Masini cu motor >100CP cu ABS on/off la buton, Ca sa nu ma culc pe-o ureche (cu ABS)
![]() ![]() ![]() |
Masini cu motor >100CP cu ABS on/off la buton, Ca sa nu ma culc pe-o ureche (cu ABS)
bj |
![]()
|
||
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu eu ABS se poate dezaciva pe zapada moale unde e singurul loc unde abs-ul mai mult incurca..
adica pe zapada moale se blocheaza roata, se creeaza un val de zapada in fata rotii caruia ii opune o rezistenta mult mai mare fata de cum ar frana abs-ul si anume sa nu blocheze si sa mearga pe zapada moale .. si sa franeze in mult mai multi metri dar cu directie care este intradevar util. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am auzit de masini la care se poate dezactiva ABS-ul (nu vorbim de supersportive); toata smecheria e sa invatam, daca se poate, cum il putem "pacali" in situatiile in care eficienta lui e limitata, sau incurca (noroi, zapada).
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ma insel era o jucarie americana cu muuuuulti cai putere.. nu mai stiu exact ce.. in fine avea un buton cu mod sport, care regla diverse chestii la aprindere.. ceea ce face si chip-tuningul, da drumul la supercharger, suspensiile se intaresc si optiunile de genul esp, controlul tractiunii, diferentialul autoblocabil, si abs erau configurabile de genu on/off/auto/etc/
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pot sa-ti enumar cel putin inca 20 masini care fac chestii similare.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:29 |