logan vs matiz, ce sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
logan vs matiz, ce sa-mi iau?
Danielle |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
|
||
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|||
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
matizul e o masina fiabila, surprinzator de spatioasa pentru pasageri. in schimb nu prea are portbagaj
![]() pe de alta parte loganul are ca atuuri spatiul, atat ptr pasageri cat si ptr bagaje. in schimb consumul e mai mare. ca preturi: un matiz E/AC costa 5999 euro (are decat AC ca dotare) logan ambiance costa 6230 euro (varianta de 1.4mpi) si are doar airbag sofer ca dotare. e greu de ales intre astea doua. daca as fi sigur ca si dupa perioada de garantie loganul e mai ieftin de intretinut, as alege logan. |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Deja e offtopic , credeti bine , nu , iarasi bine , era in drum spre mare aproape de podul de la Giurgeni , si cititi bine ce am scris mai sus atat indica vitezometrul probabil ca era in jur de 140 , pedala era la podea la maxim.Verificat cu GPS la 100 pe vitezometru , jucaria indica 94.
Nu ridic in slavi Daewoo/Chevy dar oricum nu se compara cu Dacia . PS Toate Daciile care le-am avut au fost jenante , deci e clar ca eu nu voi sfatui pe nimeni sa cumpere Dacia....niciodata Cu asta am incheiat polemica! ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(Danielle @ 7 Mar 2006, 12:27) Hai mai, ce naiba, cu ce am gresit noi? Acum sa nu sariti cu gura ca nici a mea nu e mai departe de Matiz, pentru ca eu am 4airbegi si abees in plus (nu mai zic de restul) in banii care i-as fi dat pe Matiz. Acum, daca pe initiatorul topicului nu-l deranjeaza sa dea 1000e in plus, mai bine ar alege Logan (cum ai zis, cel mai ieftin model Matiz sau cel mai ieftin model Logan). Parerea mea e ca Logan (fiind generatie mai noua) ofera mai multe decat Matiz. Oricum, nu sunt din aceeasi clasa dar eu as merge pe Logan. Am spus sa lase Matizul pentru femei...pentru ca trebuie sa-l lase pentru femei. ![]() Am o gramada de cunostinte feminine care cauta si nu gasesc. Ele nu si-ar lua Logan. Asadar, sa-l lase pentru femei. Daca baiatul e in dubii, sa ia Loganul, cum zic majoritatea, inclusiv tu. E mai mare, e mai noua, e mai de...barbat. Atat. |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Asta dovedeste doar ca Matizul, pe langa alte bube-n cap, are si un vitezometru defectuos.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Voi va plictisiti rau....e chiar asa greu sa intelegeti ca discutia nu are rost? sunt clase diferite, faceti numai flame aiurea.
Date tehnice: Logan Matiz A, si inca ceva, pentru initiator, uita-te si aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showforum=1 sa vezi problemele tehnice aparute la Matiz, care oricum sunt infime pe langa ce apare la Logan..te doare capul.... This post has been edited by argon: 7 Mar 2006, 11:42 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu are stabilitate matizul, am mai spus pe alt topic cum o gagica a rasturnat un matiz intr-o parcare intre doua masini.
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
M@nuel tu nu ai inteles ca acest defect se poate remedia cu un gepees?
Si vorba lui body...Daewoo/Chevy dar oricum nu se compara cu Dacia, dar nu a specificat care model de Dacia (oricum, nu cred ca se referea la 1100). L.E. - Radduu dar cum a reusit? A pus cricu' pe ea? This post has been edited by Danielle: 7 Mar 2006, 11:46 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am poze, o tipa a vrut sa parcheze intre doua masini, si cred ca a efectuat virajul cu viteza, si s-a rasturnat . Totul s-a petrecut la mine in fata blocului. De atunci nu mai cred pe nimeni care se lauda ca ce masina buna e matizul.
This post has been edited by Radduu: 7 Mar 2006, 12:07 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Deci asa...waw.
Pacat ca n-a facut nimeni poze. Probabil ca au repus-o repede pe roti. Iar de parcat a parcat in alta parte ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Danielle, eu nu stiu ce-i ala gipies ca-s mai de la tara si am Dacie. Dar poate ma lumineaza body.
Ovidius, de pus pe roti nu cred ca-i prea greu, o rostogolesti in continuare pana ajunge la pozitia dorita. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
ati mers vreodata pe un drum cu piatra cubica in spatele la matiz??? ati observat cum ii sar rotil.e de pe spate daca este gol???
oricum parerea mea este ca mori nevinovat in masina aia daca Doamne fereste te loveste cineva sau lovesti ceva!! daca mergi doar in oras e super marfa mica te strecori........ dar daca vrei sa pleci si tu undeva mai la multi kilometrii si mai ai si bagaje mai bine te duci cu trenul!!! |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nuuuu , mai bine te duci cu dulapul!
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este sa-ti cumperi ... O masina....
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum ca sa fim obiectivi din punct de vedere al fiabilitatii recomand DAEWOO desi am dacie. Nici nu sufera comparatia. Modelele DAEWOO si-au dovedit fiabilitatea pana acum ceea ce Loganul mai are de aratat de acum incolo. Caz concret nu minciuna: varumiu a cumparat Tico (nu Matiz) cu 120.000 km rulati si a mai facut cu el 200 de mii pe gaz asa ca si-a scos masina aia banii de 15 mii de ori. Cu 7 la suta gaz in oras sanatate.
