Genti tip CANADA, Caut astfel de genti
![]() ![]() ![]() |
Genti tip CANADA, Caut astfel de genti
raptordivx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Canada Superbalon (5.5" latime) nu se mai fabrica din '99. Ca fapt divers, in 2000 am cumparat 2 bucati, una din Piatra Neamt si una din Bicaz. Celelalte 2 nu le-am mai gasit nicaieri.
![]() This post has been edited by Muttley: 7 Mar 2006, 19:07 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
se indura cineva de mine sa puna o poza cu o janta deasta Canada, ca habar nu am despre ce e vorba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
Am eu 2 canada (canada sunt alea cu gaurele dreptunghiulare)
nvp_playboy pe yahoo |
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
imi poate zice si mie ce e asa special la jantele canada? ca tot aud ca cauta lumea. eu aveam pe ceallata masina si nu am vazut nimica spectaculos la ele....mai am 2 pe care imi tin gumele de iarna
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Daca are cineva 5 jenti Canada acasa, si vrea sa le schimbe cu cele model normal, eu am cele standard de Dacie CN3, model '95. Si eu imi dorec niste jenti Canada numai ca nu am deloc bani... :
![]() ![]() This post has been edited by Ov: 7 Mar 2006, 15:35 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.481 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate ar trebui mentionat si aici ca pluralul cuvantului janta e JANTE! Mai bine continuati la Bursa, ca aici e Piese auto CLT.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Cine are o janta buna din acest model (normala, nu superbalon), sa-mi dea un mesaj, caut sa cumpar de mai mult timp.
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Care-i faza cu jantele astea? De prin 96 toate jantele de berlina sunt de 5,5" latime, si se gasesc in orice magazin. Cu ce sunt mai speciale cele de Canada? Tot de tabla sunt, adica urate. Frumoase nu sunt decat cele de aliaj.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
Muttley |
![]()
|
Tot tabla sunt, tot urate, dar sunt de departe cele mai aspectuoase jante urate de Dacie. Ma refer la alea superbalon.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Eu vreau 5 buc, sau macar 4, cu 2 nu prea am ce face si neaparat sa fie balon mai mare.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Muttley |
![]()
|
Daca gasesti te poti considera un om norocos
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
``GTI`` |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 May 05 ![]() |
am eu 2 jenti ``TIP CANADA `` Superbalon de vanzare,eu le folosesc cu cauciucuri tubless si de 6 luni nici nu am mai verificat presiunea in pneuri (nu lasa de loc), astept ofertele voastre.........
mai am 2 tot tip canada dar normale nu superbalon ...... astept PM ,sms sau tel la 0720/338940 |
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
byte |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
care e diferenta intre cele normale si superbalon?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
Muttley |
![]()
|
Alea normale au 4.5 inchi latime, cele superbalon 5.5
Ambele tipuri sunt de 13 inchi diametru... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
byte |
![]()
|
ok, si cum imi dau seama de care am? eu am acum pe masina 2 cauciucuri de 165 si doua de 155 ... iar gentile sunt Canada dar nu stiu de care
Este vre-o problema daca pe normale pui cauciucuri de 165? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(byte @ 29 Mar 2006, 12:03) Din ochi QUOTE(byte @ 29 Mar 2006, 12:03) Teoretic, pentru 165 se recomanda janta de 5" latime sau, cum aceasta dimensiune nu se fabrica pt dacie, 5.5". Practic, pune 165 pe janta normala de 4.5", merge f bine (ar putea s-apara ceva ruliu suplimentar, dar nimic sesizabil zic eu...) |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
byte |
![]()
|
Am vazut ca sunt normale gentile de 4,5 (scrie pe ele
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
pasarel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 9 April 06 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia 1310
mls
- b.27.zlt nu te baga in tarate ca te maninca porcii!
|
|
raptordivx |
![]()
|
eu nu pentru ca ar fi niste super genti le vreau ci pentru ca arata mai uman .. CEVA mai bine .Nu am bani saimi iau din alea de la Metro din aluminiu, sau din ce or fi facute ca din magneziu sigur nu sunt.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea cred ca se poate face o janta din magneziu.
Culoarea jantei e data de vopsea. Toate jantele de aliaj sunt vopsite. Marea majoritate sunt facute din aliaj de aluminiu. Daca janta are o alta culoare decat argintiul specific aluminiului nu inseamna ca e din magneziu, titan sau altceva. In functie de aliajul din care e facuta, la lovituri se poate indoi sau se poate sparge. Daca e mai moale are sanse sa se deformeze in timp de la gropi. Se poate indrepta, dar sansele sa se deformeze iarasi nunt mai mari. Daca materialul e mai dur si casant, nu se deformeaza in timp, dar la o groapa mai mare se crapa si nu prea se mai poate face nimic cu ea. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pasarel @ 22 Apr 2006, 16:14) ![]() Du-te ma de-aici! Poate ai pus tubeles, gume care nu-s tubeles. Eu am pus pe niste jafuri canada care erau si ruginite si indoite prin gropi si borduri. Le-am roluit, curatat si n-am avut treaba cu ele. ________ Jantele din aluminiu daca nu-s vopsite sau lacuite, coclesc... This post has been edited by vis-a-vis: 26 Apr 2006, 12:25 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De jante din titan nu am auzit!
poate decat la modulul lunar! |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
Eu am pe masina 4 jante tip Canada normale(nu superbalon).
Daca vrea cineva le pot da la schimb cu 4 jante suberbalon de orice fel,sau eventual astept o oferta de pret pe PM. |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
pasarel |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Apr 2006, 12:24) Du-te ma de-aici! Poate ai pus tubeles, gume care nu-s tubeles. Eu am pus pe niste jafuri canada care erau si ruginite si indoite prin gropi si borduri. Le-am roluit, curatat si n-am avut treaba cu ele. ________ Jantele din aluminiu daca nu-s vopsite sau lacuite, coclesc... deci nu crezi asta e.teoria cu practica nu se potrivesc niciodata .deci punct. |
--------------------
dacia 1310
mls
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu ti-am vorbit din carti?
Daca ai nimerit tu una nasoala nu inseamna ca e caz general. Mai e si dupa sufletul omului, vorba aia. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pasarel |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 27 Apr 2006, 21:13) Pai eu ti-am vorbit din carti? Daca ai nimerit tu una nasoala nu inseamna ca e caz general. Mai e si dupa sufletul omului, vorba aia. ![]() ti-am mai spus ce scrie in carti nu se potriveste cu realitatea in ghilimele ca in carti. ![]() trebuie cumva sa citesti horoscopul cind iti iei o geanta de canada? ![]() |
--------------------
dacia 1310
mls
|
|
raptordivx |
![]()
|
Cam cat sa dau pe astfel de jante la dezmembrari ? E mult 100.000 / buc ? Si apropo unde s epot rolui ? Ca vreau sa ma duc sa fac operatiunea asta. O poate face orice centru din asta de schimbat cauciucuri pe aparatele lor ?
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 00:36 |