Proiect de boxe, imi trebuie difuzoare
![]() ![]() ![]() |
Proiect de boxe, imi trebuie difuzoare
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru casa sau masina ?
Ce inseamna "proiect de boxe" ? Ai desenat o cutie ? This post has been edited by IRONICK: 7 Mar 2006, 15:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Tu faci cutia inainte sa cumperi difuzoarele ?
![]() Pai atunci ce fel de boxa mai este aia ? Incinta se calculeaza si construieste in functie de difuzoare. Ce putere, cate cai, ce tip de incinta, rezonator helmholzov (adica bassreflex) ? This post has been edited by IRONICK: 7 Mar 2006, 15:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cauta Visaton, Selenium, QSL sau PAudio. (sa fie pe 8 ohmi)
PS. Difuzoarele de masina nu suna prea bine in casa. Din ce mi-ai aratat tu, vrei sa faci doar un subwoofer ? This post has been edited by IRONICK: 7 Mar 2006, 15:40 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu te chinui degeaba.iti spun din propria experienta,daca vrei sa ai niste bixe care sa sune bine,dute si cumpara-ti boxele gata facute.Trebuie multe calcule pentru a iesi ceva care sa sune bine,iar acasa miram-as sa poti face ceva .Eu m-am lasat pagubas si mi-am luat boxe din comert.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(raduboy @ 7 Mar 2006, 15:54) Nu te chinui degeaba.iti spun din propria experienta,daca vrei sa ai niste bixe care sa sune bine,dute si cumpara-ti boxele gata facute.Trebuie multe calcule pentru a iesi ceva care sa sune bine,iar acasa miram-as sa poti face ceva. Eu m-am lasat pagubas si mi-am luat boxe din comert. Nu trebuiesc multe calcule. (sunt o groaza de programe care fac lucrul asta destul de bine). Problema este alegerea difuzorului pentru scopul propus si constructia incintei. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(XMihai @ 7 Mar 2006, 19:03) BassBox Pro Vezi ca programul are si un help foarte bun. Vei invata multe despre incinte acustice si difuzoare. This post has been edited by IRONICK: 7 Mar 2006, 21:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
si mai ales sa iti iei un difuzor mai de firma ca sa iti dea valori exacte si neaparat parametrii T/S pentru a putea calcula incinta, si a vedea cel mai indicat tip de incinta, si sa iti alegi in principal difuzorul in functie de ce cauti, fidelitate, putere, SPL, frecvente joase etc..
cu difuzorul in brate si parametrii p hartie se baga in n programe care iti pot calcula binisor cam cum va arata cutia propriuzisa.. si mai ales.. materialul sa fie ceva robust (ceva mdf de 2" ideal) si bine antifonat (sunt pe la muzica burete rombic , mocheta, dynamat, si diverse materiale care sa evite rezonantele de cutie si reverberatiile .. sa nu sune a butoi. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 17:47 |