Ce-am mai gasit prin Romania!, Strict POZE, FILME si REPORTAJE; Fara comentarii
![]() ![]() ![]() |
Ce-am mai gasit prin Romania!, Strict POZE, FILME si REPORTAJE; Fara comentarii
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
eddyp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 August 05 ![]() |
QUOTE(Mr_K @ 3 May 2005, 21:16) Stiu ca este un Fiat 850 sport coupe (nu sunt sigur). Stie cineva despre acest model de fiat, se gaseste usor de cumparat (as vrea unul)? Eu am un Fiat 850 Sport Coupee. Am tot amânat de ceva vreme să-l bag la revopsit și refăcut. Motorul era funcțional când a fost lăsată, doar consuma un pic de ulei. Sunt dispus să o vând. |
--------------------
Fiat
850 Sport Coupee
- 3-OT-9199
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Dar asta ati vazut-o? Si anume Calibra rosie, cu sigla de pe capota portbagaj data jos si pusa una de ferrari? Te sperii citeodata ce tarani vezi si pe aici.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca e kitch sau bun-gust; asta voi decideti
![]() Attached thumbnail(s) Image_566_.jpg ( Size: 120.02k ) Number of downloads: 1629 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
- B xx XXX
2008
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Despre ce vorbesti? Despre Nova aia de 3 lei sau despre textul idiot de pe camion?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu zic kitch ...cel putin actibildul de pe stopuri..dar si eleronul pute....
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
kitch clar. nu mi-as tortura Nova in halul asta niciodata!
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat de bine ii sta la Calibra de BH cu mana aia acolo la portbagaj, e bestiala rau....vreau si eu una
![]() This post has been edited by kid88: 19 Aug 2005, 10:26 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
pe luneta se observa cumva sigla: DACIACLUB ????
sau mi se pare mie? |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
e o sigla albastra de dacia si scris ceva cu alb in continuare...ma cam indoiesc ca e daciaclub, parca e cam lung
![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
- B-nn-XXX
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi In Trance We Trust
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
cred ca este automeridian
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Smudo |
![]()
|
Sau sigla de la Philips? Kitsch rau de tot... la oglinda nu se vede cumva si-un sidi?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Si numarul la nova aceea e B-xx-JAX ?
Daca e aia ...eu nu m-as da cu ea la liniuta! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa ceva mi-as dori si eu!!!!!DSC07245.JPG ( Size: 844.95k )
Number of downloads: 1143
DSC07247.JPG ( Size: 834.11k ) Number of downloads: 1015 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
E un Gillet Vertigo....am mai vazut parca poze pe 4tuning...
Superba masinuta ...bomba pe roti ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- 21 YNE
2005 Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai scrie pe ea;
spune-ne mai multe daca stii ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smudo |
![]()
|
Mare belea masina aia. Iti vine s-o pupi cind o vezi. Zici ca a venit de pe Marte cind te uiti la peisajul din jur.
|
--------------------
x
x
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
...
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
kid88 |
![]()
|
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
sunt zile in care imi pare asa de rau ca n-am un aparat foto sa imortalizez faptele de mare inteligenta ale unora. sa povestesc ce-am vazut azi de-am ras vreo 5 minute:
la parterul blocului meu e o scoala de soferi si tot timpul sunt masini de-ale lor prin parcare. azi tocmai terminase unul din instructori ora si, dupa ce a plecat elevul, domnului "profesor" i-a fost lene sa coboare din masina si sa urce pe locul soferului, asa ca s-a apucat s-o conduca prin parcare de pe locul din dreapta. ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
kid88 |
![]()
|
Mai stiu si eu pe unu asa.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
AcidMan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 July 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
- B 34 SGM
1991 full fara piele www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
SGM stie! Ala mai mult de tuning optic n-are facut nimic la masina. E o nova chioara spoilerita.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E pe la bancuri sau tot pe aici mai in fata.
E de plastic |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vechi pozele . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Singura metoda prin care puteti adauga un mesaj nou (comentariu sau nu) este prin atasarea unei fotografii, film sau reportaj. Autorului comentariului fara nici un fel de material atasat i se acorda warn iar in caz de recidiva i se retrage 3 zile dreptul de a posta pe forum. NU puneti intrebari pe topic. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:06 |