Si acum revenind la oile noastre eu zic sa iti alegi o masina serioasa asta si dupa bugetul care il ai la dispozitie. Daca vrei sa te bucuri de ajutorul dat de stat eu zic sa iti faci bine calculele. Matizul este ideala pentru oras si in afara merge cu toate vrajelile astea ca o ia vantul.. Eu am mers cu Tico cu 130 la ora pe A2 si mergea normal. Faza nasoala la Matiz e ca nu ai portbagaj, nu e asa spatioasa.....deh masina de oras. In rest....casco mic, taxele mai mici ca la Logan, consum mic......nush ce sa zic. Daca vrei sa impaci ambele variantele ia-ti un Logan diesel....poate apar si alte motorizari si diesel si pe benzina. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Alt flame inutil. E clar ca un posesor de Matiz nu o sa recunoasca fatul ca are probleme majore la stabilitate. Acum, na, e drept ca nu se rastoarna pe autostrada, insa de ce sa nu recunoastem ca daca ai 100 kmph si trece un tir din directia opusa cu aceeasi viteza, ti se face inima ghimpe.
Fiecare masina are un tel, se fac compromisuri. Trebuie sa recunoastem minusurile la ambleme masini. P.S.: Care-i ala ma de zicea ca Matizul e confortabil pt pasageri? Hai da-o dracu. Numai pt 2 persoane in fata, dai scaunele la maxim in spate, si gata. Cand merg cu taxiul Matiz si stau in spate, imi tin genunchii cu dintii, la doar 1,82. E varza in spate, e clar. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
soferitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 7 March 06 ![]() |
QUOTE(sefu_alx @ 6 Mar 2006, 23:02) acum ca se va da drumu' din nou la programul ,,rabla'' sunt pus intr-o dilema:ce sa-mi iau.Prima varianta ar fi matiz(standard) iar a II a logan(tot standard),dati-mi si mie sfaturi,voi pentru ce ati opta? logan...garantat logan este o masina ft buna, mie nu mi-a creat nici un fel de probleme. daca e sa faci un raport calitate-pret vei vedea ca esti mult mai avantajat cu un logan. la consum diferenta dintre ele nu e prea mare. loganul meu consuma in oras intre 8 si 9 iar afara cam 6. consumul s-a imbunatatit vizibil dupa cele trei luni. sa nu mai spun ca matizul mi se pare cam scump fata de ceea ce ofera. nu am condus niciodata un matiz, multi spun ca te strecori mai usor in aglomeratia din oras, insa asta depinde si de abilitatile de sofer ale fiecaruia. eu ma strecor perfect cu loganelul meu. |
--------------------
logan
preferance
- secret :)
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
Ce accident de la Sinaia? Si ce legatura are cu Loganul? Sau masinile bengoase nu sunt implicate in accidente rutiere?
body, stai jos. This post has been edited by M@nuel: 7 Mar 2006, 14:22 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(M@nuel @ 7 Mar 2006, 14:21) Ce accident de la Sinaia? Si ce legatura are cu Loganul? Sau masinile bengoase nu sunt implicate in accidente rutiere? body, stai jos. Accidentul soferitzei ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Mergi pe Logan!
Da' pina la urma urcate si tu intr-un matiz - condu-l ,urcate si intr-un logan si fa o comparatie...o sa ai alt "feeling". (asa se scrie?...) |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da intreb si eu: un topic despre ce chiloti recomandam nu se face?
Sau despre ce sa alegi: o haina neagra sau o haina maro? etc... Eu va recomand sa faceti drive-test cu fiecare din masinile de optiune (de la dealeri, de la prieteni) si sa ALEGETI VOI. Ca daca va luati dupa ce zice unul sau altul de pe net, in special ca nici nu-l cunoasteti pe cel ce va da "sfaturi", atunci sa nu va suparati daca ceea ce va vetilua NU CORESPUNDE NEVOILOR VOASTRE. Ce naiba e asa de greu de facut un tabel si de pus in balanta NEVOILE PERSONALE (nu ale altora), PARERILE PERSONALE si DORINTELE PERSONALE? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
body |
![]()
|
QUOTE(M@nuel @ 7 Mar 2006, 15:21) Ce accident de la Sinaia? Si ce legatura are cu Loganul? Sau masinile bengoase nu sunt implicate in accidente rutiere? body, stai jos. Tu esti bolnavel ( intrebare) ?? Te iei de oameni gratuit , am postat eu ceva ???? Vezi ca soferitza a avut un accident si probabil ca , ceilalti coforumisti la asta se refereau! This post has been edited by body: 7 Mar 2006, 14:58 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Datorita:
1.comparatiei intre doua automoibile din clase- si cu tinte diferite; 2.riscului de degenerare a discutiei 3.deraparilor dicutiei 4.lipsei raspunsului pentru initiator 5.quasi-imposibilitatii acestui raspuns (vezi 1.) inchid acest topic. Multumiri pentru intelegere. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:59 |