been edited by Danielle: 8 Mar 2006, 13:42 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:10 |