nick_07, dacia
![]() ![]() ![]() |
nick_07, dacia
nick_07 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 April 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag004.jpg ( Size: 38.08k ) Number of downloads: 245 |
||
--------------------
nu am inca
nu am inca
- nu am inca
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Din pacate nu exista asa ceva decat in filme si in jocuri (a se vedea ultimele 2 din seria NFS).
Singura metoda este cu un program de prelucrare foto (Adobe Photoshop de exemplu) + mult talent si timp liber. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Altu' care n-are bani nici sa treaca strada pe verde si-l maninca-n dos de tuning!
Fi-v-ar nazunitele ale dracu' ca m-ati capiat definitiv! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Frate, eu zic ca nu e gata, n-are ou Kinder in antena si stropitori cu lumina albastra.
Oricum, nick 07, daca vrei un tuning profi, eu zic sa i te adresezi lu' Adrian Solenza, el reuseste sa faca din rahat bici si sa si pocneasca! This post has been edited by Marty: 6 Apr 2006, 10:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa-i trimita un semeseu lui Hadrian!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am dat search dupa "ou Kinder" pe google si mi-a aparut asta.
![]() sportmod0025ix.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 6 Apr 2006, 14:12 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
arata ca si cum ar fi agatat o furca pe drum
![]() This post has been edited by argon: 6 Apr 2006, 11:28 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai baga-i si niste luminite albastre la stropitori!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu-i pui o dorsala de rechin si nu-i scrii mare SPORT pe usa n-ai facut nimic
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Incepe sa fie placut. Au reaparut marty si asarban. Nu puteati veni si voi mai repede, ca trebuie sa plec acasa...
![]() This post has been edited by romulus: 6 Apr 2006, 12:36 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Silos, si cand faci un kitsch trebuie sa ai un pic de simt artistic.
Lucrarea ta nu-i deloc caterinca, e bataie de joc, o viziune moarta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba eu zi ca mai lipsesc asa:
- sa scrie BOSS pe spate asa frumos cu alb si mare; - neoane din alea ca la NFS meseriase; - abtibilduri pe ea cate vrei din alea cu flacari si eu mai stiu ce sau 2 dungi din alea albe sau argintii care traverseaza masina cum are Viper-ul; - coada de rechin ca altfel nu se poate; - iei ciocanul si dai una in toba finala si vei avea sound de BMW numai ca nu va fi BMW aici e tot farmecul; - spoilere din alea cu garda joasa ca sa dai zapada iarna iar vara poti folosi stropitori sa speli strazile; - in spate la luneta plasa din aia ca la fotbal sa fie masina smechera; - neon albastru in masina meserias turcesc; - fel de fel de antenute si ornamente de prost gust; - instalatie de gaz sa aiba vana masina asta e pe post de dai pe NOS stii adica dai pe GPL; - ornament din ala nichelat la toba finala; - geamuri fumurii negre adica pardon scuze de confuzie; - muzica sa bubuie manele dar sa se auda numai inalte dina alea de te innebunesc la cap sa nu cumva sa se auda frumos in masina. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
+ capace colorate
+ stopuri fumurii + la interior maimutoi agatat de luneta . + aptipild "depaseste-ma prin stanga" + parasolar cu numarul masinii , pentru cei mai adevarati chiar parasolar cu numele : "GABY" , "M@D@L!N" , "FLORYN" , "YON" . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
orice poti sa pui pe ea.dar inainte mai bine o duci la mark evans sa o reconditioneze si dupa aia vb de tuning
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A Dacia is reborn! Cred ca ar muri englezii de ras. Ar fi mai rau ca Benny Hill!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Adrian_Solenza @ 6 Apr 2006, 17:58) Ba sa mori tu! 'ti-ar tinicheaua de ris, cu tot cu pragurile GTI si prelungirile de spoilere tip Poplaca! Sunt curios daca n-ai incercat sa pui acealeai praguri si spoilere si pe Citroen !? P.S.: Vad ca de cind ti-ai luat Citroen s-au cam umflat biscuitii-n tine. Stai linistit, nu ai inaintat pe scara sociala si nici bunul simt nu ti-a suferit vreun upgrade. Esti acelasi care loveste masinile-n parcare si fuge ca nesimtitu' ! This post has been edited by Marty: 7 Apr 2006, 08:03 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:10 |