Zgomotul la contact!, O bataie suspecta la contact.
![]() ![]() ![]() |
Zgomotul la contact!, O bataie suspecta la contact.
valmont |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Asta cred ca este de la mosorul de cheie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
E de la mosor sigur. Au uitat sa puna senzorul pe bobina. Tre sa te duci inapoi in service...si sa faci scandal. Fara senzorul ala, calculatorul nu stie cand e masina pe liber sau cand e in viteza si nu stie cata benzina sa-i dea. Vezi ca o sa-ti creasca consumul enorm de mult.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am patit-o si io. Tot dupa o vizita in service. Unde ai fost?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Vad ca voi sunteti din Constanta, dar io am patit-o in Bucuresti. La Cobalcescu. Am scris si in sectiunea de probleme Logan.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
Sony, si la tine era tot de la senzor, nu?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Asa mi-au scris in caietul de revizii.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
Deci, aici e clar. Valmont, tre sa te duci iar in service sa-ti monteze senzorul...treaba de 10 minute, nu tre sa-ti faci griji.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
pastrama |
![]()
|
N-au cum sa zica asa ceva. Ii plimbi o tura cu masina si le arati bataia din bord...si le zici ca stii ca e de la senzor. N-o sa mai aiba ce sa faca si o sa-l schimbe fara probleme.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 7 Mar 2006, 19:40) N-au cum sa zica asa ceva. Ii plimbi o tura cu masina si le arati bataia din bord...si le zici ca stii ca e de la senzor. N-o sa mai aiba ce sa faca si o sa-l schimbe fara probleme. Si iar sa ma cert cu ei? I-ar sa-mi spuna ca nu e de asta si nu stiu ce prostii mai zic ei. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
valmont , te-am sfatuit bine si in topicul cu mosorul de la frana , nu o sa te dezamagesc nici aici .
![]() Asa numitul mosor de contact este numit impropriu asa deoarece el arata ca un mosor , dar nu este . Denumirea lui oficiala este talar si are rolul in a depista orice problema legata de sistemul de franare . Reparatia talarului sau a "mosorului de de contact" este foarte simpla si dureaza maxim 20 de minute . Poti merge pana la service fara probleme , insa nu e recomandat sa franezi brusc . Pentru a nu mai avea probleme la reparatie , le spui sa iti securizeze contactul de la talar . Daca se uita urat la tine , le spui ca este vorba despre mosorul de contact si sigur o sa inteleaga . This post has been edited by SiloS: 7 Mar 2006, 20:07 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Sony |
![]()
|
Nu cred ca stiu aia din service ca se cheama talar. Mai bine le zici tot de mosor.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cheia intra in contact . Pe langa contact se afla talarul . Fiind pozitionat lanaga contact , i se spune mosor de contact .
Dupa cum am spus , el are forma unui mosor melcat . In interiorul lui se gaseste aria somestezica de tip I . Datorita legaturilor care exista intre frana si mosorul de contact , aria somestezica I emite un sunet ciudat . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
valmont |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 7 Mar 2006, 20:37) Cheia intra in contact . Pe langa contact se afla talarul . Fiind pozitionat lanaga contact , i se spune mosor de contact . Dupa cum am spus , el are forma unui mosor melcat . In interiorul lui se gaseste aria somestezica de tip I . Datorita legaturilor care exista intre frana si mosorul de contact , aria somestezica I emite un sunet ciudat . Aha.Deci legaturile nu mai sunt bune? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Daca-mi iau maine cateva mosoare , sa fie, nu mai am bani si de mosoare de contact...ce naiba sa fac....n-as renunta la rezerva de mosoare.... da si sa patesc ceva cu contactu' nu-mi convine....deci trebuie si talar...sau cum ii ziceti... e clar, nu mai ajung eu sa-mi iau Logan...pai se tot duc banii pe piese inca inainte de a-mi lua masina...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
valmont |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 7 Mar 2006, 20:48) Daca-mi iau maine cateva mosoare , sa fie, nu mai am bani si de mosoare de contact...ce naiba sa fac....n-as renunta la rezerva de mosoare.... da si sa patesc ceva cu contactu' nu-mi convine....deci trebuie si talar...sau cum ii ziceti... e clar, nu mai ajung eu sa-mi iau Logan...pai se tot duc banii pe piese inca inainte de a-mi lua masina... Dar sa stii ca masina este foarte buna, numai ca mai apar mici probleme.Oricum am inteles ca sunt foarte scumpe mosoarele (mai ales ala pe fata), dar daca este in garantie este ok.Dai doar 500mii, cat am dat si eu, si gata. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Sony |
![]()
|
Tu ai iesit chiar ieftin! Dar nu cred ca e normal sa platesti pt manopera pieselor schimbate pe garantie.
Ia uita-te aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=35551 Mai bine mergi si cere-le banii inapoi. Ameninta-i cu OPC-ul! Si asa nu si-au facut treaba bine si ti-au stricat contactul. This post has been edited by Sony: 7 Mar 2006, 20:57 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(valmont @ 7 Mar 2006, 20:51) Dar sa stii ca masina este foarte buna, numai ca mai apar mici probleme.Oricum am inteles ca sunt foarte scumpe mosoarele (mai ales ala pe fata), dar daca este in garantie este ok.Dai doar 500mii, cat am dat si eu, si gata. Eu nu zic ca nu e buna masina... eu vroiam sa cumpar mosoare ca sa le vand apoi, cand este cerere mare, si cand s-a marit mult pretul oficial.... asa faceam si eu un ban si ajungeam sa-mi iau Logan.....dar cred ca trebuie sa investesti mult ca sa faci o afacere cu piese... deja sunt 2 tipuri de mosoare care se se strica usor... omul o sa vrea tot setul cand cumpara...daca nu le am pe amandoua, nu mai cumpara de la mine... nici nu vreau sa ma gandesc cate mosoare mai sunt.... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
valmont |
![]()
|
Nu stiu exact cat de bune sunt, dar la mine s-au stricat ambele.Ma duc maine sa rezolv si cu taler-ul asta si sper sa termin cu banii bagati in reparatii.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
SiloS |
![]()
|
Nu e taler . Talerul este la cantar . Acesta este un talar .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Sony |
![]()
|
Io zic sa vinzi masina dupa ce o repari. E clar! Vor cadea toate, una dupa alta.
This post has been edited by Sony: 7 Mar 2006, 22:14 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ha, genial... ce v-o furati...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
valmont |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
valmont |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturi, dar am descoperit de la ce era.Nu avea nimic tlarul.Era de la brelocul de la cheia, care se lovea de plastic-ul de la baza volanului
![]() Am scapat de un drum la Dacia Service ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:37 |